Yasak Elmadaki Güler kimdir?

Zeliha Manas kimdir?

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ ın avukatını canlandıran başarılı oyuncu Yasak Elma’ nın avukat Zeliha‘ sı Yeşim Alıç 31 Aralık 1971 yılı İstanbul ili doğumludur. Sevilen oyuncu Yeşim Alıç, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Salı Mezunudur.

Yasak Elma Feride kiminle evli?

Feride kocası Hasan Ali ile büyük bir aşkla evlenmiştir.

Yasak Elma oyuncuları ne kadar maaş alıyor?

Bölüm başına 47 bin TL ile 50 bin TL arası ücret alan Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’yi takip eden isimler ise; Çağatay karakterini oynayan Berk Oktay, Hasan Ali karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar ve Zehra karakterine rol veren Şafak Pekdemir oldu.

Yasak Elma ilayda kimdir?

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan İlayda Alişan 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır.

Yasak Elma Feride neden ayrıldı?

Başrollerini Şevval Şam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın paylaştığı Fox dizisi Yasak Elma, sete çıktı. Hasan Ali (Erdal Özyağcılar) ile Zehra’nın (Şafak Pakdemirli) patlamada öldüğü diziden Feride (Gülenay Kalkan) şehri terk ederek, Kaya (Barış Kılıç) ise senaryo gereği yurtdışına taşınarak diziden ayrılıyor.

Yasak Elma Azra kim?

Didem Taslan’ın Yasak Elma dizisinde oynadığı Azra Çevik karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Yasak Elma’daki emir kim?

1.90 boyunda ve 85 kilodur. İlk dizi oyunculuk deneyimini Hatırla Gönül adlı dizi ile gerçekleştiren Serkan Rutkay Ayıköz daha sonra Hayat Şarkısı dizisinde , Woyzeck, Blu ve Bir Avuç Kül isimli tiyatro oyunlarında yer almış, Bir Yalnızlık Şarkısı filminde oynamıştır. Yasak Elmada Emir karakterini canlandırmaktadır.

Yasak Elma’daki Feride hanım kim?

Bu isimlerden biri, Feride rolüyle Gülenay Kalkan Ünlüoğlu oldu.

Yasak elmada Aysel kimdir?

Vildan VatanseverAysel / Canlandıran

Yasak Elma kimler gelecek?

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı diziye sezonda Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil’in katılacağı belli olmuştu. Biran Damla Yılmaz “Kumru”, Murat Aygen Kumru’nun babası Doğan’a hayat verirken, Yasmin Erbil de Kumru’nun en yakın arkadaşı olan “Canan”ı canlandıracak.

Yasak Elma başkan kimdir?

Hasan Ali’yi canlandıran Erdal Özyağcılar 73 yaşındadır. Bursa doğumlu olan Erdal Özyağcılar’ın çok sayıda aldığı ödül vardır. İşte Yasak Elma‘nın Hasan Ali’si hakkında bilgiler…

Eda Ece kaç kilo?

1990 doğumlu olan Eda Ece, 2022 yılı itibarıyla 32 yaşındadır ve bekardır. Eda Ece 1.68 metre boyunda, 53 kilo ve ikizler burcudur. Sosyal paylaşım sitesi Instagram’da @eda.ece, Twitter’da @edaeceu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Sinema filmi oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Türkiye’de en düşük oyuncu maaşı 2320, ortalama maaş 4160 ve en yüksek maaş ise 6360TL’dir.

Yasak elmaya kim transfer oluyor?

Yayın tarihi belli olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinin 5.sezon çekimleri başladı. Eda Ece, Berk Oktay ve Şevval Şam’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma‘nın yeni sezon fragmanında diziye yeni katılan oyuncu Murat Aygen dikkat çekti.

Emre dinler kimdir?

190 cm boyunda olan Emre Dinler‘in vücut ölçüleri 100-86-98’dır ve bir mankendir. 45 numara ayakkabı giyen Emre Dineler Siyah saçlı Yeşil Gözlü ve buğday tenlidir. Emre Dinler 2013 yılında yapılan Miss&Mr Model of Turkey 2013’ün 3.sü olarak mankenlik hayatına başlamıştır.