Sporcu bilgi sistemi NEDiR?

Spor bilgi sistemine nasıl girilir?

Giriş yapmak istediklerinde sırasıyla “e-Devlet -> Spor Bilgi Sistemi ara -> Uygulamaya Git -> Okul Sporları ekranından sonra aşağıda işaretli “SBS Giriş (Okul Kullanıcısı)” butonunu tıklamaları yeterlidir.

Spor lisansımı nereden görebilirim?

Sporcu lisans bilgileri sorgulamak için e-Devlet sistemini kullanabilirsiniz. https://spor.sgm.gov.tr/EDevlet.aspx Bu adresten sporcu lisansı hakkında detaylara ulaşabilmeniz mümkündür.

Sporcu özgeçmiş belgesi nasıl alınır?

Sportif özgeçmişiniz mevcut demektir. Lisans yılınız olarak özgeçmiş çıkartmak istiyorsanız. Bulunduğunuz il veya ilçenin spor il- ilçe spor müdürlüğüne giderek lisan yılınızın dökümanını Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınız ile alabilirsiniz.

E devletten sporcu lisansı nasıl alınır?

Sporcu kendi edevlet kapısına veya velisi velayeti altında bulunan sporcu için kendi edevlet kapısına giriş yaptıktan sonra edevlet ana sayfasının arama bölümüne Spor Bilgi Sistemi yazarak Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı) yazısına tıklamalıdır. Açılan sayfada Uygulamaya Git diyoruz.

Spor kart bilgisi nedir?

Sporcard spor salonlarının Fitness alanlarına hiçbir sınırlama olmadan, dilediğiniz kadar giriş yapabileceğiniz bir sistemdir, aynı zamanda crossfit gibi salonları da deneyimleyebilirsiniz. Dilediğiniz bölgede, istediğiniz spor salonuna tek bir üyelik ile check-in yapabilirsiniz.

Okul sporlarına nasıl girilir?

Okul Sporları Modülü ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenimine devam eden öğrencilerin öğrenci sporcu lisanslarının çıkartılması, okul yönetici bilgilerinin e-devlet üzerinden giriş yapması ve bu işleme müteakip yetkilendirilmesi, yarışma tanımlanması, yarışma esame listeleri alınması …

Spor dalında lisans nasıl alınır?

Lisanslı Sporcu Nasıl Olunur?

  1. Sağlık raporunu devlet hastaneleri ya da sağlık ocaklarından alabiliyorsun. …
  2. Tescil fişini ise bu linkten indirmen, bilgisayarda doldurman ve teslim etmeden önce imzalaman gerekiyor. …
  3. Yoğunluğa bağlı olarak süre değişse de en geç birkaç saat içinde lisansını teslim alman mümkün.

Sporcu lisansı ne kadar sürede çıkar?

Yoğunluğa bağlı olarak süre değişse de en geç birkaç saat içinde lisansını teslim alman mümkün. Unutma ki yeni lisansın yalnızca aldığın yılda geçerli. 31 Aralık tarihinden sonra lisansını uzatman gerekiyor. Bunun için ihtiyacın olanlar ise sağlık raporu, eski lisansın, bir adet fotoğraf ve vize formu.

Sporcu Lisans süresi ne kadardır?

j)Kulüplerde tescil süresi 2 yıldır. Transfer yaşı Yüzme, Atlama, Senkronize Yüzmede 16 ve Sutopunda 20’dir. k)Kulüp lisansından Ferdi lisans çıkaranlar kulübüne veya başka kulübe tekrar lisans çıkarmak isterse 1 yıl beklemek zorundadır.

Sporcu Özgeçmişi nasıl yazılır?

Bu kapsamda hazır cv şablonu, bir sporcu özgeçmişinde bulunması gereken; lisans bilgileri, kariyer geçmişi, kariyer hedefleri, milli takım yeterlilikleri, milli takım geçmişi, sahip olunan belge ve sertifikaların en etkili şekilde anlatılması üzerine dizayn edilir.

Özgeçmiş nasıl alınır?

Etkili CV hazırlamana için püf noktalar

  1. A4 kağıda yazmalısın.
  2. Özgeçmişin en fazla 2 sayfa olmalı. …
  3. Uzun paragraflardan kaçınmalısın. ( …
  4. Birinci ya da üçüncü tekil kişi ağzıyla yazmalısın.
  5. Genellikle “Times New Roman” veya “Arial” gibi kolay okunabilen karakterler kullanmalı, 11 ya da 12 punto ile yazmalısın.

Spor yapmasında sakınca yoktur raporu nasıl alınır?

Spor mülakatına girecek adaylardan istenen tek hekim raporu, en rahat şekilde sağlık ocaklarından alınabilir. Bağlı olduğunuz aile hekimliğine gidin ve tek hekim raporunu alın. Bazen sağlık ocaklarındaki doktorlar, tek hekim raporu vermemektedir. Ancak çoğu sağlık ocağı tek hekim raporu verir.

E sporcu lisansı nasıl alınır?

Evraklar önce ilçe müdürlüğüne onaylatılıyor, sonrasında sicil lisans servisinde işlemleri yapılıyor. Belgeleriniz hazır olduktan sonra menajerleriniz varsa yada velileriniz de sizin yerinize başvuru yapabiliyor. Bulunduğunuz ildeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Müdürlükleri adreslerine başvurabilirsiniz.

Spor kartı ne işe yarar?

Kulüp bünyesindeki sporcularımıza nüfus bilgilerine göre doldurulmuş, resimleri olan,lisans numaraları yazan kulüp yönetimi tarafından verilen yönetim kurulu başkanı imzalı kimlik kartıdır. Sporcu bu kimlik kartı ile sözleşme yaptığımız anlaşmalı kurum ve kuruluşlardan % bazında ciddi indirimlerden faydalanmaktadır.

Lisans için sağlık raporu nasıl alınır?

Yeni sistemde, sağlık raporunun alınabilmesi için öncelikle sporcunun aile hekimine SEVK işleminin yapılması gerekmektedir. Sevk işlemleri; ikamet ettiğiniz yerdeki ilçe spor müdürü tarafından ya da Bakanlık Spor Bilgi Sistemi (E-Devlet şifresi ile) üzerinden yapılabilir.