Protex sabun ne işe yarar?

Protex Deo 12 ne işe yarar?

İçeriği nemlendiricilerle zenginleştirilmiştir. Ciltte iritasyona sebep olmadığı kanıtlanmıştır. Özel formülü sayesinde cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Test edilen bakterilere karşı antibakteriyel koruma sağlar.

Antibakteriyel sabun kullanmak doğru mu?

Antibakteriyel sabunlar yararlı bakterileri öldürüyor ve böylece bakteri direncine yol açıyor. Bu sabunların hormonal bozukluklara, hatta uzun vadede kansere neden olabildiğine dikkat çeken Dr.

Protex Sıvı sabun kimin?

Protex, 1985’te Colgate-Palmolive tarafından pazarlanan bir sabun markasıdır. Bugün Protex, 56 ülkede antibakteriyel korumalı ürünler sunmaktadır. Protex sabunlar doğal bitkilerden yapılır ve hijyenik sabunlardır.

Protex Sıvı sabun ne kadar?

Protex Sıvı Sabun Sıkça Sorulan Sorular ‘ indirimle Protex Antibakteriyel Cream Nemlendiricili 300 ml Sıvı Sabun 17 TL’ye,  indirimle Protex Antibakteriyel Cream Nemlendirici 600 ml Sıvı Sabun 19 TL’ye, % indirimle Protex Ultra Koruma Antibakteriyel 700 ml 1 Paket Sıvı Sabun 28 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Proteks ne demek?

Protex, sıvı sabunlar ve banyo ürünleri ile her eve girmeyi başarır. Protex sabun, 56 ülkede antibakteriyel el hijyeni ürünleri ile kişisel bakımda etkili bir rol oynar. Protex sabun içeriği doğal kaynaklı olduğu için tüm ciltler için uygun olur.

Antibakteriyel sabun yerine ne kullanılır?

Yeni bir araştırmaya göre, sıradan el sabunu da antibakteriyel sabun kadar mikroplardan kurtulmayı sağlıyor.

Activex Antibakteriyel sabun ne işe yarar?

Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun, özel içeriği sayesinde bakterilere karşı savaş açarken ellerinize de hassas bir dokunuş yapar. Ekstra hijyen sağlar ve test edilen bakterilerin (*) %99.9’unu yok eder. Özel formulü sayesinde cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. .

Protex Sabun hangi ülkenin?

Protex, 1806 yılında William Colgate tarafından kurulan Colgate Palmolive Company bünyesindeki kişisel bakım ürünleri markasıdır. 1985 yılında Protex sabunu piyasaya sürüldü. Colgate Palmolive Company Amerika merkezlidir.

Protex kaç TL?

Boyut seçenekleri: 300 ml52,17 TL/lt. 500 ml43,56 TL/lt.

Protex Sabun yüz için kullanılır mı?

Cildin gözeneklerini temizleyen, fazla yağdan, kirden, bakterilerden ve makyaj kalıntılarından arınmasını sağlayan Protex yüz sabunu çeşitleri ile cildinizi etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Protex nedir ne işe yarar?

Protex sabun, 56 ülkede antibakteriyel el hijyeni ürünleri ile kişisel bakımda etkili bir rol oynar. Protex sabun içeriği doğal kaynaklı olduğu için tüm ciltler için uygun olur. Bakterilere karşı üstün koruma sağlayan Protex sıvı sabun çeşitleri ile ailenizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Panto ilaç ne işe yarar?

PANTO‘nun etkin maddesi olan pantoprazol, “proton pompası inhibitörü” olarak isimlendirilen bir ilaç grubuna dahildir. Etkisini midenizde üretilen asit miktarını azaltarak gösterir. PANTO, 14 ve 28 tabletlik aluminyum blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. Tabletler sarı renkli ve oval biçimlidir.

Dove sabun antibakteriyel mi?

Dove el sabunu çeşitleri ise geliştirilmiş antibakteriyel formülleri sayesinde gün içinde ellerinizde biriken tüm bakterilerin giderilmesini sağlar.

Antimikrobiyal sabun nedir?

Antimikrobiyal sabun: Cilt florasına karşı in vitro ve in vivo etkiye sahip antiseptik madde içeren sabunu ifade eder.

Antibakteriyel duş jeli zararlı mı?

Sabun, duş jelleri, bulaşık deterjanları, diş macunu, tıraş krem ve losyonları, deodorantlar ve kozmetiklerde mikrop üremesini engellemek amacıyla kullanılan triclosanın kalp, kas-iskelet sistemi hastalıkları, kanser, depresyon, karaciğer hastalıkları ve alerji yapabilme olasılığı bulunmaktadır.