S Sport hangi ligler var 2021?

S Sport hangi ligleri Veriyor 2021?

İngiltere Premier Ligi, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır. Turkcell TV+, KabloTV, D-Smart, tivibu ve Vodafone TV platformları üzerinden yayın yapmaktadır. S Sport, ayrıca Barça TV ve Bayern TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekranlara taşımaktadır.

S Sports hangi ligler var?

Premier Lig, Serie A, La Liga, NBA, F1, NFL, UFC, Boks Geceleri ve daha fazlası S Sport Plus’ın çoklu ekran özelliğiyle sen neredeysen orada!

S Sport bugün ne var?

  • 01:30. NBA Özetler. Takvime Ekle. 02:00. CANLI. Big 12. NCAA. Takvime Ekle. 04:00. İtalya Serie A. Takvime Ekle. 06:00. Extreme – E. Takvime Ekle. İtalya Serie A. Takvime Ekle. …
  • 00:45. Özetler. Takvime Ekle. 01:00. Başak Koç’la Filenin Yıldızları Takvime Ekle. 02:00. Moto GP. Katar. Takvime Ekle. 03:00. NBA Özetler. Takvime Ekle. 03:30. NCAA.

2021 2022 sezonu hangi lig hangi kanalda?

Şuan için resmi bir açıklama ve yayın akışı programı açıklamamasına rağmen bu diyalog 20212022 sezonunda da TFF 1. Lig maçlarının TRT kanallarından şifresiz yayınlanacağını gösteriyor. Ayrıca yayıncı kuruluş beİN SPORTS’den de maçlar yayınlanacak.

S Sport Şampiyonlar Ligi var mı?

Türkiye’de birçok spor içeriğini sporseverlere ulaştıran S Sport Plus, bu hamleyle birlikte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerine de sahip oldu. Premier Lig, Serie A, NFL, NBA, Portekiz Liga Nos, La Liga ve daha birçok içeriğe erişim sağlamak için buraya tıklayın.

beIN sport bu sene hangi ligleri veriyor?

Bu anlaşmayla beIN Sports, Türkiye Süper Ligi, Türkiye 1. Ligi, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, İngiltere Championship, İngiltere Lig 1, THY Avrupa Ligi, WTA tenis, hentbol, motor sporları gibi yayın hakları portföyüne Premier Ligi de kattı.

CBC Sport hangi ligleri veriyor?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İspanya La Liga ve UEFA Milletler Ligi‘ni yayınlayacağını açıkladı.

beIN Sports ta hangi ligler var?

Süper Lig, Almanya Bundesliga, Bundesliga 2, Fransa Ligue 1, Ligue 2, Fransa Lig Kupası, Coupe de France, Avustralya A-Ligue, WTA Şampiyonası, EuroLeague’in müsabakalarını yayınlayan 7 beIN Sports kanalından canlı yayınlanmaktadır.

S Sport Plus aylık ne kadar?

S Sport Plus Aylık Paket 21,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 179.9₺’dir. Fiyatlara KDV dahildir. Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgiye https://www.ssportplus.com/kampanyalar/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Premier Lig maçları hangi kanalda?

Avrupa futbolunun zirvesi olma özelliğini sürdüren Premier Lig, 2020-21 sezonunda S Sport ekranlarından yayınlanacak. S Sport’u, S Sport Plus uygulaması – D-Smart 78. Kanal – TV+ 77. Kanal – Tivibu 74. Kanal – Kablo TV 240. Kanal -Vodafone TV 11. Kanal‘ dan izleyebilirsiniz.

Premier Lig Türkiyede hangi kanalda?

PREMIER LİG DIGITURK SPORMAX’TA! Dünyanın en hızlı futbol oynanan ligi, HD kalitesiyle Digiturk‘ün yeni spor kanalı SPORMAX’ta !.. Premier Lig‘in yanı sıra Rusya Ligi, Brezilya Ligi ve çok yakında açıklanacak büyük sürprizleri de bulacağınız SPORMAX, Digiturk 78. kanalda !..

S Sport Plus Şampiyonlar Ligi veriyor mu?

Türkiye’nin başarılı dijital platformlarından S Sport Plus, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerini ekranlara getirecek. Ayrıca Avrupa Gecesi programıyla temsilcilerimizin maçlarından önce ve sonra önemli futbol insanlarını futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Exxen hangi ligleri aldı?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi‘nin yayın hakkı 3 yıl boyunca Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğı dijital içerik platformu Exxen‘de olacak.

beIN sport hangi ligleri Veriyor 2022?

Bu anlaşmayla beIN Sports, Türkiye Süper Ligi, Türkiye 1. Ligi, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, İngiltere Championship, İngiltere Lig 1, THY Avrupa Ligi, WTA tenis, hentbol, motor sporları gibi yayın hakları portföyüne Premier Ligi de kattı.

S Sport Premier Lig kaç yıl?

beIN Sports, 2022 -2023 sezonundan 2024-2025 sezonunun sonuna kadar üç yıl boyunca Premier Lig maçlarının yayın hakkını satın aldı. Türkiye’deki futbolseverler, Premier Lig‘in keyfini 2022 -2023 sezonundan 2024-2025 sezonunun sonuna kadar üç yıl boyunca sadece beIN SPORTS Türkiye’de çıkaracaklar.