Sivasta Trenler nereden kalkıyor?

Sivastan hangi şehirlere tren var?

Sivas‘dan Nerelere Tren Var? Doğu Ekspresi, Fırat Ekspresi, Van Gölü Ekspresi ve Sivas Divriği Bölgesel Treni ile Ankara, Batman, Bismil, Divriği, Diyarbakır, Elazığ, Ergani, Erzincan, Erzurum, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Muş, Sivas, Yerköy yönüne hergün tren seferi vardır.

İstanbul Sivas arası tren var mı?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın en geç 2019’da tamamlanacağını açıkladı. Ankara-Pendik arası çalışan YHT hattının Haydarpaşa‘ya kadar uzamasıyla birlikte Sivas‘tan çıkan yolcu 5 saatte Haydarpaşa‘ya varacak.

Ankara-Sivas tren kaç TL?

Ankara ile Sivas ile tren

En iyi fiyat 8 TL
Yolculuk süresi 10 sa 46 dk
Günlük bağlantılar 7
İlk kalkış 14:20
Son kalkış 22:11

Sivas’tan Ankara’ya tren var mı?

SivasAnkara Tren Seferleri Sivas Garından Ankara Garına günde 3 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 19:35’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 10 saat 22 dakikadır. Son tren ise saat 23:40’ta hareket etmekte olup yolculuk süresi 11 saat 31 dakikadır.

Sivas Kayseri tren var mı?

SivasKayseri Tren Seferleri Sivas Garından Kayseri Garına günde 4 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 19:35’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 3 saat 17 dakikadır. Son tren ise saat 23:40’ta hareket etmekte olup yolculuk süresi 3 saat 22 dakikadır.

Sivasa tren var mı?

Sivas Bölgesel Tren Seferleri Sivas Garından günde 2 bölgesel tren seferi gerçekleşmektedir. Günün ilk treni saat 08:00’de, günün son treni ise saat 17:25’te Divriği yönüne doğru hareket etmektedir.

İstanbul Sivas’a hızlı tren var mı?

Hat hizmete açıldığında Ankara-Sivas arasında 12 saat süren tren yolculuğu 2 saate düşecek. Ankara-Yozgat arası 55 dakikaya, İstanbul-Sivas ise 5 saate düşecek. Hızlı tren seferlerinin 2022 yılında başlaması bekleniyor. Maliyeti 10 milyar Türk lirası olan proje Sivas ekonomisine de büyük katkı yapacak.

Sivas İstanbul arası trenle kaç saat?

Ankara-Sivas arasındaki 405 kilometrelik mesafede demiryoluyla seyahat süresini 10 saatten 2 saate, İstanbulSivas arası seyahat süresini de 5 saate düşürecek olan Ankara-Sivas YHT Projesi’nin inşası devam ediyor.

Ankara Sivas arası ne kadar?

AnkaraSivas arası karayolu ile 443 km’dir.

Sivas Hızlı Tren ne kadar?

Temeli 2008 yılında atılan ve açılışı tam 12 kez ertelenen projenin açılış tarihi hâlâ net değil. Cumhurbaşkanlığı yatırım programında projenin tamamlanma yılı olarak 2024’e işaret edildi. Ve bu proje için 2022 yılı bütçesinden de 2 milyar TL ayrıldı, projenin toplam maliyeti 25 milyar TL’ye dayandı.

Ankara’dan Sivas’a kaçta tren var?

Ankara – Sivas Tren Seferleri Ankara Tren Garından Sivas Tren Garına her gün 3 tren seferi yapılır. Ankaradan ilk tren sabah saat 11:20’de kalkış yapıp, saat 22:34’de Sivas’a varmaktadır. Son tren ise akşam 18:55’de kalkış yapıp, ertesi sabah saat 05:44’de varmaktadır.

Ankara-Sivas normal tren kaç saat?

12 SAATLİK YOL 2 SAATE DÜŞECEK Projenin hayata geçmesi ile Sivas ile Ankara arasındaki raylı sistem ile ulaşım süresi 12 saatten 2 saate düşecek.

Kayseri’den Sivas’a kaçta tren var?

Kayseri – Sivas Tren Seferleri Kayseri Garından Sivas Garına günde 4 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 01:15’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 3 saat 30 dakikadır. Son tren ise saat 23:03’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 3 saat 22 dakikadır.

Sivas Kayseri Kaç Lira?

Sivas Kayseri Otobüs Bileti

En Ucuz Sefer 40,00 TL SivasKayseri Arası Kaç Km
SivasKayseri Arası Kaç Saat 53dk Günlük Sefer Sayısı
En Çok Sefer Yapan Firma Bizim Iğdır Seyahat Sefer Yapan Firma Sayısı

Sivas Diyarbakır tren var mı?

Sivas Garından Diyarbakır Garına günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir. Saat 22:53’te hareket etmekte olan trenin yolculuk süresi 10 saat 43 dakikadır.