Terazi burcu neyi temsil eder?

Terazi burcu saf mıdır?

Dünyanın en saf ve temiz kalpli insanları: Terazi Burcu. Onlar son derece zeki, kendisinden beklenmeyecek kadar da saf ve temiz kalplidir. Dışarıda yıkılmaz gibi görünen terazi burcu insanları, onları daha iyi tanıdıkça ne kadar kırılgan ve saf bir kalbe sahip olduklarını gösterirler.

Terazi burcu takıntılı mıdır?

Terazi burcu insanı, sadece hassas ruhlu ve ince düşünceli değildir; çok da takıntılıdır. Hem çevresine, hem kendisine. Kafasına bir şey takmadan boş gezdiği bir dönemi yoktur onun.

Terazi burcu kime aşık olur?

Terazi burçları Kova burcunun zekasına hayran kalabilir. Yay burcu ile uzun yıllara yayılan, vazgeçilemeyen ama rayına da oturtulamayan ilişkiler yaşamaları mümkündür. Balık veya Başak burçları ile Terazi ilişkisi, iki taraf için de hem son derece heyecanlı hem de oldukça yıpratıcı olabilir.

Terazi burcunun rengi nedir?

TERAZİ BURCU VE RENGİ * Güzeller güzeli Venüs’ün yönetimindeki bu zarif burç için ideal renkler pembe, gül rengive gök mavisidir. Ayrıca yeşilin kimi tonları ve ametist rengi de Terazi burcuna hitap eder.

Terazi burcu güzel midir?

Terazi burcu kadınlarının yüz güzellikleri hemen her ortamda onları tanınır, fark edilir kılmaktadır. İri ve parlak gözleri, küçük burunları, biçimli ağız ve çene yapıları, zarif bir boyun ile tamamlanır. Öncelikle bakışları çok etkilidir, özellikle de konuşurken gözlerini sizden ayırmayışı ile etkilenmeniz garanti.

Terazi burcu sadık mıdır?

Sevilen bir Terazi burcu erkei, mükemmel uyumun sırrını bulan biridir. Terazi Burcu Erkeği çok kolay aşık olur. Capkın olma eğilimine rağmen, Terazi aşık olduğunda oldukça sadakatlidir.

Terazi burcu egolu mudur?

Terazi burcunun egosu oldukça yüksektir. Her zaman öncelikle kendisini düşünmektedir.

Terazi burcu hangi burçla evlenmeli?

Terazi insanı; Koç, İkizler, Yengeç, Başak ve Terazi ile libidosu yüksek beraberlikler kurabilir. Evlenmek için kararsızlığını ise Kova ve İkizler kırabilir.

Terazi erkeği kime aşık olur?

Terazi burcu erkekleri oldukça sosyal kişilerdir. Bu nedenle hoşlanacakları kadınlarında sosyal ve bakımlı olmaları gerekir. Terazi burcu erkekleri genellikle bakımlı olan ve giyinmesini bilen kadınlara karşı ilgi gösterirler. Çevresi tarafından ilgi odağı olan kadınları elde etmek gibi bir çabaları bulunmaktadır.

Terazi burcu ne renk giymeli?

7. Terazi Burcu: Venüs’ün yönettiği terazi burçları şık ve bakımlı halleri ile biliniyor. Mavi, gri ve pastel tonları teraziler için en uygun renkte kıyafet renklerini oluşturuyor.

Terazi burcu kadını güzel midir?

Bunun yerine “ama o, çok yakışıklı ya da güzel” şeklinde cümleleri sıkça kullanır. Çünkü kendi güzelliğine nasıl değer veriyor ve emek harcıyorsa karşısındakinin de, hatta muhatap olduğu herkesin “güzel” olmasını ister. Terazi burcu kadını; paraya, lükse, kimi zaman iyiliğe değil, de güzelliğe hayrandır.

Terazi kızları nasıl olur?

Terazi burcu kadınları entellektüeldir. Her zaman nazik ve gerçekçi olması dikkat çekici bir özelliğidir. Ayrıca kolayca uyum sağlayabilen bir yapısı vardır. Sosyal, hırslı ve sevgi dolu insanlardır. Aşık oldukları kişiye bağlıdırlar.

Terazi burcu neden aldatır?

Terazi burcu karşısındakini mutlu etmeyi çok sever… Güçlü prensipleri olan Teraziler, bağlılığı ciddiye alır bu nedenlede potansiyel aldatan burçlar listesinde alt sıradalardır… Fakat kolay kolay `hayır` diyemeyen burcun başkalarıyla flört etmesi çok büyük ihtimaldir…

Terazi burcu bencil midir?

İhtiyaç konusuna gelince oldukça bencil olan Teraziler, geri çevrilmekten hiç hoşlanmazlar. Sabırsız ve bir o kadar da tembellerdir. Canları sıkkınsa bulundukları ortamdaki huzuru bozmaya çalışırlar.

Terazi burcu neye sinirlenir?

TERAZİ: Doğası gereği her ne kadar sakin olsa da adaletsizlik karşısında bu sakinliğini koruyamayabilir. Onun için hak yememek ve yedirmemek çok önemlidir.