Sivas Havalimanı nerelere uçuş var?

Sivastan hangi illere uçak var?

Sizin İçin Seçtiğimiz Nuri Demirağ Havalimanı Kalkışlı Uçuşlar

  • Sivas – İstanbul. 426 TL’den.
  • Sivas – Ankara. 708 TL’den.
  • Sivas – Adana. 708 TL’den.
  • Sivas – Bodrum. 708 TL’den.
  • Sivas – Antalya. 731 TL’den.
  • Sivas – İzmir. 733 TL’den.
  • Sivas – Gaziantep. 758 TL’den.
  • Sivas – Trabzon. 872 TL’den.

Sivas hava alanı nerede?

Konum. Nuri Demirağ Havalimanı, Sivas‘ın kuzeybatısında şehre 22 km uzaklıktaki Merakum tepesinde bulunmaktadır. Şehirden nispeten uzakta ve aynı zamanda yüksekte olan havalimanı, yapım zamanında NATO üssü olarak planlandığından şu an bulunduğu konumdadır.

Sivas’ta uçak havaalanı var mı?

Sivas Nuri Demirağ Havaalanı Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinden Sivas‘a direkt ve aktarmalı uçuşlar bulabilirsiniz. Hem iç hat hem de dış hat uçuşlar yapılan Nuri Demirağ havaalanı, 1957 yılından bu yana hizmet veriyor.

Sivas Havaalanından şehir merkezine nasıl gidilir?

Sivas Havalimanı’ndan Şehir Merkezine ve Tokat’a gitmek için Havaş Otobüslerini kullanabilirsiniz. Havaş Otobüsleri Sivas Havaalanına inen her uçak için hizmet vermektedir. Sivas Havaliman’ından Havaş Otobüslerini kullanarak, Şehir Merkezine ve Toka’a rahat bir şekilde gidebilirsiniz.

Sivas Havaalanı ne zaman yapıldı?

Pist yenileme ve genişletme çalışmaları nedeniyle, 8 aydır hava trafiğine kapalı olan Sivas Havaalanı 16.12.2006 tarihinde yeniden hizmete açıldı.

Sivas istanbul uçak bileti ne kadar?

İstanbulSivas Uçak Bileti

  • Sivasİstanbul. Uçak Bileti 331,98 TL.
  • İstanbulSivas. Otobüs Bileti 250,00 TL.
  • Sivasİstanbul. Otobüs Bileti 250,00 TL.

Sivas Havaş nereden kalkıyor?

HAVAŞ havalimanı servisi şehir merkezinde Büyük Otel Önü’nden hareket etmektedir. Sivas şehir merkezinden havalimanına HAVAŞ servis otobüsü hareket saatleri aşağıdaki gibidir; Pazartesi: 0630, 11.15, 14.30 ve 18.00.

Sivas havalimanı kapanıyor mu?

Sivas‘ta da benzer karar çıktı. Bugün itibariyle Sivas Nuri Demirağ Havalimanı uçuşa kapatıldı.

Istanbul’dan Sivas’a uçak kaç saatte gider?

İstanbul-Sivas arası uçuş mesafesi toplam 698 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 1 saat 20 dakika sürüyor.

Sivas istanbul uçak bileti kaç TL?

Sivas İstanbul Uçak Bileti Bilgileri

Kalkış Havalimanı: Sivas Havalimanı
Varış Havalimanları: Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul Havalimanı
En Ucuz Bilet Fiyatı: 348,99 TL
En Sık Uçan Havayolu: Pegasus
En Kısa Uçuş Süresi: 1 sa 30 dk

Sivas Havaalanı otobüs nereden kalkıyor?

HAVAŞ havalimanı servisi şehir merkezinde Büyük Otel Önü’nden hareket etmektedir. Sivas şehir merkezinden havalimanına HAVAŞ servis otobüsü hareket saatleri aşağıdaki gibidir; Pazartesi: 0630, 11.15, 14.30 ve 18.00.

Sivas Otogar ile havaalanı arası kaç km?

Sivas Otogarı Otobüs Firmaları Sivas Otogarı – Sivas Airport arası 23 km mesafe bulunmasıyla toplu taşıma ve özel ulaşım araçları, taksi ve araç kiralama olanaklarını tercih ederek ulaşabilirsiniz.

3 havalimanı kaç yılda bitti?

İstanbul Havalimanı 42 ayda tamamlandı! İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan İGA Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz, “Bugün açılışını yaptığımız ilk faza 7,5 milyar avro yatırdık. Cumhurbaşkanımızın sahiplenmesi sayesinde bütün engelleri aşarak 42 ayda tamamladık.

Türkiye’nin en uzun havaalanı pisti nerededir?

GAP Projesinin önemli bir bacağını teşkil eden ve 4 kilometrelik pisti ile Türkiyenin en uzun pistine sahip havaalanı olma özelliğini taşıyan GAP Uluslararası Havaalanı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin gelişen ekonomisi ve özellikle de bölgenin ihracat potansiyeli nedeniyle kargo trafiğine hizmet verecek.

Sabiha Gökçen’den Sivas’a uçak biletleri kaç para?

En ucuz İstanbul Sabiha Gökçen – Sivas uçak biletlerini hangi hava yolları sağlıyor? Son 72 saat içinde, İstanbul Sabiha Gökçen – Sivas arası en iyi dönüş uçuşu fırsatları AnadoluJet (₺ 12.077) ve Pegasus Airlines (₺ 12.297) üzerinden bulundu. AnadoluJet, ₺ 5.929 fiyata tek yönlü en ucuz uçak biletini sundu.