Protonex nedir ve ne için kullanılır?

Proteks ne demek?

Protex, sıvı sabunlar ve banyo ürünleri ile her eve girmeyi başarır. Protex sabun, 56 ülkede antibakteriyel el hijyeni ürünleri ile kişisel bakımda etkili bir rol oynar. Protex sabun içeriği doğal kaynaklı olduğu için tüm ciltler için uygun olur.

Protonex kimler kullanabilir?

12 yaş üstü hastalarda, hafif reflü hastalığı ve hastalığa bağlı semptomların tedavisinde günde 1 adet PROTONEX 20 mg tablet önerilir.

Protonex mide bulantısına iyi gelir mi?

mideniz bulanıyorsa kesinlikle kullanmamanız gereken ilaç. mide bulantılarınızı arttırdığı gibi o günü size zehir edebilir. geceyi acilde bile geçirebilirsiniz.

Panto ilaç ne işe yarar?

PANTO‘nun etkin maddesi olan pantoprazol, “proton pompası inhibitörü” olarak isimlendirilen bir ilaç grubuna dahildir. Etkisini midenizde üretilen asit miktarını azaltarak gösterir. PANTO, 14 ve 28 tabletlik aluminyum blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. Tabletler sarı renkli ve oval biçimlidir.

Lansor nedir ne işe yarar?

Piyasada kapsül formunda bulunan Lansor, mide, oniki parmak bağırsağı ve yemek borusu ülseri, mide ekşimesi ve H. Pylori bakterisinin neden olduğu mide enfeksiyonunun tedavisinde kullanılır. En yaygın görülen yan etkileri ishal, karın ağrısı, mide bulantısı, kabızlık ve baş ağrısıdır.

Protonex hangi hastalık için kullanılır?

Gastrik ülser tedavisinde Günde 1 tablet PROTONEX alınır. Bilhassa, diğer tedavilere yanıt alınamaması gibi özel vakalarda doz iki katına çıkarılabilir (günde 2 adet PROTONEX). Gastrik ülser tedavisinde genellikle 4 haftalık bir süre gereklidir.

Protech mide koruyucu mu?

PROTECH‘in etkin maddesi olan pantoprazol, proton pompası inhibitörü olarak bilinen farmakolojik gruba dahildir. Proton pompası inhibitörleri midenizin salgıladığı asit miktarını azaltarak buna bağlı mide rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır.

Protonex yan etkileri nelerdir?

Yüz, dudaklar, dil ve/veya boğazda şişmeye neden olan, yutma veya nefes alma zorlukları veya ciltte şiddetli kaşıntıya yol açabilen ciddi alerjik reaksiyon. Olasılıkla öksürük veya ateş ile birlikte ciddi nefes darlığı veya nefes darlığının aniden kötüleşmesi. ‘Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.

Panto mide koruyucu tok karnına içilir mi?

En çok faydayı elde etmek için bu ilacı düzenli olarak kullanın. İlacın aç karına yutulması ve alındıktan yarım saat sonra yemek yenmesi gereklidir.

Panocer mide koruyucu mu?

peptik ülser tedavisinde (duodenal ülser ve gastrik ülser), orta ve ileri derecede özofageal reflü tedavisinde, zollinger ellison sendromu ve diğer patolojik hipersekresyonlu durumların tedavisinde kullanılmaktadır. doktorların, güçlü antibiyotik tedavisi uyguladığı hastalarına mide koruyucu olarak yazdığı ilaç.

Lansor ne kadar sürede etki eder?

lansor 30 mg : duodenal ülser : günde 1 defa 1 kapsül (30 mg) yemeklerden önce alınmalıdır.tedavi süresi 4 haftadır. gastrik ülser : günde 1defa 1kapsül (30 mg) yemeklerden önce alınmalıdır. tedavi süresi 4 haftadır.

Lansor mide gazına iyi gelir mi?

midede üretilen asit miktarını azaltmaya yarayan proton pompası inhibitörüdür. reflü tedavisinde kullanılır ancak gaz sancısı çekenler için de faydalıdır.içerisinde şeker barındırdığı için doktor onayı dışında kullanılmamalıdır.

Lansor kimler kullanamaz?

Kimler Lansor kullanmamalı? İlacın etken maddesi lansoprazol’e ya da içerdiği diğer maddelere karşı alerjisi olanlar, HIV tedavisi için atazanavir etken madde içeren ilaç kullananlar Lansor kullanmamalıdır.

Protech mide ilacı ne işe yarar?

PROTECH‘in etkin maddesi olan pantoprazol, proton pompası inhibitörü olarak bilinen farmakolojik gruba dahildir. Proton pompası inhibitörleri midenizin salgıladığı asit miktarını azaltarak buna bağlı mide rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır.

Protech 40 mg ilaç ne işe yarar?

Etkisini midenizde üretilen asit miktarını azaltarak gösterir. Midenin ve bağırsakların asitle ilişkili rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. PROTECH, sarı renkli yuvarlak tabletlerdir. 14 ve 28 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.