S Sport ta hangi ligleri veriyor?

S Sport bugün ne var?

  • 01:30. NBA Özetler. Takvime Ekle. 02:00. CANLI. Big 12. NCAA. Takvime Ekle. 04:00. İtalya Serie A. Takvime Ekle. 06:00. Extreme – E. Takvime Ekle. İtalya Serie A. Takvime Ekle. …
  • 00:45. Özetler. Takvime Ekle. 01:00. Başak Koç’la Filenin Yıldızları Takvime Ekle. 02:00. Moto GP. Katar. Takvime Ekle. 03:00. NBA Özetler. Takvime Ekle. 03:30. NCAA.

S Sport hangi ligler var 2021?

S SPORT PLUS’TA HANGİ ORGANİZASYONLARI İZLEYEBİLİRİM?

  • İngiltere Premier Ligi’nin önemli maçları ve özet görüntülerinin yer aldığı programlar.
  • İtalya Serie A Ligi’nin önemli maçları ve özet görüntülerinin yer aldığı programlar.
  • İspanya La Liga.
  • Dünya Kupası Grup Maçları (Türkiye Hariç)
  • Portekiz Ligi.
  • Libertadores Kupası

S Sport hangi sporlar var?

  • PREMIER LEAGUE.
  • NBA.
  • FORMULA 1.
  • MOTOGP.
  • UFC.
  • ATP 500.
  • FIVB BEACH VOLLEYBALL.
  • LIBERTADORES.

S Sport aylık ne kadar?

S Sport Plus Aylık Paket 21,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 179.9₺’dir. Fiyatlara KDV dahildir. Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgiye https://www.ssportplus.com/kampanyalar/ adresinden ulaşabilirsiniz.

S Sport Şampiyonlar Ligi var mı?

Türkiye’de birçok spor içeriğini sporseverlere ulaştıran S Sport Plus, bu hamleyle birlikte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerine de sahip oldu. Premier Lig, Serie A, NFL, NBA, Portekiz Liga Nos, La Liga ve daha birçok içeriğe erişim sağlamak için buraya tıklayın.

S Sport Plus neler var?

S Sport Plus Premier Lig, Serie A, La Liga, NBA, Formula 1, NFL, Portekiz Ligi, MotoGP, UFC, WWE ve çok daha fazlasını canlı yayınlar ve tekrar izle seçenekleriyle izlemenizi sağlar.

Exxen de hangi ligler var?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupası 3 yıl boyunca Exxen‘de olacak. Birbirinden müthiş maçların canlı yayınlanacağı bu olağanüstü futbol organizasyonlarını yalnızca Exxen üyeleri izleyebilecek” ifadelerini kullandı.

S Sport Plus nereden izlenir?

S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, https://www.ssportplus.com adresinden bilgisayarla, App Store ve Play Store’dan “S Sport Plus” uygulamasını indirerek tablet ve akıllı telefonlarla ve, Beko /Arçelik, Vestel, Grundig, LG, Samsung Smart TV uygulamaları, Android TV işletim sistemli Smart TV’ler ve media …

S Sport nasıl alınır?

S SportPlus’a dilerseniz www.ssportplus.com adresi üzerinden dilerseniz de S Sport Plus IOS veya Android mobil uygulamalarından kolayca üye olabilirsiniz.

S spor paralı mı?

S Sport 1 ve S Sport 2 kanallarında canlı yayınlanan tüm spor organizasyonları ile stüdyo programlarını S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz. S Sport Plus platformunun 1 yıllık üyeliği 180 TL, aylık üyeliği ise 22 TL olarak belirlenmiş durumda. Üyelik işlemleri sırasında herhangi bir taahhüt istenmediğini de belirtelim.

S Sport Tv’de nasıl izlenir?

1.Televizyonunuzun uygulama mağazasını açın. 2. Arama kısmına S Sport Plus yazın ve gelen sonuçlar arasından S Sport Plus’ı seçin. 3. S Sport Plus uygulamasının sayfasını gördüğünüzde “Yükle” butonuna basın.

S Sport Plus Şampiyonlar Ligi veriyor mu?

Türkiye’nin başarılı dijital platformlarından S Sport Plus, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerini ekranlara getirecek. Ayrıca Avrupa Gecesi programıyla temsilcilerimizin maçlarından önce ve sonra önemli futbol insanlarını futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Exxen hangi ligleri aldı?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi‘nin yayın hakkı 3 yıl boyunca Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğı dijital içerik platformu Exxen‘de olacak.

S Sport Plus nerede var?

S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, https://www.ssportplus.com adresinden bilgisayarla, App Store ve Play Store’dan “S Sport Plus” uygulamasını indirerek tablet ve akıllı telefonlarla ve, Beko /Arçelik, Vestel, Grundig, LG, Samsung Smart TV uygulamaları, Android TV işletim sistemli Smart TV’ler ve media …

S Sport Plus kaç kanal var?

Digiturk 87, Dsmart 78 ve Turkcell Tv+ 77. kanaldan yayın yapan S Sport, HD olarak 7/24 spor kanalı olarak izleyicilere ulaşıyor.