Galatasaray uefaya kadrolar ne zaman bildirilecek?

Uefaya kadrolar ne zaman bildirilecek?

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kış dönemi transferlerinden oluşan yeni listeyi 3 Şubat 2022 TSİ 02.00’a kadar UEFA’ya bildirmesi gerekiyor. 3 Şubat tarihinden sonra yapılacak transferler ise UEFA listesine eklenemeyecek. Avrupa Ligi listesinde olmayacak oyuncular sadece Süper Lig’de boy gösterebilecekler.

Galatasaray UEFA listesi ne zaman son?

UEFA listesini 29 Ocak akşamına kadar vermek zorunda olan Galatasaray‘ın hedefi, en azından bir transferi yetiştirebilmek. Ligde kötü günler geçiren sarı-kırmızılılar, yapacakları transferler ile yoluna Avrupa’da devam etmeyi planlıyor.

Galatasaray UEFA listesinde kimler var?

Sakatlığı nedeniyle UEFA listesinden çıkarılan Senegalli oyuncu yerine yeni transfer Bafetimbi Gomis söz konusu listeye eklendi. Sarı kırmızılı ekipte Bafetimbi Gomis’in yanı sıra diğer yeni transferler Inaki Pena ve Erick Pulgar da UEFA listesine dahil edildi.

UEFA listesi değişebilir mi?

Transferde UEFA listesi için son 7 gün 3 değişiklik hakkı var | beIN SPORTS Türkiye – beinsports.com.tr/

UEFA transfer listesi ne zaman bitiyor?

‘Ara transfer‘ olarak tanımlanan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022’de başladı ve 8 Şubat 2022’de sona erecek.

UEFA kadrosu kaç kişilik?

Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Süper Kupa finalinde 18 olan maç kadrosu kontenjanı 23’e yükseltildi. Bu üç organizasyonda finale yükselen takımlar yedek kulübesinde 12 futbolcuyu bulundurabilecek.

UEFA kadro bildirimi ne zaman bitiyor?

Çünkü UEFA‘ya liste bildirimi için son tarih 3 Eylül olarak belirlendi. Yani temsilcilerimiz, ülkemizde transfer penceresi 8 Eylül’de kapanması karşın 2 Eylül’den sonra yaptıkları transferleri Avrupa kupalarında oynatamayacak.

Galatasaray UEFA rakibi kim?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti.

Galatasaray UEFA listesine kaç oyuncu eklenir?

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, UEFA‘ya gönderilen listede 25 oyuncu (4+4+17) yer aldı. UEFA‘nın kadro kuralları gereği, altyapı eğitimini Türkiye’de alan oyuncular için belirlenen kontenjan Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç ve Barış Alper Yılmaz’dan yana kullanıldı.

Şampiyonlar Ligi son 16 dan elenen UEFA’ya gidiyor mu?

Format değişikliği UEFA Şampiyonlar Liginin ikinci ve üçüncü eleme turları ile play-off turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Ligine katılacaktır. UEFA Avrupa Liginin grup aşamasından önce elenen takımlar yeni turnuva olan UEFA Avrupa Konferans Ligine katılacaktır.

2021 ara transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) ara transfer sezonu ile ilgili yapılan açıklamada, başlangıç ve bitiş tarihleri belirlendi. “Ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022’de başlayıp 8 Şubat 2022’de sona erecek. Türkiye’de ara transfer dönemi bu gece 00.00’da sona eriyor.

Avrupa transfer sezonu ne zaman bitiyor?

İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, Almanya Bundesliga, İtalya Serie A ve Fransa Ligue 1 ekipleri için 2021-2022 sezonu ara transfer dönemi 31 Ocak 2022 itibarıyla sona erdi.

CL kaç takımlı?

Maçlar salı ve çarşamba günleri yapılır. Temmuz – Ağustos aylarında 4 turdan oluşan ön elemeleri geçen 10 takım ile grup maçlarına doğrudan katılan 22 takım arasında, toplam 32 ekipli, dörder takımlı ve 8 gruptan oluşan grup aşaması oynanır.

UEFA Avrupa Ligi transfer dönemi ne zaman bitiyor?

2022 ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK? Türkiye’de 2022 ara transfer ve tecil dönemi, 8 Şubat 2022’de sona erecek.

2021 transfer ne zaman bitiyor?

‘Ara transfer‘ olarak tanımlanan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022’de başladı ve 8 Şubat 2022’de sona erecek. KULÜPLERİN HARCAMA LİMİTLERİ NE KADAR? Türkiye Futbol Federasyonu, 2021-2022 Sezonu ara transfer döneminin takımların harcama limitlerini açıkladı.