YHT tren bileti ne kadar?

YHT tren bileti nasıl alınır?

İstasyonlarda yer alan gişelerden trenin hareket saatinden 5 dakika önceye kadar çıkış istasyonunu seçip bilet satın alabilirsiniz. Çağrı merkezi veya internet üzerinden ise trenin hareket saatinden 15 dakika önceye kadar bilet satın alınabilmekedir.

İstanbul konya hızlı tren kaç TL 2021?

İstanbul Konya Yüksek Hızlı Tren Bilet Fiyatları: İstanbul Konya YHT standart bilet temel ücreti 143,50 TL‘dir.

İstanbul Ankara hızlı tren kaç tl’dir?

İstanbul Ankara Yüksek Hızlı Tren Bilet Fiyatları İstanbulAnkara YHT bilet fiyatları standart biletlerde 70.00 TL, Esnek biletlerde 84.00 TL, Business Standart biletlerde 101,50 TL ve Business Esnek biletlerde 122,00 TLdir. Farklı yaş gruplarına göre indirim oranları da mevcuttur.

Ankara Konya YHT kaç TL?

Konya-Ankara arası hızlı tren bilet fiyatı 45 TL‘den 53.5, gidiş-dönüş ücreti 90, Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 118 TL‘den 143 TL‘ye yükseldi.

YHT biletleri nereden alınır?

TCDD gişelerinden tren biletinizi direkt olarak görevliden alabilirsiniz. Bunun için Gar yada İstasyona gitmeniz gerekir. TCDD’dan Tren bileti almak için Çağrı merkezini arayabilirsiniz. TCDD Çağrı Merkezi Telefon Numarası 444 8233 yani akılda daha kalıcı olması açısından 444 TCDD’dir.

Yüksek hızlı tren bileti nereden alınır?

TCDD Taşımacılık AŞ’ye ait biletler gişelerden, PTT şubelerinden, turizm acentelerinden, internet sitesi ve mobil telefonlar üzerinden alınabilmektedir.

İstanbul Konya tren bileti ne kadar?

İstanbul‘dan Konya‘ya gitmek için hızlı treni kullanan bir yolcu bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. Hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Hızlı tren İstanbul Konya kac tl?

İstanbul Konya arasında hızlı treni kullanacak bir yolcu YHT bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. İstanbul Konya hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Istanbul Ankara Hızlı Tren nereden binilir?

Ankara İstanbul hızlı trenlerin durakları sırasıyla şunlar; Pendik, Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı, Lale Ankara. İSTANBUL Ankara hızlı tren bilet ücreti ne kadar, kaç durak var, hızlı tren nerelerden geçiyor ve İstanbul Ankara hızlı tren kaç dakika sürüyor sorularının yanıtı haberimizde.

İstanbul ankara tren bileti nasıl alınır?

Yüksek Hızlı tren biletleri İnternet üzerinden TCDD’nin resmi web adresi olan, https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/yht/ankara-istanbulankara-yuksek-hizli-tren/ adresine giriş yapılır. İşlem ile direk olarak bilet alım sayfası açılır. Sayfanın en altında görüntülenen “hemen bilet al” sekmesine tıklanır.

Ankara Konya hızlı tren kaç lira?

Ankara Konya Yüksek Hızlı Tren bileti 2022 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 52,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 79,00 TL’dir. Ankara Konya bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

YHT Konya kaç TL?

Ankara Konya Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Konya bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

TCDD biletleri ne zaman açılıyor?

TCDD‘de yüksek hızlı tren yolculuklarıyla ilgili yeni bir karar aldı. Buna göre biletler, seyahat gününden 15 gün öncesinde satışa sunulacak.

Ankara’ya hızlı tren bileti nasıl alınır?

Yüksek Hızlı tren biletleri İnternet üzerinden TCDD’nin resmi web adresi olan, https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/yht/ankara-istanbul-ankara-yuksek-hizlitren/ adresine giriş yapılır. İşlem ile direk olarak bilet alım sayfası açılır. Sayfanın en altında görüntülenen “hemen bilet al” sekmesine tıklanır.

Tren bileti satılıyor mu?

Kurum bu konuda yeni bir karar aldı. TCDD’den yapılan açıklamada, “Özel durumlar hariç olmak üzere; YHT’lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır. Bölgesel tren biletleri seyahat gününde satılır” denildi.