Tarsus Mersin arası tren ne kadar?

Tarsus Mersin arası trenle kaç saat?

Seyahat Süresi Ortalama 45 dakika sürmektedir.

Mersin’den Tarsus’a saat kaçta tren var?

Güncel tablolarda trenlerin kalkış saatleri, hangi duraklarda duracakları (veya durmayacakları) net şekilde görülüyor. Sabah 05.45′den başlamak üzere gece 20.48’e kadar düzenli seferlerin yapıldığı Mersin-Adana hattında her gün binlerce kişi taşınıyor.

Tarsus Adana Tren bileti ne kadar?

AdanaTarsus Tren Saatleri, Bilet Fiyatları (12 TL) – trenseferleri.com.

Mersin Adana Tren kaç TL?

Mersin > Adana treni tam bilet fiyatı 14,5 ₺ olup kısa mesafe ve indirimli Mersin Adana bilet fiyatlarını öğrenmek için istasyon bilet gişelerini arayabilirsiniz.

Tarsus Mersin arası kaç km trenle?

MersinTarsus trenle kaç saat Sürer? İki istasyon arası tren yolu mesafesi 25 km olduğundan Bölgesel trenler ile tren yolculuğu bu dönemde yaklaşık 36 dakika sürmektedir.

Yenice Mersin trenle kaç saat?

MersinYenice arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 48 dakika sürmektedir.

Mersin Tarsus TOK otobüsleri çalışıyor mu?

Koronavirüs yasakları kapsamında %50 yolcu kapasitesiyle seferlerine devam edecek olan TOK otobüsleri, sabah 06.00 ile 20.00 saatleri arasında normal; 20.00 ile 22.00 arasında ise nöbetçi sistemle hizmet verecek.

Adana Mersin tren kac tl 2021?

Adana Mersin treninin bilet ücretleri hakkında detaylar şöyledir: Adana‘dan Mersine Gidiş: Tam 7.5 TL, öğrenci 6.25 TL, gidiş-dönüş bileti ise; 12 TL olarak ücretlendirilmiştir. Adana‘dan Tarsus Durağına Gidiş: Tam 5.5 TL, öğrenci 4.5 TL, gidiş-dönüş 9 TL olarak ücretlendirilmiştir.

Tarsus Adana arası trenle kaç dakika?

Adana Tarsus arası tren yolu mesafesi 46 km olduğundan bölgesel trenler ile tren yolculuğu yaklaşık, 42 dakika sürmektedir.

Mersin’den Adana ya saat kaçta tren var?

MersinAdana Tren Seferleri Mersin Tren Garından Adana Tren Garına her gün 29 tren seferi yapılır. Mersinden ilk tren sabah saat 05:45’te kalkış yapıp, saat 06:56’da Adana‘ya varmaktadır. Son tren ise akşam 22:30’da kalkış yapıp, saat 23:49’da varmaktadır.

Mersin Tarsus tren seferleri ne zaman başlayacak?

TCDD’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 20 Mart 2021 Cumartesi günü Adana-TarsusMersin ve MersinTarsus-Adana arasındaki seferlerin 20 Mart 2021 Cumartesi günü karşılıklı toplam 44 seferle hizmet etmeye başlayacağı öğrenildi.

Adana Mersin arası trenle kaç saat?

Adana Mersin arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Yenice Mersin arası kaç km tren?

Bor ile Yenice, Mersin ile tren

En iyi fiyat 24,42 TL
Günlük bağlantılar 1
İlk kalkış 13:05
Son kalkış 13:05
Mesafe 107 km

Mersin Adana tok kaç saat?

Mersin – Adana Otobüs Bileti

En Ucuz Bilet Fiyatı 30 TL
Günlük Sefer Sayısı 69
Sefer Yapan Firma Sayısı 26
MersinAdana Arası Kaç Km 83 km
MersinAdana Arası Kaç Saat 2-3 Saat

Adana Mersin minibüsleri nereden kalkıyor?

Adana şehrinden Mersin şehrine hareket eden otobüsler, Adana Otogarı konumundan kalkacak. Mersin şehrinde otobüsden Mersin Otogarı terminalinde inebilirsiniz.