Sivasspor’un yeni transferleri kim?

Sivasspor transfer Etti Mi?

Demir Grup Sivasspor, Fransız ekibi Dijon FCO’de forma giyen forvet oyuncusu Moussa Konate’yi 2021-2022 sezonunun sonuna kadar transfer etti.

Sivasspor kaç eksik var?

Kırmızı-beyazlılarda bu zorlu mücadele öncesinde 8 eksik var. Yiğidolar’da sakatlığı bulunan Hakan, Felix, Ulvestad, James, hasta olan Goutas ile Ziya ve ülkelerinin milli takımlarındaki Fajr ile Gradel, Göztepe’ye karşı forma giyemeyecek. Sivas, bugün deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Konyaspor kimi transfer etti?

Gelenler

Oyuncu Yaş Önceki kulüp
Konrad Michalak Sağ Kanat 23 Akhmat Grozny Premier Liga
Alberk Koc Sol Bek 24 Ç. Rizespor Süper Lig
Maksut Taskiran Merkez orta saha 26 1922 Konya 2.Lig Kırmızı
Selim Dilli Merkez orta saha 23 1922 Konya 2.Lig Kırmızı

Sivasspor kaç yıldızı var?

Hal böyle iken Yolspor, Kızılırmak ve Sivas Gençlik kulüpleri 1965 yılı Temmuz sıcağında bir araya gelip Vali Vefik Kitapçıgil, Belediye Başkanı Ahmet Durakoğlu rengi Kırmızı – Beyaz, arması üç kulübü temsilen üç yıldız olarak belirlenen Sivasspor‘u kuruyorlar.

Sivasspor ara transferde kimi aldı?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshettikten sonra Sivasspor ile anlaşan Çek oyuncu Jan Rajnoch, Sivas‘a gelerek sağlık kontrolünden geçti.

Sivasspor kaçıncı sırada yer alıyor?

Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası
Sivasspor/Ligler

Sivasspor kimler cezalı?

Sivasspor‘da sakatlığı bulunan Hakan Arslan, Jorge Felix, Fredrik Ulvestad, Leke James, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Fayçal Fajr ile Max Gradel ve sarı kart cezalısı olan Kerem Atakan Kesgin, Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek.

Boupendza cezalı mı?

Bordo-beyazlı ekipte kart cezalısı bulunmazken, sağ el bileğinde çatlak oluşan Aaron Boupendza yarınki maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

Transfer ne zaman bitiyor 2022?

‘Ara transfer‘ olarak tanımlanan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022‘de başladı ve 8 Şubat 2022‘de sona erecek.

Ekuban Konyaspor a geldi mi?

Bir dönem Trabzonspor’da forma giyen Caleb Ekuban için Genoa’yla anlaşma tamam. 27 yaşındaki forvet, Konyaspor’a 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Sivasspor’un armasında neden 3 yıldız var?

Armada bulunan 3 yıldız, kurucu kulüpler olan Yolspor, Kızılırmak ve Sivas Gençlik ‘i temsil etmektedir.

3 yıldız ne anlama gelir?

Kemeri oluşturan üç yıldızın isimleri Alnitak, Alnilam ve Mintaka gökyüzündeki en belirgin sıralanmış yıldız gruplarından birini oluşturuyor. Kemerin altında sıralanmış “üç” yıldız ise Avcı’nın kılıcına işaret eder.

Sivas kimi aldi?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshettikten sonra Sivasspor ile anlaşan Çek oyuncu Jan Rajnoch, Sivas‘a gelerek sağlık kontrolünden geçti. Rajnoch, Sivas‘ta başarılı olacağını söyledi.

Sivasspor ne zaman kuruldu?

1967, Sivas, TürkiyeSivasspor / Kuruluş tarihi

Sivasspor’un neden uc yildizi var?

Armada bulunan 3 yıldız, kurucu kulüpler olan Yolspor, Kızılırmak ve Sivas Gençlik ‘i temsil etmektedir.