Turgut Aydın Holding ne iş yapar?

Turgut Aydın nerelerin sahibi?

2008 yılında Turgut Aydın Holdingleşen firmaya başta, Aydın Örme San. Tic. A.Ş. ve Dömeks A.Ş., tekstil dışındaki sağlık (Memorial sağlık grubu), gıda (A101), inşaat (Adapark), ev tekstili mağazalar zinciri (English Home), Pizza Lazza gibi firmaların da (11 adet) sahibidir.

Turgut Aydın ne iş yapar?

GirişimciTurgut Aydın / MesleğiGirişimci; ticaret, sanayi gibi alanlarda sermaye koyarak bir işi yapmaya girişen, kâr amacıyla riski üzerine alan kişidir. Girişimci mal ve hizmet üretebilmek için bütün üretim öğelerini en iyi koşullarda bir araya getirir. Vikipedi

Aydın grup sahibi kimdir?

Grubun yönetim kurulu Başkanlığını halen Mehmet Aydın yürütmektedir; diğer yönetim kurulu üyeleri de K. Can Aydın ve A. Murat Aydın ‘dır.

Turgut Aydın kaç çocuğu var?

Turgut Aydın, evlidir. Ahmet Yaşar Aydın (d. 1967) ve Ayhan Aydın (d. 1970) adında iki oğlu, Aydan Aydın (d. 19**) adında kızı vardır.

A101 Market sahibi kim?

A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. ortaklık yapısı itibarıyla %79,21 oran ile Aydın Ailesi’ne (Turgut Aydın Holding) aittir. A101, benzer Türk indirim marketleri zincirleri olan Şok ve BİM’in baş rakibidir.

Turgut Aydın kimdir nerelidir?

Trabzon, TürkiyeTurgut Aydın / Doğum yeri

A101 BİM şok kimin?

Türkiye’nin bu büyük ucuz ürünler marketi bir dönem adı FETÖ ile anıldı. Ancak şirketlerin yüzde 80 oranında hisselerinin Aydın ailesine ait olduğu biliniyor. Yani marketlerin gerçek sahipleri Aydın ailesidir.

Turgut Aydın Kimdir şirketleri?

Turgut Aydın Holding, bünyesinde A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri ve tekstil sektöründe Aydın Örme şirketi, restoran işletmeciliğinde PizzaLazza ve Saloon Burger markaları, uluslararası taşımacılık alanında AYSHIPS, gayrımenkul geliştirme alanında TAFF Yapı şirketleri ile …

Aydın Grup kime ait?

Turgut Aydın Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu. Holdingin temelleri 1958 yılında girişimci Turgut Aydın‘ın İstanbul’da ticarete atılması ve 1976 yılında Dömeks şirketinin kurulmasıyla atılmıştır. Sahibi olduğu şirketlerin başarılı faaliyetleri sonucu Turgut Aydın Holding A.Ş.

Yusuf Aydın kim?

Nazif Zorlu’nun 30 yaşındaki torunu Yusuf Aydın, Turgut Aydın Holding’de finans alanında yöneticilik yapıyor. 39 yaşındaki ünlü oyuncu Tuğba Ünsal, 2018 yılında 2 çocuğunun babası Mirgün Cabas’tan boşanmıştı. Ünsal, ardından Caner Karaloğlu ile olaylı bir birliktelik yaşamıştı.

PizzaLazza kime ait?

English Home, Memorial Sağlık Grubu, A101 marketleri, Eve Shop; gibi lider markalarıyla 10.000 ‘in üstünde noktada, on binlerce kişilik istihdamla hizmet sunan Turgut Aydın Holding’in markası PizzaLazza, Türkiye’nin 1 numaralı %100 yerli pizza zinciri olmak adına emin adımlarla büyüyor.

BİM ve A101 kime ait?

Cüneyd Zapsu daha sonra 2008 yılında A101 mağazalarını kurarak Türkiye’nin en büyük iki mağaza zincirinin kuruluşunda yer alan isim olmuştur. Cüneyd ve Aziz Zapsu kardeşler ile Mehmet Fatih Saraç 2008 yılında BİM‘in ardından A101‘i kurdu.

A101 sahibi kim ve nereli?

A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, 1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ahmet Yaşar Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır. A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aydın, 1942 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu.

A101 sahibi Aydın Ailesi Kimdir?

1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde dünyaya gelen Aydın İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunudur. A101 Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Yaşar Aydın, A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Turgut Aydın‘ın oğludur. Yönetim kurulu son üyesi ise Ayhan Aydın‘dır.

A101 market zincirinin sahibi kimdir?

A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, 1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ahmet Yaşar Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.