Tecno camon 12 Air kaç TL?

Tecno camon kaç TL?

Tecno Camon 16 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar

Tecno Camon 16 128 GB Tecno Pova 128 GB
Fiyat 3.149,00 TL 43 satıcı 3.059,10 TL 55 satıcı
Popülerlik 7. Popüler Tecno Cep Telefonu 2. Popüler Tecno Cep Telefonu
Ortalama Puan
Ekran Boyutu 6.8″ 6.8″

Tecno camon 12 Air nerenin malı?

Gelişmekte olan 60 pazarda faaliyet gösteren Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile, kamera odaklı CAMON 12 Air ve Spark 4 Lite modelleri ile Türkiye akıllı telefon pazarına girdi.

Tecno camon hangi marka?

2006 yılında kurulan Hong Kong merkezli bir Çinli cep telefonu üreticisi olan Tecno Mobile; Samsung, Xiaomi, OPPO, Vivo gibi Türkiye’de akıllı telefon üretimine başlayan markalar arasına katılmıştı.

Techno nerenin malı?

TECNO Mobile, 2006 yılında Hong Kong’da kurulmuştur ve mobil iletişim ürünlerine yönelik araştırma, geliştirme, üretim, satış ve hizmet faaliyetlerini bir araya getiren bir yüksek teknoloji şirketi olan Transsion Holdings’in ilk cep telefonu markasıdır.

Tecno camon 1.6 kac tl?

8.999,00 TL Tecno Camon 16 128GB 6GB Ram 6.8 inç 64MP Akıllı Cep Telefonu Mavi ürününün 7 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.

Tecno camon 1.6 hangi ülkenin?

Tecno‘nun Türkiye’de ürettiği ilk akıllı telefon olan Tecno Camon 16, büyük ekranı, uzun pil ömrü ve 48 megapiksellik kamerasıyla dikkat çekiyor.Yerli üretim telefonun detayları mercek altında. Tecno Mobile, 2020 yılında Camon 16 Premier modeliyle Türkiye’ye giriş yapmıştı.

Tecno nasıl bir marka?

hong kong merkezli çinli cep telefonu üreticisi.

Tecno telefon nerede üretiliyor?

Tecno, Türkiye’ye 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak İSTANBUL (AA) – Türkiye’de üretime haziran ayında başlayan akıllı telefon markası Tecno Mobile, Camon 16’nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.

Tecno camon 1.6 kim üretiyor?

Tecno‘nun Türkiye’de ürettiği ilk akıllı telefon olan Tecno Camon 16, büyük ekranı, uzun pil ömrü ve 48 megapiksellik kamerasıyla dikkat çekiyor.Yerli üretim telefonun detayları mercek altında.

Tecno camon 1.6 hangi markanın?

Çin merkezli teknoloji markası Tecno Mobile, Türkiye’de akıllı telefon serisi Camon‘un yeni üyesi Camon 16 Premier modeli ile birlikte POVA ve SPARK 6 modellerini duyurdu.

Tecno telefon fabrikası nerede?

Son olarak Çin merkezli Tecno Mobile de İstanbul – Pendik’teki fabrikada üretime başlıyor. Bu fabrikada toplamda 1000 kişilik istihdam sağlayan Techno Mobile, uzun vadede Türkiye’de kullanıcıların gereksinimlerine göre özel modeller geliştirileceğini belirtiyor.

Tecno camon 1.6 nasıl bir telefon?

Hemen altında yine fiziksel parmak izi sensörünü bulunduran telefonda bu sensör gayet akıcı çalışıyor. Ayrıca yüz tanıma özelliği de mevcut ve o da gayet seri. Telefonun çevresine baktığımızda sol yanda SIM kart çekmecesini görüyoruz. Tecno Camon 16, çift SIM kart destekli bir telefon.

Tecno Pova 128 GB iyi mi?

Şarjı beklediğimden çok daha iyiymiş. Estetiğide oldukça hoş kullanımı diğer android telefonlar gibi çok kolay. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Satıcının sorularımı satış öncesi ve sonrası yanıtlamasıyla ilgisine de ayrıca teşekkürler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Tecno Pova nasıl bir telefon?

Şirketin dikkat çeken ürünlerinden biri de Tecno Mobile Pova ismini taşıyor. 6.8 inç’lik ekranıyla dikkat çeken ürün, büyük bir telefon. Camon 16 Premier ise 6.9 inç’lik daha büyük bir ekrana sahip. Ekranı büyük olmasının yanı sıra 6000 mAh kapasiteli bataryayla gelen ürün, uzun bir batarya ömrü de sunuyor.

Tecno kimdir?

Tecno Mobile, 2006 yılında kurulan cep telefonu, tablet ve aksesuarları markasıdır. Transsion Holdings Co Limited 2006 yılında mobil iletişim ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve hizmetleri üzerine odaklanarak Hong Kong’da kuruldu. Çin, Etiyopya, Bangladeş ve Hindistan’da telefon üretmektedir.