Hz Yusuf Züleyhayı kim seslendiriyor?

Züleyhayı kim seslendiriyor?

meryem elif erdal züleyhayı seslendirdi aynı zamanda gumball’ı da seslendirdi.

Hz Yusuf başrol oyuncusu kimdir?

2008 yılında yayın hayatına başlayan ve Yusuf Peygamber ‘in hayatını anlatan Hz. Yusuf dizisinin başrol oyuncusu Mustafa Zamani’nin son hali hayranlarını şaşırttı. Üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni olan Hz.

Hz Yusuf Filmi kim çekti?

Yusuf, 2008 yapımı, yönetmenliğini ve senaristliğini Faracullah Selahşur’un üstlendiği, başrolünde İranlı aktör Mustafa Zamani’nin oynadığı dram, tarihi ve dinî türündeki İran televizyon dizisidir.

Hz Yusufu oynayan oyuncu nereli?

Mostafa Zamani, 21 haziran 1982 yılında iran`ın mazandaran ilçesinde dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği “Endüstriyel Yönetim” olan Mostafa Zamani üniversite eğitimini iyi bir derece ile tamamladıktan sonra ufak rollerle tv dizilerinde yer almış ancak ilk büyük projesi “Joseph,The Prophet (Hz.Yusuf)” olmuştur.

Hz Yusufu seslendiren kişi kimdir?

İlham Erdoğan
Doğum 1 Ocak 1976 Ankara, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Seslendirme Sanatçısı
Etkin yıllar 1994-günümüz

Caillou yu kim seslendiriyor?

Ali Cevat Ünsal 🎲 on Twitter: “Koca ayı ve maşa çizgi filminde maşaseslendiren bıcırık çok yetenekliymiş 👍 https://t.co/CBXMlxa3qd” / Twitter.

Hz. Yusuf kim seslendiriyor?

İlham Erdoğan (d. 1 Ocak 1976, Ankara), Türk Seslendirme sanatçısı.

Asenat kimin kızı?

ShechemAsenath / Ebeveynleri

Hz. Yusuf dizisi çekimleri kaç yıl sürdü?

Çekimleri 1 yıl, post prodüksiyonu ise 2 yıl süren projede film efektleri için Oscar ödüllü Scott Anderson ve Vittorio Storaro ile çalışıldı, müzikleri ise Hintli besteci A.R.

Yusuf ne zaman peygamber oldu?

Antik MısırYusuf / Ölüm tarihi ve yeri

Yusuf ile Züleyha evlendi mi?

Ülke kısa sürede Hz. Yusuf‘un adaletli yönetimi ile onun nüfuz ve iktidar alanına girmiştir. Bu arada Hazine Bakanı Aziz vefat etmiş, Züleyha da Melik tarafından Yusuf‘la evlendirilmiştir.

Hz. Yusuf ne kadar güzel?

Ashab-ı Kiram, Peygamber Efendimiz’e; ”Siz mi güzeldiniz, Yusuf Aleyhisselam mı güzeldi” diye sorduklarında Peygamber Efendimiz, ”Kardeşim Yusuf, benden sabih ”güzel”; ben ondan melihim ”sevimliyim”. Onun görünen görünen güzelliği,benim görünen güzelliğimden çoktur.” buyurdu.

Sait Çataldaş kimdir?

supernatural’ın türkçe dublajında dean winchester’ı seslendiren seslendirme sanatçısı. the mentalist’te patrick jane’i seslendiren kişi. güzel sesli adamlardan.

Edi ve Büdüyü kim seslendiriyor?

Kim Seslendirdi on Twitter: “Edi’yi Altan Erkekli Büdü’yü Köksal Engür seslendirmişti. Video için @ibocan15 ‘e teşekkür ediyorum.

Maşa yı kim seslendirdi?

Ali Cevat Ünsal 🎲 on Twitter: “Koca ayı ve maşa çizgi filminde maşa yı seslendiren bıcırık çok yetenekliymiş 👍 https://t.co/CBXMlxa3qd” / Twitter.