Türkiye’de kaç tane Total benzin istasyonu var?

Türkiye’de kaç tane Total istasyonu var?

Fransız Total‘in yüzde 100 iştiraki olan Total Oil Türkiye, Türkiye‘de akaryakıt dağıtımında 5’inci oyuncu. 358 çalışanı, 447 adet istasyonu ve yaklaşık yüzde 5.5 akaryakıt bayi ağı pazar payı ile akaryakıt ve LPG satışında tüm ülke çapında faaliyet göstermektedir.

Kaç tane Total istasyonu var?

Halihazırda Türkiye’nin 5. büyük akaryakıt dağıtımcısı olan Total, ülke genelindeki 440 civarı istasyonunda akaryakıt ürünleri satışı gerçekleştiriyor. Türkiye’de 1992’den beri faaliyet gösteren Total, yüzde 5.5 akaryakıt bayi ağı pazar payına sahip.

Total benzini nereden alıyor?

TotalEnergies Türkiye, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi TotalEnergies’in Türkiye satış koludur. Türkiye yönetim ofisi Ümraniye, İstanbul’dır. 2020 yılında Demirören Holding bünyesindeki akaryakıt şirketi OYAK tarafından satın alınmıştır.

Total benzin istasyonu kime ait?

Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş., artık Türkiye’deki akaryakıt istasyonları faaliyetleri için “TotalEnergies” markasının yetkili lisans sahibidir ve Total akaryakıt istasyonlarının işletim ve denetiminden sorumludur.

Total Fransızların mı?

TotalEnergies SE, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi. “Süper büyük” 6 petrol şirketinden biridir.

Total kart puan kac tl?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Total istasyonları mobil uygulaması üzerinden Club Total‘e üye olarak ilk kez işlem yapan müşteriler 150 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde, bir sonraki alışverişlerinde geçerli 25 lira değerinde yakıt puan kazanacak.

Total Excellium benzin nasıl?

Üstün içeriğiyle hem daha fazla motor koruması sağlayan hem de daha çevre dostu bir ürün olan Excellium 97’nin karbonmonoksit emisyonu standart bir kurşunsuz benzine oranla %20’ye, sera etkisi yaratan karbondioksit emisyonu ise %5’e varan oranlarda düşük değerler taşımaktadır.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

TOTAL hangi ülkeye ait?

Total SA, merkezi Fransa’da bulunan çok uluslu bir petrol şirketidir. Dünya üzerinde “Süper büyük” 6 petrol şirketinin arasında yer almaktadır.

TOTAL kime satıldı?

Demirören Holding, Total ve M Oil markalarını yaklaşık 450 milyon dolara (2.65 milyar TL) OYAK’a sattı. Demirören, Fransız Total‘in Türkiye operasyonlarını 2015’te 325 milyon euroya devralmıştı. Bir süredir pazarlık masasında olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Demirören Holding anlaşmaya vardı.

Total OYAK ın mı?

TOTAL ve Milangaz geçen yıl OYAK‘a 450 milyon dolara devredilmişti. Sedat Peker’in açıklamaları şöyle: 1-pambıkören, seni unuttum zannetme.

Total isim hakkı ne zaman bitiyor?

Demirören, Fransız Total‘in Türkiye operasyonlarını 2015 yılında 325 milyon euroya satın almıştı. Satış işleminin ardından Total Oil Türkiye’nin isim hakkının 2019 yılı sonuna kadar kullanma izni verilmişti.

Total Club puanları nasıl kullanılır?

Club TOTAL‘in avantajlı dünyasına adım atarak, akaryakıt alımlarınızda alınan yakıt türüne göre belirlenen oranlarda puan kazanır, kazandığınız puanları uygulama üzerinden takip ederek bir sonraki akaryakıt alımınızda indirim olarak kullanabilirsiniz.

Total puanımı nasıl öğrenebilirim?

Total istasyonlarında bulunan Club Total POS’larından, www.total.com.tr adresinden, Ya da SMS ile öğrenebilirsiniz. Puanınızı SMS ile öğrenmek için PUAN yazıp, 0532 750 04 96’ya gönderin.

Total Excellium nedir?

TOTAL EXCELLIUM, geliştirilmiş bir yakıttır: Aracı aşınmaya karşı korur. İçindeki kurum temizleme özelliği ile motor içindeki ana parçalarda ve enjektörlerde oluşabilecek kirliliği azaltır ve temizler. Motorun hassas kısımlarındaki aşınmayı önler.