Uzun Kulak Ailesi kaç bölüm?

Uzun Kulak Ailesi ne zaman başladı?

24 Aralık 2001Uzun Kulak Ailesi / İlk bölüm yayın tarihi

Yumurcak Tv hala var mı?

Kapanışı Kanal, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL yasası kapsamında 19 Temmuz 2016 tarihinde kapatılmıştır.

Yumurcak TV ne zaman açıldı?

2007Yumurcak TV / Kuruluş tarihi

Rahat koltuk ne zaman çekildi?

1993 yılında TRT’nin… – Eskicizgifilmlerim. blogspot | Facebook.

Marsupilami çizgi film ne zaman bitti?

İlk kez 31 Ocak 1952 tarihinde Spirou adlı çizgi roman dergisinde yayınlanan çizgi roman, 1968 yılında sona ermiştir.

Planet Çoçuk neden kapandı?

2016 yılı itibarıyla Sony Pictures firması Planet Çocuk ve kardeş kanallarının çoğunluk hissesini alarak kanalların sahibi olmuştur. Planet Çocuk 22 Nisan 2017 tarihinde kapanmış ve yerine Sony Çocuk gelmiştir.

Caillou neden yayından kaldırıldı?

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Yumurcak TV’de yayımlanan Caillou adlı çizgi filmden milyonlarca lira kazanmak amacıyla TRT’de yayımlanan Keloğlan isimli çizgi filmin sabote edildiği ortaya çıktı.

Yumurcak TV Fetöcü mü?

YARGITAY’a taşınan olay, 2012 yılında TRT Çocuk’ta yayınlanan ‘Keloğlan ve Keloğlan Masalları’ karakteri ile FETÖ’nün kapatılan kanalı Yumurcak TV‘de ekrana gelen ‘Kayu’ çizgi karakteri arasında yaşandı. 4 yıl boyunca reytinglerde ilk 100’e giren Keloğlan çizgi karakterini TRT’ye, Anameks adlı animasyon şirketi …

Kidz Animez kapandı mı?

Animez Kuşağı Mayıs 2014’ten itibaren yayın saati kısaltılmış, 21.30-23.00 saatleri arasında yayın yapmaya başlamıştır. Şubat 2016’dan itibaren ise yayın saati 23.00-00.30 arası olarak değiştirilmiştir. Animez kapandıktan daha sonra Kidz TV’de yayın hayatına son vermiştir.

Rahat Koltuk çizgi film hangi yıl çıktı?

21 eylül 2014’de 6:30’da hafta içi Her gün çıktığı söylenmiş. Şimdi ise yok.

Marsupilami diye bir hayvan var mı?

İşte Marsupilami hakkında bilgiler! Marsupilami ya da Uzunkuyruk hayali bir çizgi roman karakteri. André Franquin tarafından yaratılmıştır. İlk kez 31 Ocak 1952 tarihinde Spirou adlı çizgi roman dergisinde yayınlamıştır.

Pepe çizgi filmi neden kaldırıldı?

Bütün çocukların severek izlediği Pepe çizgi dizisinin TRT ekranlarından kaldırılma nedeni hikayenin yetersiz bulunması oldu. TRT Çocuk, Pepe‘nin yeni bölümleri geç yenilendiği ve hikayelerini yeterli bulmadığı için çocukların sevdiği çizgi film olan Pepe‘yi kaldımaya karar verdi.

Planet çocuk’a ne oldu?

2016 yılı itibarıyla Sony Pictures firması Planet Çocuk ve kardeş kanallarının çoğunluk hissesini alarak kanalların sahibi olmuştur. Planet Çocuk 22 Nisan 2017 tarihinde kapanmış ve yerine Sony Çocuk gelmiştir.

Planet kanalları neden yok?

TV dünyasında şok üstüne şok!.. Sony Chanell’dan sonra Planet Türk ve Planet Mutfak kanalları da kapandı. Kapanmaların nedeni maddi problemler ve Turksat uydu parasını ödeyememe!.. Zaten yıllardır kanal sayısının çok fazla olduğu söyleniyordu.

Caillou gerçekten kanser mi?

8. Hızlıca bir gözden geçirelim: Caillou kanser hastası değil bu yüzden ona nefret duymak sorun olmaktan çıkıyor.