Sungurlar daki doktorun ismi nedir?

Şefkat tepedeki doktor kim?

Bora Karakul ( Doktor ) Kimdir ? 1978 Ankarada dogdu ve ilkögretim ve lise ögretimini Ankara`da yaptı. Daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyartrosunda oyunculuk yaptý. Halen Ankara Üniversitesi DTCF oyunculuk ve Ana sanat dalında egitim görmektedir.

Sungurlar Doktor Deniz kim?

DENİZ SUNGUR (BURÇİN TERZİOĞLU) Murat’ın eski eşi.

Sungurlardaki Aslı Kimdir?

Merve Akaydın (d. 9 Ekim 1989, Antalya), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Anadolu Üniversitesi mezunudur.

Şefkat Tepe Aslı gerçek adı ne?

Şefkat Tepe – Merve Akaydın – Aslı / Eslim Kimdir?

Ertuğrul Şakar nereli?

Yaşamı 1977 yılında Çeçen kökenli bir ailenin çocuğu olarak Sivas’ta dünyaya gelen Ertuğrul Şakar ilkokulu ve ortaokulu Sivas´ta tamamladıktan sonra Eskişehir demir yolu meslek lisesinden ve Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Şefkat Tepe Leyla kim?

Aslıhan Güner Kılıç, 17 Aralık 1987’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Barış Manço Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kameralar karşısına ilk kez 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası adlı dizi ile geçmiştir. 9 Haziran 2013 tarihinde, Şefkat Tepe dizisinde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Dilara Büyükbayraktar nerede yaşıyor?

Dilara Büyükbayraktar (d. 23 Ekim 1989, İzmir), Türk oyuncu.

Şefkat Tepe dizisi nerede çekiliyor?

Şefkat Tepe
Yapımcı Salih Asan
Mekân Konya
Görüntü yönetmeni Mustafa Karakuş
Gösterim süresi 95-100 dakika

Esra akaydin kimdir?

Spora çok ilgisi olan Akaydın, Trabzonspor Basketbol Kulübü’nde forma giymiştir. Esra Akaydın kaç yaşında ? 2000 doğumlu olup 2021 yılı itibariyle de 21 yaşındadır. Lise eğitimini Trabzon’da 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Esra Akaydın sonrasında da müziğe yönelmiştir.

Bora Karakul hangi dizide oynayacak?

Sungurlarşu tarihten beri: 2014
Teşkilatşu tarihten beri: 2021
Bora Karakul/TV şovları

Aslı Sungurlardan neden ayrıldı?

Samanyolu TV’nin reytingleri alt üst eden dizisi Sungurlarda ayrılıklar boy göstermeye başladı.Aslı (Merve Akaydın) başından vurularak, Havin (Gülşah Küçükyıldız) kuyuda boğularak diziye veda ettiler.Peki ya Şahin nerelerde hemen hemen Sungurları izleyen herkesin aklındaki soru bu.Keskin nişancı Şahin olarak bilinen …

Şefkat Tepe Ertuğrul Şakar Diziden neden ayrıldı?

Şakar, ayrılma gerekçesi olarak ise dizinin yayınlandığı STV’nin Başbakan Erdoğan ve Hükümeti hedef alan yayınlarını gösterdi. 2010 yılının Ekim ayından beri dizide rol alan Şakar yaptıkları anlaşmanın feshedilmesini istedi. Ertuğrul Şakar, dizide Kordon Celil’i canlandırıyordu.

Ertuğrul Şakar ne iş yapıyor?

Oyuncu
Sinema OyuncusuSahne Aktörü
Ertuğrul Şakar/Meslekleri

Mert Kılıç kiminle evlendi?

Aslıhan GünerMert Kılıç / Eşi (e. 2013)

Mert Kılıç kaç yaşında?

43 yaşında (24 Nisan 1978)Mert Kılıç / Yaş