Sefirin Kızı nda kimler oynuyor?

Sefirin kızına hangi oyuncu girdi?

Sefirin Kızı dizisinin kadrosundan Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu ayrılmış, Tuba Büyüküstün projeye dahil olmuştu. Sefirin Kızı dizisine son katılan isim Ferit Aktuğ oldu. Bora karakterini canlandıracak olan Ferit Aktuğ 39. Bölümden itibaren dizide görülecek.

Sefirin Kızı cocuk oyuncu kim?

Çocuk oyuncu Beren Gençalp, iki sezondur yayınlanan Sefirin Kızı adlı dizide Melek karakterine hayat veriyor. Sancar ve Nare’nin kızını canlandıran Beren Gençalp, performansıyla adından söz ettiriyor.

Sefirin Kızı ne anlatmak istiyor?

SEFİRİN KIZI KONUSU Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur.

Sefirin Kızı hangi yabancı ülkede çekildi?

Sefirin Kızı dizisi Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekilmektedir. Dizinin yurt dışı çekimleri Montenegro (Karadağ)’da yapılıyor. Bunun haricinde yurt içi dizi çekimleri Bodrum’da gerçekleştirilmektedir.

Sancar’ın kızının adı nedir?

BEREN GENÇALP – MELEK ÇELEBİ Nare ile Sancarın sekiz yaşındaki kızları. Annesinin yaşadığı acıları gördü; erkenden büyüdü. Nare tarafından çok olgun, çok güçlü yetiştirildi ama annesini bu dünyada tek başına bırakan babasını hep merak etti. Melek annesi gibi bir savaşçı, babası gibi bir Efe olma yolunda ilerliyor.

Sefirin kizina ne oldu?

Sefirin Kızı dizisinde bir veda daha yaşandı. İzleyiciler dizinin 37. bölümünde gözyaşlarına boğuldular. Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Uraz Kaygılaroğlu da diziye veda etti. Sevilen isim dizide Gediz karakterine hayat veriyordu.

Sefirin Kızı Psikolog kimdir?

ESRA KIZILDOĞAN – MÜGE IŞIKLI Psikolog. Hiç evlenmemiş çünkü daha yirmili yaşlardayken aşık olduğu adamı hiç unutamamış. Müge tam bir domestik. Psikoloji kariyerine rağmen hala tek hayali o adama baklavalar börekler açmak.

Sefirin Kızı ndaki oyuncular kim?

İşte Sefirin Kızı dizisi oyuncuları tam kadro!

  • Tuba Büyüküstün. Mavi.
  • Deniz Işın. …
  • NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU (NARE ÇELEBİ) KİMDİR? …
  • ENGİN AKYÜREK (SANCAR EFEOĞLU) KİMDİR? …
  • URAZ KAYGILAROĞLU (GEDİZ IŞIKLI) KİMDİR? …
  • ERHAN ALPAY (AKIN VARDARLI) KİMDİR? …
  • HİVDA ZİZAN ALP (ELVAN EFEOĞLU) KİMDİR? …
  • ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ (GÜVEN ÇELEBİ) KİMDİR?

BE 15 Şub 2564

Sefirin kızına yeni katılan kız kim?

Başrollerini; Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun paylaştığı Sefirin Kızı‘nın oyuncu kadrosuna 26. Bölümden itibaren dahil olacak olan Zerrin Sümer, oyunculuğuyla adından söz ettirecek. Sancar’ın halası Feride karakterini canlandıracak olan usta oyuncu, herkesi ekran başına kilitleyecek.

Sefirin Kızı oyuncuları neden değişti?

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ hastalığı nedeniyle rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kaldı. Dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde: Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık.

Beren Gençalp 2021 kaç yaşında?

Beren Gençalp 11 Kasım 2011 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Oyunculuk ajansına kayıt olduktan sonra Sefirin Kızı seçmelerine katılan Beren Gençalp, Melek rolüne en uygun oyuncu olduğu düşünülerek Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Beren Gençalp hangi dizilerde oynadı?

Sefirin KızıBeren Gençalp / TV şovları

Sefirin Kızı kulube nerede?

Sefirin Kızı dizisinin çekimleri Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Dizinin yurtdışında da çekim yapıldığı bilinmekte, bahsedilen yurtdışı çekimlerinden kalan bölümlerin ise Bodrum ilçesinde çekildiği bilinmektedir.

Sefirin Kızı Nare kimi seviyor?

NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU – NARE ÇELEBİ: Hep Sancar’a sevdalı, hep onun tarafından kovuluşunun acısını taşıdı, kalbinde hep sevdiği adamın sahip çıkmadığı narin peri kızını sakladı. Sancar’dan sonra evladına tutundu, onun için yaşadı.

Sefirin kızı hangi köyde çekildi?

Sefirin Kızı dizisi Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekilmektedir. Dizinin yurt dışı çekimleri Montenegro (Karadağ)’da yapılıyor.