Sivas merkezden havalimanına nasıl gidilir?

Sivas otogardan havaalanına nasıl gidilir?

Sivas‘a gelen otobüs firmaları yolcuları için şehir merkezine ücretsiz servis hizmeti vermektedir. Ücretsiz yolcu servisleriyle şehir merkezine geldiyseniz buradan HAVAŞ servis otobüsleri ile havalimanına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. HAVAŞ havalimanı servisi şehir merkezinde Büyük Otel Önü’nden hareket etmektedir.

Havaş ücreti ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı – Kadıköy ve Havalimanı – Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 20.50 ve 27.50 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz.

Sivas halk otobüsleri çalışıyor mu?

Sivas‘ta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında halk otobüsü seferlerine sınırlama getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Sivas Belediye Başkanlığı denetiminde bulunan özel halk otobüslerinin şehir içi toplu taşıma hizmetlerini 07.00 ile 21.00 saatleri arasında yapacağı belirtildi.

Sivas Halk Otobüsleri hafta sonu çalışıyor mu?

Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) sokağa çıkma kısıtlamasında uygulanacak otobüs hatları ve sefer saatleri şu şekilde belirlenmiştir. Hafta sonu kısıtlamasında görevli olan kamu personeli ve istisnai çalışanlar izin belgelerini göstererek toplu taşım araçlarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır.

Sivas terminalden havaalanına nasıl gidilir?

Sivas Havaalanı Otobüsleri Servis Güzergahı: Şehir Merkezinden: Sivas Terminalden başlıyarak Yenişehir, Kepceli caddesi. Atatürk Caddesi.Hükümet Meydanı, İstasyon caddesinde Polis Lojmanlarına kadar bulunan otobüs duraklarına uğrayarak Sivas Havalimanı’na direk olarak gitmektedir.

Sivas Tokat ne kadar?

En Ucuz Sivas – Tokat Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları

Otobüs Firması Bilet Fiyatları Ortalama Sefer Süresi
Tokat Seyahat 90,00 TL 1 Saat 30 Dakika
Tokat Yıldızı Seyahat 90,00 TL 1 Saat 52 Dakika
Topçam Turizm 90,00 TL 1 Saat 45 Dakika
Öz Sivas Turizm 90,00 TL 1 Saat 30 Dakika

Aşti Esenboğa arası kaç TL?

AŞTİ (Ankara Otogar) Esenboğa Havalimanı arası mesafe yaklaşık 33 km dir. AŞTİ Otobüs Terminali ile Esenboğa Havalimanı arası taksi ücreti yaklaşık 145 – 160 TL arasındadır.

Ankara Havaş ücreti ne kadar?

Havaş Ankara Esenboğa Havalimanı Servis Saatleri Havaş Esenboğa Havalimanı’na inen tüm uçakların inişinden 25 dakika sonra havalimanından hareket etmekte ve 12 TL bilet fiyatı ile ulaşım hizmeti vermektedir.

Sivas yasakta otobüsler çalışıyor mu?

Salgın kapsamında uygulanan 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayan Sokağa Çıkma Kısıtlaması Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde tam zamanlı uygulanacak. Bu yasak süresince Sivas‘ta toplu ulaşım seferlerini ise Sivas Belediyesi açıkladı.

Sivas Belediye otobüsleri kaça kadar çalışıyor?

a) Çalışma saatleri her gün, sabah 06.00’dan saat 24.00’e kadardır.

Sivas havalimanına nasıl gidilir?

Sivas Havalimanında Belediye otobüsleri hizmet vermektedir. Sivas Şehir Merkezine ve Şehir Merkezinden de Sivas Havalimanı‘na karşılıklı olarak Sivas Belediyesi Havaalanı Otobüsleri Hizmet vermektedir. Ayrıca Havaalanından Tokat’a ve Tokat’dan da Havaalanına karşılıklı olarak ta Havaş Otobüs seferleri düzenlemektedir.

Tokat Sivas arasi kac kmdir?

TokatSivas arası uzaklık kaç km? TokatSivas arası karayolu ile 108 km’dir.

Sivas Tokat arası kaç km otobüsle?

SivasTokat arası karayolu ile 108 km‘dir.

Aştiden Havaş kalkıyor mu?

Havaş Servisleri Şehir Merkezine Gidişte; AŞTİ‘de (son durak) yolcu indirmektedir.

Belko Air ücreti ne kadar?

442-K Belkoair KIZILAY Esenboğa Havalimanı arası Otobüs ücreti Ne kadar? BelkoAir Otobüs Ücreti: KDV dahil 12,00 TL’dir.