Opetin kaç tane istasyonu var?

Türkiyede kaç tane Petrol Ofisi var?

1.700’ü aşkın istasyonu ile Türkiye‘nin en büyük akaryakıt zincirini oluşturan Petrol Ofisi, benzeri görülmemiş yatırımlara sahip. 9 akaryakıt ve 3 LPG terminali bulunan Petrol Ofisi, 20 havaalanı ikmal ünitesi ile 1 madeni yağ fabrikasına da sahip.

Türkiyede kaç tane akaryakıt istasyonu var?

Türkiye‘de yaklaşık 12 bin adet istasyon var. Her istasyonda büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre 5-25 arası personel çalışıyor.

Opetim sahibi kim?

Opet şirketi, 1992 yılında kuruldu. Opet’in Sahibi Kim? Opet petrol istasyonları şirketinin sahibi, Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk olmaktadır.

Opet’in ortakları kim?

Opet Hakkında Mersin’de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi’ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited’i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini alır.

Bir benzin istasyonu ne kadar kazanır?

Akaryakıt istasyonlarında satılan benzinin kar marjı ortalama olarak yaklaşık %4 seviyesindedir. Motorinin kar marjları ise ortalama olarak yaklaşık %6’dır. LPG’de ortalama olarak yaklaşık % 6’dır. Yani 7.20 TL’den satılan bir litre benzinden elde ettiğiniz kar rakamı 32 kuruştur.

Opet kaç ülkede var?

Dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ şirketi olan Fuchs Petrolub SE, 40’dan fazla ülkede, 50’nin üzerinde şirket ve 5000’nin üzerinde çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

En iyi benzin yakıt hangisi?

Her bir bilgisayardan tek bir cevabın verilebildiği IP tabanlı anketimize 1775 kişi ile yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Opet’in birincilik koltuğuna yerleştiği ankette Shell ikinci sırada yer alırken, Petrol Ofisi ise üçüncü olarak seçildi.

Petrol Ofisinin kaç bayisi var?

1800’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 8 akaryakıt, 1 LPG dolum terminali, 20 havaalanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1 milyon metreküpü aşan depolama kapasitesiyle Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketidir.

Türk petrol şirketleri hangileri?

Petrol Dağıtım Şirketleri

  • Aygaz.
  • Aytemiz.
  • BP Türkiye.
  • Energy.
  • GO.
  • Kadoil.
  • Azure Petrol.
  • Lukoil.

Türkiyede en çok hangi benzin istasyonu var?

1)OMV PETROL OFİSİ ANONİM ŞİRKETİ Devlet tarafından kurulmuş olmasından ötürü kırsal kesimlerde oldukça yaygın olan marka Yaklaşık 13bin istasyonun neredeyse yüzde 20sine sahip. Bu pazar payını almasında en çok istasyona sahip akaryakıt firması olması büyük etkiye sahip.

Türkiye’de en iyi benzin hangisi?

2021’de en çok tercih edilen marka Shell oldu Bu markayı yüzde 19’la Opet, yüzde 17 ile Petrol Ofisi, yüzde 8 ile BP ve yüzde 6 ile de Total takip etti. Shell, 2020’de de en çok tercih edilen marka olarak karşımıza çıkmıştı.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

Petrol Ofisi Sahibi Kim?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

OPET Fuchs kimin?

Opet Petrolcülük A.Ş. 2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu’nun %50’sine ortak olduğu OPET, Türkiye’nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET‘in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500’ün üzerinde istasyona sahiptir.

OPET petrolün kurucusu kimdir?

Fikret Öztürk
Nurten Öztürk
Opet/Kurucuları