Malkoç Sualp kimdir ne iş yapar?

Tarkan Sualp kimdir ne iş yapar?

15 yıldır, IP Ağ Altyapısı ve Güvenlik Çözümleri konusunda hizmet veren (eskiden Cabletron Systems olarak anılan) Enterasys Networks’te çalışmaktadır.

Bade işçil evli mi?

Malkoç SualpBade İşçil / Eşi (e. 2013–2016)

Bade nereli?

Hayatı Bade İşcil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da Bulgaristan ve Romanya göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. 2007’de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı.

Bade işçil kaç kilo?

İşcil, başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen ile paylaştığı dizide ‘Pelin’ karakterine hayat veriyor. Ancak performansından çok verdiği kilolar konuşuluyor. İşte bir yılda 7 kilo vererek 50 kiloya düşen 1,73 boyundaki Bade İşçil ile ilgili yapılan yorumlar…

Malkoç Sualp kaç yaşında?

54 yaşında (1968)Malkoç Sualp / Yaş

Bade işçil oğlu kaç yaşında?

BADE İŞCİL‘İN ÖZEL YAŞAMI Ünlü iş insanı Malkoç Sualp ile 2013 senesinde bir evlilik gerçekleştiren yetenekli oyuncu, bu evlilikten 9 Ağustos 2014 tarihinde ‘Azur’ adında bir oğlu dünyaya geldi.

Bade Iscil kiminle evli?

Malkoç SualpBade İşçil / Eşi (e. 2013–2016)

Bade işçil kimlerle evlendi?

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi.

Pınar Deniz kaç yaşında?

28 yaşında (4 Kasım 1993)Pınar Deniz / Yaş

Bade İşçil nasıl zayıfladı?

Hamileliği boyunca 17 kilo alan Bade İşçil fazlalıklardan kurtuldu. Eski kilosuna döndü. “Nasıl başardınız?” sorusuna şu cevabı verdi: “Günde 10 kilometre yürüdüm, spor ve diyet yaptım.”

Bade İşçil boyu kaç cm?

173 cmBade İşçil / Boy

Bade işçil Malkoç Sualp neden ayrıldı?

Oyuncu Bade İşçil‘in eski eşi Malkoç Sualp, spor salonunda 15 yaşındaki çocukla tartışarak şiddet uygulaması gündeme bomba gibi düştü. Süalp‘ten şiddet gerekçesiyle boşanan İşçil, eski eşinin yaşadığı tartışmanın detaylarını anlattı.

Bade işçil çocuğu var mı?

Azur SualpBade İşçil / Çocukları

Bade işçil kaç yaşında?

38 yaşında (8 Ağustos 1983)Bade İşçil / Yaş

Bade işçil kaç çocuğu var?

Azur SualpBade İşçil / Çocukları