Robin van Persie nerede oynuyor?

RvP kaç yaşında?

38 yaşında (6 Ağustos 1983)Robin van Persie / Yaş

RvP ne zaman geldi?

Hollanda’nın yetiştirdiği en iyi forvetlerden birisi olan Robin van Persie, Arsenal ve Manchester United’da gösterdiği performansla Premier Lig’e damga vurdu. 2015’te Fenerbahçe’ye transfer olan solak yıldız, 3 yıl Sarı Lacivertli formayı giydi. 2019’da futbolu bırakan Robin van Persie, Feyenoord’un antrenörü olarak …

Robin van Persie Fenerbahçe kariyeri boyunca kaç gol attı?

FenerKolik – Robin van Persie, Fenerbahçe kariyeri boyunca 87 maçta 40 gol atıp 8 asist yaptı. | Facebook.

Robin Van Persie’nin mesleği nedir?

FutbolcuRobin van Persie / Mesleği

Robin van Persie (Felemenkçe söyleyişi (d. 6 Ağustos 1983), kariyerini Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de sürdürmekte olan Hollandalı profesyonel futbolcu. Van Persie sanatçı bir ailenin çocuğu olarak Rotterdam’da doğmuştur.

Robin van Persie kaç yaşında futbolu bıraktı?

Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Hollandalı futbolcu Robin van Persie, futbola veda etti. 35 yaşındaki Hollandalı futbolcu, takımı Feyenoord’un sahasında ADO Den Haag’a 2-0 mağlup olduğu mücadelede 90+2’nci dakikada oyundan çıktı ve aktif futbolculuk kariyerini noktaladı.

RvP ne kadara geldi?

Robin van Persie‘nin Fenerbahçe’ye 2,5 sezonluk maliyeti en az 20 milyon 780 bin avroya geldi. Bonservisi için İngiliz kulübüne 6,5 milyon avro bedel ödeyen Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı golcüye ise yıllık 4 milyon 900 bin avro maaş verdi.

Alex De Souza Fenerbahçe de kaç gol attı?

Fenerbahçe formasıyla toplam 340 maça çıkan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 170 gol kaydederken, bu sezon oynadığı toplam 10 maçta ise sadece 2 gol atabildi.

Robin van nerelidir?

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında sayılan Hollandalı milli futbolcu. 6 Ağustos 1983 tarihinde Rotterdam, Hollanda’da dünyaya gelen Robin van Persie, asıl mevkisi olan santraforda oynamakla birlikte sağ sol kanatlar ve forvet arkasında da oynayabilmektedir.

Van Persie kaç kupa kazandı?

Kariyerinde toplam 7 kez kupa sevinci yaşayan Van Persie, Feyenoord ile UEFA Kupası’nı kazanırken, Manchester United ile de 1 kez lig şampiyonluğuna ulaştı.

Van Persie Fenerbahçe’de kaç sezon oynadı?

Fenerbahçe‘de 2,5 sezon forma giyen yıldız oyuncu, burada oynadığı 87 resmi maçta 36 gol atmaya başardı. Kariyerinde toplam 7 kez kupa sevinci yaşayan Van Persie, Feyenoord ile UEFA Kupası’nı kazanırken, Manchester United ile de 1 kez lig şampiyonluğuna ulaştı.

Alex Avrupada kaç gol attı?

Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe’nin Avrupa kupaları mücadelesinde en golcü futbolcusu olma unvanını da elinde bulunduruyor. Sarı-lacivertli formayla Avrupa kupalarında 60 maça çıkan Alex‘in toplam 14 golü var.

Alex ilk golünü hangi takıma attı?

Sarı lacivertli takıma 2004-2005 sezonunda transfer olan ve ilk golünü tam 10 sene önce bugün yani 21 Ağustos 2004’te İstanbulspor ağlarına atan Alex, Instagram hesabından İstanbulspor’a attığı gol sonrası yaşadığı sevinci paylaşırken, “21.08.2004 Fenerbahçe’de 10 sene önceki ilk golüm” ifadelerini kullandı.

Van Persie Kaç numara giyiyor?

20Manchester United FC / Forvet
10Arsenal FC / Forvet32Feyenoord / Forvet10Fenerbahçe / Forvet
Robin van Persie/Numara

Alex kaç gol atmıştır?

Alex kariyerinde kulüp takımları ile 917 maça çıktı. Bu maçlarda 378 gol atıp 264 de asist yaptı. Millî maçlarda, tüm kategorilerde toplamda 73 maç 22 gol kaydetti. Toplamda 990 (917 Kulüp + 73 millî takım) resmî maç oynayan Alex bu maçlarda 400 gol (378 kulüp + 22 millî takım) attı.

Alex Fenerbahçe kariyerinde kaç gol attı?

Fenerbahçe formasıyla toplam 340 maça çıkan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 170 gol kaydederken, bu sezon oynadığı toplam 10 maçta ise sadece 2 gol atabildi.