UEFA grup maçları ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi grup maclari ne zaman?

2021-22 UEFA Avrupa Ligi eleme ve play-off turları, 5 Ağustos – 26 Ağustos 2021 tarihleri arasında oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 10’unun belirleneceği turlardan oluşmaktadır.

Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Çekya ekibi Slavia Prag’ı konuk ediyor. Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak. İtalyan hakem Maurizio Mariani’nin yöneteceği karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe UEFA rakipleri ne zaman belli olacak?

UEFA Konferans Ligi’nde Play-Off kuraları 13 Aralık’ta çekilecek ve Fenerbahçe‘nin rakibi belli olacak. Play-Off maçları ise 17 ve 24 Şubat tarihlerinde eleme usulüne göre oynanacak. Kura çekiminin resmi yayıncı Exxen’den naklen yayınlanması bekleniyor.

Galatasaray UEFA son 16 maçı ne zaman?

Galatasaray – Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona’yı 17 Mart Perşembe günü ağırlayacak. TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak karşılaşmanın tüm detayları Spor Arena’da olacak.

UEFA takım listesi ne zaman verilecek?

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kış dönemi transferlerinden oluşan yeni listeyi 3 Şubat 2022 TSİ 02.00’a kadar UEFA‘ya bildirmesi gerekiyor. 3 Şubat tarihinden sonra yapılacak transferler ise UEFA listesine eklenemeyecek. Avrupa Ligi listesinde olmayacak oyuncular sadece Süper Lig’de boy gösterebilecekler.

Galatasaray UEFA rakibi kim?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti.

Fenerbahçe Avrupa maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe – Slavia Prag maçı 17 Şubat Perşembe günü saat 20:45’te Exxen’de canlı yayınlanacak. Fenerbahçe, Çekya temsilcileriyle Avrupa kupalarında 11. kez karşı karşıya gelecek.

FB Avrupa maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun 6. ve son haftasında bugün Almanya ekibi Eintracht Frankfurt’u ağırlayacak. Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak. Sırp hakem Srdjan Jovanovic’in yöneteceği müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi ndeki rakibi belli oldu mu?

Sarı-lacivertli temsilcimizin rakibi belli oldu. Avrupa Konferans Liginde üst tur kuralar çekildi. Fenerbahçenin yer aldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi playoff turunda eşleşmeler belli oldu. Fenerbahçenin rakibi Çekya temsilcisi Slavia Prag oldu.

Fenerin rakibi kim oldu?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Haberleri: Fenerbahçe’nin rakibi Slavia Prag oldu.

Galatasaray Barcelona rövanş maçı ne zaman?

Galatasaray, Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona‘yı 17 Mart Perşembe günü ağırlayacak. TSİ 20.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak karşılaşmanın tüm detayları Spor Arena’da olacak.

Barcelona Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray ile Barcelona arasında oynanacak ikinci müsabaka NEF Stadyumu’nda 17 Mart Perşembe günü 20.45’te başlayacak. Kritik karşılaşma Exxen’den canlı yayınlanacak.

UEFA transfer listesi ne zaman son?

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kış dönemi transferlerinden oluşan yeni listeyi 3 Şubat 2022 TSİ 02.00’a kadar UEFA‘ya bildirmesi gerekiyor. 3 Şubat tarihinden sonra yapılacak transferler ise UEFA listesine eklenemeyecek. Avrupa Ligi listesinde olmayacak oyuncular sadece Süper Lig’de boy gösterebilecekler.

UEFA’ya kadro bildirimi için son tarih ne zaman?

Çünkü UEFA‘ya liste bildirimi için son tarih 3 Eylül olarak belirlendi. Yani temsilcilerimiz, ülkemizde transfer penceresi 8 Eylül’de kapanması karşın 2 Eylül’den sonra yaptıkları transferleri Avrupa kupalarında oynatamayacak.

Galatasaray’ın UEFA rakibi ne zaman belli olacak?

25 Şubat Cuma günü TSİ 14.00’te İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek kura sonrası Galatasarayın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi belli olacak.