Sefirin Kızı Halise hanım kim?

Sefirin Kızı Halise kim?

Gonca Cilasun’un Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Halise Efeoğlu karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Gonca Cilasun kaç yaşında?

56 yaşında (1966)Gonca Cilasun / Yaş

Sancar’ın annesi kimdir?

Babası Melikşah, annesi cariye kökenli Taceddin Seferriyye Hatun’dur.

Sancar kiminle evli?

Selçuklular’la Abbâsî halifeleri arasında akrabalık kurma gayretleri bu dönemde de devam etti, 518 (1124) yılında Halife Müsterşid-Billâh, Sencer’in kızıyla evlendi.

Sefirin Kızındaki Halise hanım kaç yaşında?

Gonca Cilasun, 1966 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Birçok yapımda rol alan Gonca Cilasun, şimdi ise Sefirin Kızı dizisinde Halise karakterine hayat vermektedir.

Sancar Efe Kimdir?

Belediye Başkanı’nın zeytinliklerinde çalışan fakir bir yarıcının oğlu; Muğla’dan başka bir yer görmemiş bir köylü çocuğu. Hep Nare’ye sevdalı, hep Nare’nin ihanetinin acısını taşıdı, kalbinde hep o sırtından bıçaklanmış köylü çocuğunu sakladı. Nare’den sonra hırs yaptı, zengin oldu.

Gonca Cilasun kaç kilo?

Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Halise karakterine hayat veren Gonca Cilasun, 1.67 metre boyunda ve 58 kilodur.

Gonca Cilasun kimdir nerelidir?

Gerçek adı Konca Cilasun. 1 Ocak 1966, İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Gonca Cilasun, oyunculuğa 2010 yılında Arka Sıradakiler dizisinde rol alarak başladı.

Taparın annesi kim?

Tâceddîn HâtunMuhammed Tapar / Annesi

Sencerle Tapar kardeş mi?

Ahmed Sencer veya Sultan Sencer ya da Muizzeddin Ahmed Sencer (doğum 1086 – ölüm 8 Mayıs 1157), 1097-1118 tarihleri arası Horasan Selçuklu Sultanı, 1118-1157 döneminde Büyük Selçuklu Sultanı. Babası Melikşah annesi cariye kökenli Taceddin Seferiyye Hatun’dur. Sultan Sencer ile Muhammed Tapar‘ın anneleri aynı kişidir.

HDP Genel Başkanı Mithat Sancar Kimdir?

Mithat Sancar (1963, Mardin), Arap asıllı Türk siyasetçi, milletvekili, akademisyen ve yazardır. Siyaset bilimi, insan hakları ve devlet kuramı konularındaki uzmanlığıyla bilinir. 23 Şubat 2020’de Halkların Demokratik Partisi eş Genel Başkanı seçilmiştir.

Mithat Sancar kaç doğumlu?

1963 (59 yıl yaşında)Mithat Sancar / Doğum tarihi

Gonca Cilasun hangi dizilerde oynadı?

Sefirin Kızı2019 – 2021
Kırlangıç Fırtınasışu tarihten beri: 2017Çarpışma2018 – 2019Karagül2013 – 2016
Gonca Cilasun/TV şovları

Engin Akyürek kimdir nerelidir?

Ankara, TürkiyeEngin Akyürek / Doğum yeri

Sancar Efe’nin gerçek adı ne?

ENGİN AKYÜREK (SANCAR EFEOĞLU) KİMDİR? Belediye Başkanı’nın zeytinliklerinde çalışan fakir bir yarıcının oğlu; Muğla’dan başka bir yer görmemiş bir köylü çocuğu. Hep Nare’ye sevdalı, hep Nare’nin ihanetinin acısını taşıdı, kalbinde hep o sırtından bıçaklanmış köylü çocuğunu sakladı.