Beşiktaş UEFA Maçı Ne Zaman?

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda bugün Portekiz’in Sporting takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 228. mücadelesine çıkacak. SPORTİŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Sporting-Beşiktaş maçı bu akşam saat 23:00’de başlayacak. Mücadele Exxen platformu üzerinden yayımlanacak.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman hangi kanalda?

Türkiye’de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının yayın hakkı Exxen’de. Bu nedenle Sporting – Beşiktaş maçı Exxen’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman?

Dortmund-Beşiktaş maçı 7 Aralık 2021 tarihinde yapılacak. Fransız hakem François Letexier’ın yöneteceği maç 23.00’da başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Bugün Beşiktaş maçı saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, bugün Adana Demirspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. 20.00’de başlayacak karşılaşma Yeni Adana Stadı’nda oynanacak. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Göztepe’yi eleyen Beşiktaş, Süper Lig’de bugün Adana Demirspor’a konuk olacak.

BJK Maçı Exxen kaçta?

Mücadele 23.00’de Exxen‘den yayımlanacak. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde bugün Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a konuk olacak. Signal Iduna Park’ta saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçları ne zaman?

FENERBAHÇENİN UEFA KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN? Fenerbahçe ile Slavia Prag arasında oynanacak ilk maç 17 Şubat 2022’de Fenerbahçenin sahasında oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 24 Şubat 2022’de Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da bulunan Eden Stadyumu’nda oynanacak.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanal veriyor?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde bugün Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a konuk olacak. Signal Iduna Park’ta saat 23.00’te başlayacak karşılaşma Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak. Müsabakayı Fransız hakem François Letexier yönetecek.

Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

📺YENİ MALATYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman başlıyor?

Başakşehir de sahada olacak. Finaline İstanbul’un ev sahipliği yapacağı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde 2020-2021 sezonu grup maçları 20 Ekim Salı akşamı başlayacak.

BJK Ajax hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax‘ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma bugün saat 20.45’te başlayacak ve maç Exxen’den naklen yayımlanacak.

Beşiktaş maçı kaçta hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş maçı saat kaçta başladı?

📺YENİ MALATYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta?

İşte, Borussia Dortmund-Beşiktaş maçının ayrıntıları… Siyah-beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki 6’ncı ve son maçında bu akşam TSİ 23.00’te Borussia Dortmund’a konuk olacak. Fransız hakem François Letexier’ın yöneteceği maç 23.00’da başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi‘nde oynanacak Beşiktaş – Sporting mücadelesi bu akşam saat 19.45’te başlayacak. Slovenyalı hakem Slavko Vincic’in yöneteceği Beşiktaş – Sporting maçı Exxen platformundan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Avrupa maçları ne zaman 2021?

Fenerbahçe‘nin UEFA Avrupa Ligi maçı 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 19:45’te oynanacak. Mücadele Exxen Dijital Yayın Platformu üzerinden canlı izlenebilecek.