Spikenin anlamı nedir?

Spikenin Türkçesi nedir?

ekser, enser, büyük çivi. ucu sivri uzun şey. kabara. yavru geyiğin çatalsız boynuzu.

Leon ne demek anlamı?

Türkçe de leon direkt olarak kullanılmamaktadır. Ancak kuvvetli, güçlü anlamlarında bazen kullanılmaktadır. Aynı zaman da İspanya’nın bir kentinin adı da Leon‘dur. Kendilerini cesaretli ve yiğit bir erkek olarak ifade eden kişiler de bu kelimeyi kullanmaktadır.

Spayk ne demek ingilizce?

spayk” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç spike i.

Meg ne demek ingilizce?

meg (megabyte) kısalt.

Leo ne anlama gelir?

Leo is a Fixed sign, and this means that the Leo man can be opinionated and stubborn about certain things. Aslan, sabit bir burçtur ve bu, aslan erkeğinin bazı şeyler hakkında tartışılabilir ve inatçı olabileceği anlamına gelir.

Amber Türkçesi ne?

TürkçeTürkçe İsim kehribar. Sıfat sarı, kehribar rengi.

Spike ne demek Valorant?

Spike, kurulduktan 45 saniye sonra patlar. … Spike patlamaya yakın olduğunda, hızlı bir şekilde bip sesi çıkarır. Spike patladığında çok geniş bir yarıçapta etkilidir ve alandaki oyuncuların neredeyse tümünü öldürme kabiliyetine sahiptir. Spike patladıktan sonra patlama yarıçapına tekrar girerseniz ölürsünüz.

MFG anlamı nedir?

MFG, İngilizce manufacturing kelimesinin kısaltmasıdır. Türkçe üretim anlamına gelmektedir.

Mek ne anlama gelir?

Yatırımın iktisadi ömrü boyunca sağlayacağı beklenen net getirilerin bugünkü değerini yatırımın değerine eşitleyen indirim oranı.

Leo hangi dil?

), modern 88 takımyıldızdan ve zodyak kuşağı takımyıldızlarından biridir. Leo adı Latince’de aslan anlamına gelir.

Brother Leo ne demek türkçe?

I like your brother leo. Kardeşini sevdim Leo.

Amber kokusu nedir?

Amber erkek geyiklerin vücudundan elde edilen bir kokudur. Bu kokunun birleşiminde esans olarak kullanılan misk ise balinaların okyanuslara bıraktığı salgıların bir deyişle balina kusmuklarının zaman içerisinde farklı formlara girmiş halinden elde edilen bir kokudur.

Amber şişe ne demek?

Amber renkli camdan, kalın duvarlı ve dayanıklı olarak üretilirler. Amber rengi sayesinde ürünleri bileşenlerine parçalayan UV ışığından koruma sağlar. Otoklavlanmaya dayanıklı değildir. Kalın duvarları ve kuvvetlendirilmiş ağız kenarları taşınma ve yıkanma sırasında kırılmayı önler.

Valorant Spike kaç saniyede çözülüyor?

Spike, kurulduktan 45 saniye sonra patlar. Spike‘ı etkisiz hale getirmek yedi saniye sürer. Spike patlamaya yakın olduğunda, hızlı bir şekilde bip sesi çıkarır. Spike patladığında çok geniş bir yarıçapta etkilidir ve alandaki oyuncuların neredeyse tümünü öldürme kabiliyetine sahiptir.

Spike hangi tuşla çözülüyor?

O andan itibaren, savunma yapan takımın Spike‘ı imha edebilmesi için tam 45 saniyesi vardır. Savunan takımdaki herhangi bir oyuncu, bombayı çözebilir ve ek ekipmana ihtiyaç duymaz. Bunu yapabilmek için Spike‘a gidin, klavyeden “4” tuşuna basılı tutun ve bekleyin. Spike çözmek 7 saniye sürer.