Gazeteci Can Ataklı hangi gazetede yazıyor?

Seyran Ataklı ne iş yapar?

SunucuSeyran Ataklı / Mesleği

Seyran Ataklı kaç doğumlu?

3.evliliği : Temmuz 2012 tarihinde TGRT Haber eski spikeri Seyran Savaş evlenmiştir. 27 Mayıs 2013 tarihinde Peri adında bir kızı olmuştur….ROL ALDIĞI FİLMLER.

Doğum Tarihi: 25 Mayıs 1956
Ünvanı: Gazeteci

Can Ataklı kaç defa evlendi?

1.evliliği : 1983 yılında Handan Türkeli ile evlendi. 1989 yılında boşandı. 2.evliliği : Vizon dergisini kuran meslektaşı Ayşe Savaşçın ile 1989 yılında evlendi. Aralık 2011 tarihinde boşandı.

Can Ataklı nın babası kimdir?

Ahmet AtaklıCan Ataklı / Babası

Seyran Ataklı kiminle evli?

Can AtaklıSeyran Ataklı / Eşi (e. 2012)

Can Ataklı hangi kanala geçti?

Kanalda ana haberleri Can Ataklı sunacak. Flash TV yeni bir formatla yayın hayatına geri dönüyor. Kanalın sloganı “Özgür, komik, korkak” olarak belirlendi ve logosu yenilendi. Kanalda ana haberleri Can Ataklı sunacak.

Can Ataklı kaç yaşında nereli?

1956 yılının Mayıs ayında Diyarbakır’da dünyaya gelen Can Ataklı, aslen Balıkesir’e yerleşmiş Kafkas kökenli bir ailenin çocuğudur.

Can Ataklı kimin oğlu?

Ahmet Ataklı
Özkan Ataklı
Can Ataklı/Ebeveynleri

Can Ataklı babası nereli?

İlk yılları Kafkas kökenli bir ailenin Balıkesir’e yerleşmiş kolundan olan olup, Ataklı‘nın anne ve babası kimya mühendisidir. Babasının ilk tayin yeri olan Diyarbakır’da doğmuştur. Babası kadro olmadığı için ilk dönemlerde kimya öğretmenliği yapmıştır.

Ayşe Ataklı Kimdir?

Ayşe, gazeteci Can Ataklı‘nın eski eşi. “Eski eşi” derken, öyle küçük bir süreden değil tam 24 yıldan bahsediyoruz. Can ile Ayşe geçtiğimiz aralık ayında ayrıldılar. Temmuz ayında Can Ataklı yeniden evlendi.

Can Ataklı kaç yaşında?

65 yaşında (Mayıs 1956)Can Ataklı / Yaş

Flash TV Ne Zaman Açılacak 2021?

28 Şubat 2019 gecesi kanal 28 yıllık ulusal televizyon yayınlarını durdurmuştur. 21 Nisan 2021 tarihinde kanalın yeni sezonda yayına yeniden başlayacağı açıklanmıştır. 30 Eylül 2021 tarihinde test yayınına yeniden başlamış olup 11 Ekim 2021 tarihinde yeni logosuyla yayın hayatına yeniden başlamıştır.

Can Ataklı nerede program yapıyor?

2015 yılının Ekim ayından beri çalışmakta olduğu Korkusuz Gazetesinde yazmaktadır. 2016 yılında hafta içi her gün Halk TV’de Yazı İşleri adlı programı hazırlayıp sunmuştur. 2017 yılından beri Tele1 televizyonunda çalışırken 2 Ağustos 2021 tarihinde görevini bırakmıştır.Yeni sezon için Flash TV ile anlaşmıştır.

Can Ataklı nın kaç tane çocuğu var?

Tuvana Büyükçınar
Begüm AtaklıPeri Ataklı
Can Ataklı/Çocukları

Can Ataklı anne ve babası kimdir?

Kafkas kökenli bir ailenin Balıkesir’e yerleşmiş kolundan olan olup, Ataklı‘nın anne ve babası kimya mühendisidir. Babasının ilk tayin yeri olan Diyarbakır’da doğmuştur. Babası kadro olmadığı için ilk dönemlerde kimya öğretmenliği yapmıştır. Daha sonra annesi ile birlikte Türkiye Şeker Fabrikalarında çalışmışlardır.