Rabia Soytürk Kimdir Nereli?

Rabia Soytürk nasıl ünlü oldu?

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına 2018 yılında, ‘Şahsiyet’ dizisinde canlandırdığı ‘Süveyda’ karakteriyle başladı. Hangi proje ile parladı? ‘Benim Adım Melek’ dizisinde canlandırdığı ‘Defne’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Rabia Soytürk nereli?

İstanbul, TürkiyeRabia Soytürk / Doğum yeri

Rabia Soytürk kaç yaşında nereli?

Şahsiyet ve Benim Adım Melek dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Rabia Soytürk hakkında detaylı bilgiler ve merak edilenler… 11 Mart 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Rabia Soytürk, Türk dizi ve sinema oyuncusu olarak hayatına devam etmektedir. 166 cm boyunda olan oyuncunun kilosu ise 52’dir.

Rabia Soytürk kaç doğumlu?

26 Ocak 1999 (23 yıl yaşında)Rabia Soytürk / Doğum tarihi

Şahsiyet Süveyda dilsiz mi?

Rabia Soytürk, Deva’nın kendi isteği ile hiç konuşmamayı seçen kız arkadaşı Süveyda‘yı ve onların okul arkadaşları Afşin’i ise Can İlhan canlandırıyor. 2 yıldır oyunculuk eğitimi alan Recep Usta, ilk dizisinde bu kadar önemli isimlerle çalışma fırsatı yakaladığım için çok şanslıyım diyor.

Rabia Soytürk kaç kilo?

Rabia Soytürk, 1.66 metre boyunda, 52 kilo ve Balık burcudur. Rabia Soytürk, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat veriyor.

Mustafa Mert Koç Rabia Soytürk sevgili mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek’in genç yıldızları Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç aşk yaşıyor.

Esila umut kaç yaşında?

21 yaşında (2001)Esila Umut / Yaş

Rabia Soytürk ne zaman doğdu?

26 Ocak 1999 (23 yıl yaşında)Rabia Soytürk / Doğum tarihi

Şahsiyetin finalinde ne oldu?

Başından beri gazeteciliğe gönül veren, iyi gazetecilik yapamadığını düşünerek istifa eden, Reyhan olayının örtbas edilişinde üst düzey yetkililerin rolünü çözen Ateş, yapılan suikastle sevgilisinin gözleri önünde arabasında havaya uçtu.

Şahsiyetin 2 sezonu olacak mı?

Evet, ‘Şahsiyet‘ 12’nci bölümüyle beraber final yapıyor. Dizinin hayranlarının büyük bir kısmıysa dizinin bu kadar erken bitmesinden şikayetçi. Halbuki dizinin bu kadar sevilmesinin sebeplerinden biri 12 bölüm olarak planlanması.

Benim adım melek defne ve Ömer gerçekte sevgili mi?

Snob Magazin’in haberine göre, Benim Adım Melek‘in Ömer‘i Mustafa Mert Koç ve Defne‘si Rabia Soytürk’ün dizi aşkı gerçek oldu ve birlikte oldukları öne sürüldü. Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk, oyunculuk kariyerlerinin olumsuz etkilenmemesi sebebiyle ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.

Rabia Soytürk kiminle sevgili?

Genç oyuncular Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç aşk yaşıyor…

Akrep Esila umut kaç yaşında?

21 yaşında (2001)Esila Umut / Yaş

Esila mutlu kaç yaşında?

Esila Umut 2001 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir ve 19 yaşındadır. Aslen İzmirli olan Esila Umut, İstanbul’da yaşamaktadır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde adını duyuran Esila Umut, Ufak Tefek Cinayetlerden önce ise Elçin Sangu ve Ozan Doğulu ile beraber Sevdam Alabora dizisinde boy göstermişti.