Profesör Doktor Mustafa Kurt kimdir?

Rektör Mustafa Kurt nereli?

Mustafa Kurt (d. 4 Haziran 1964; Bafra, Samsun) Türk akademisyen ve mevcut Marmara Üniversitesi rektörü. 21 Ağustos 2021’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Marmara Üniversitesi rektörlüğüne atanmıştır.

Mehmet Naci Kurt kimdir?

Kurt, Marmara Üniversitesi’nde 2002- 2013 senelerinde Prof. Dr. unvanıyla Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü’nde görev aldı. Kurt, 2013’ten beridir Marmara Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’nde görev alıyor.

Marmara Üniversitesi rektörü kim?

Yönetim Kurulu

Prof. Dr. Mustafa KURT Rektör
Prof. Dr. Ümit Süleyman ŞEHİRLİ Tıp Fakültesi Dekan V.
Prof.Dr. Mehveş TARIM Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Prof.Dr. Nail YILMAZ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı
Prof.Dr. Ali KIZILET Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı

•8 Kas 2021

Prof Dr Mustafa Çelen kimdir?

Yüksek lisans ve doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü’nde tamamladı. 2002 yılına kadar aynı bölümde araştırma görevlisi olarak çalıştı. ABD’de George Mason Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Halen Marmara Üniversitesi’nde görev yapmaktadır.

Boğaziçi Üniversitesi rektörü kim?

Mehmet Naci İnci (d. 3 Kasım 1965; Pütürge, Malatya), Türk akademisyen, fizik profesörü ve mevcut Boğaziçi Üniversitesi rektörü.

Mehmet Naci inci kimdir nerelidir?

Dr. Mehmet Naci İnci, 3 Kasım 1965 yılında Pütürge, Malatya’da doğan, Türk akademisyen, fizik profesörü ve Boğaziçi Üniversitesi rektörü. Türkiye’nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor. 3 Kasım 1965’te Malatya’nın Pütürge ilçesinde doğdu.

Boğaziçi Rektörü Naci inci kimdir?

Mehmet Naci İnci (d. 3 Kasım 1965; Pütürge, Malatya), Türk akademisyen, fizik profesörü ve mevcut Boğaziçi Üniversitesi rektörü.

Murat arısal kimdir?

Murat ARISAL, 1970 yılında Malatya’da doğdu. 1997 yılında Selçuk Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Arısal, Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Bölümünde 2001 yılında yüksek lisansını ve 2020 yılında doktora eğitimini tamamladı.

Prof Erol özvar kimdir?

Dr. Erol Özvar (d. 8 Haziran 1966; Bakırköy, İstanbul), Türk yazar, akademisyen, çevirmen ve mevcut Yükseköğretim Kurulu başkanıdır. … 15 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Marmara Üniversitesi rektörlüğüne atandı. 30 Temmuz 2021 tarihinde ise Yükseköğretim Kurulu üyeliğine ve başkanlığına atandı.

Prof Dr Mustafa Kemal Çelen nereli?

Kişisel Bilgiler

Akademik Personel Bilgileri
Adı MUSTAFA KEMAL
Soyadı ÇELEN
Ünvanı Profesör
Doğum Yeri/Tarihi ALMANYA-GÜNZBURG

•18 Haz 2018

Ömer Akgiray kimdir?

Syracuse Üniversitesi’nde önce 1986 yılında Kimya Mühendisliği yüksek lisans öğrenimini bitirdi ve ardından 1989 yılında Matematik yüksek lisans derecesini aldı. … Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nde 1993-2011 senelerinde Bölüm Başkan Yardımcısı, 2011-2018 senelerinde Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

Boğaziçi Üniversitesi yeni rektörü kim oldu?

Mehmet Naci İnci atandı. Üniversitede rektör vekilliği görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, 21 Ağustos 2021 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi‘nin yeni rektörü oldu.

Profesör Mehmet Naci inci kimdir?

Mehmet Naci İnci, 3 Kasım 1965 yılında Pütürge, Malatya’da doğan, Türk akademisyen, fizik profesörü ve Boğaziçi Üniversitesi rektörü. Türkiye’nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor. 3 Kasım 1965’te Malatya’nın Pütürge ilçesinde doğdu.

Profesör Dr Naci inci kim?

Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, 3 Kasım 1965 yılında Pütürge, Malatya’da doğan, Türk akademisyen, fizik profesörü ve Boğaziçi Üniversitesi rektörü.

Naci inci nerede doğdu?

Tepehan, TürkiyeNaci İnci / Doğum yeri