Üçyüzlü metro durağı hangi mahallede?

Üçyüzlü metro hangi mahallede?

Fatih Sultan Mehmet Mh.

Üçyüzlü nereye bağlı?

Üçyüzlü, Esenler, Bağcılar ve Güngören arasında kalan bir semttir. Sanayi, Çınar ve Fatih mahalleleri semtin içinde kalmaktadır. Semtin Bağcılar yüzünde bir adet metro istasyonu bulunur. Dörtyol Meydanı ile semt meydanı arasında İnönü Caddesi uzanmaktadır.

Kirazlı Yenikapı arası kaç dakika?

13 istasyon bulunan YenikapıKirazlı Metro Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 25 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 4 (Pik Saatte) dakikadır.

Esenler Üçyüzlüye nasıl giderim?

Esenler şehrinde Esenler üçyüzlü konumuna en yakın duraklar ile Minibüs / Dolmuş hatları

  1. MİNİBÜS: A-26. Topkapı-Güngören-Bağcılar (100.Yıl Mahallesi)
  2. MİNİBÜS: A-26. Topkapı-Güngören-Bağcılar (Giyimkent)
  3. MİNİBÜS: A-28. Topkapi – Radar.
  4. MİNİBÜS: A-28. Topkapi – Çavuşpaşa.
  5. MİNİBÜS: A-30. Topkapi – Bağcilar – Istoç

9 Şub 2022

Kirazlı Yenikapı metro ne kadar sürüyor?

Sefer Süresi: 25 Dk.

Yenikapı Kirazlı metrosu kaça kadar çalışıyor?

M1B metro hattı (Yenikapı‎→Kirazlı – Bağcılar), Yenikapı durağından başlayıp Kirazlı durağına gidene kadar 13 duraktan geçiyor. M1B metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:05’da çalışmaya başlıyor ve 23:52’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Esenler hangi metrobüs durağına yakın?

Metrobüsle gelmek isteyenler için, Bayrampaşa – Maltepe durağında inerek, Topkapı Metrobüs durağından geçen 830 Taksim – Otogar otobüs hattına aktarma yaptıktan sonra son durak olan Otogar durağında inip, ulaşım sağlayabilirler.

Esenlerde metrobüs var mı?

Esenler Otogarı’na hem Anadolu hem de Avrupa yakasından gitmenin pek çok alternatif yolu bulunmaktadır. Metro, Metrobüs, Marmaray Otobüs ve aktarmalı olarak da deniz motorları kullanarak Esenler Otogarı’na gitmek mümkündür.

Kirazlı Yenikapı kaç dk sürüyor?

13 istasyon bulunan YenikapıKirazlı Metro Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 25 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 4 (Pik Saatte) dakikadır.

Kirazlı Yenikapı hattı kaç dk?

M1B (Kirazlı – Bağcılar‎→Yenikapı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M1B hattında 13 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 22 dakika.

Kirazlı metro kaça kadar çalışıyor?

M1B metro hattı (Kirazlı – Bağcılar‎→Yenikapı), Kirazlı durağından başlayıp Yenikapı durağına gidene kadar 13 duraktan geçiyor. M1B metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:00’da çalışmaya başlıyor ve 23:47’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Yenikapı metro saat kaça kadar açık?

M2 metro hattı (Hacıosman‎→Yenikapı), Hacıosman durağından başlayıp Yenikapı durağına gidene kadar 15 duraktan geçiyor. M2 metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:00’da çalışmaya başlıyor ve 23:45’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Esenler Otogar a metro ile nasıl gidilir?

METRO İLE ESENLER OTOGARI’NA ULAŞIM Esenler Otogar’a Metro ile gitmek için M1A ve M1B Metro hatlarına binip Otogar durağında inebilirsiniz. Ya da M2 Yenikapı- Hacıosman Metrosu’na binerek Taksim ya da Şişli/ Mecidiyeköy duraklarında inip oradan kalkan otobüslerle Esenler Otogar’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metrobüs hangi duraklardan geçiyor?

Toplam 26 durak bulunan bu hat sabah 05:00 – 10:00 ve akşam 16:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

  • Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP)
  • Beykent.
  • Cumhuriyet Mahallesi.
  • Beylikdüzü Belediye.
  • Beylikdüzü
  • Güzelyurt.
  • Haramidere.
  • Haramidere Sanayi.

Yenikapı’dan Bagcilara nasil gidilir?

Yenikapı durağında inecekseniz; Yenikapı– Kirazlıtepe metro hattına aktarma yaparak Bağcılar’a gidebilirsiniz. Kazlıçeşme durağında inecekseniz; 97E no’lu Mahmutbey / Güneşli- Kazlıçeşme otobüs hattına aktarma yaparak Bağcılar’a gidebilirsiniz.