Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı?

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı?

Subaşı ayrılık haberini şu sözlerle duyurdu: “Sizlerinde bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık.

Şeyma Subaşı sevgilisinden neden?

Bu ay evlenmesi beklenen çiftin, ayrılığının perde arkası ortaya çıktı. İddialara göre, milyarder olduğu konuşulan Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu belirtildi. Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı‘na taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsinin de sahte olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed neden ayrıldı?

Bebeğini kaybetmesinin ardından Ibiza’da arkadaşlarıyla görüntülenen Şeyma Subaşı‘nın yanında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’nin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması akıllara ayrılık ihtimalini getirmişti. Sonunda da beklenen oldu. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı.

Şeyma Subaşı Arap sevgilisinden ayrıldı mı?

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Mohammed Al Saloussi kim?

MOHAMMED AL SALOUSSİ KİMDİR? Mısır’da yatırımcılık işiyle uğraştığı biliniyor. Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi‘nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor.

Şeyma Subaşı ne zaman ayrıldı?

18 Eylül 2017
26 Kasım 2018
Şeyma Subaşı/Boşanma Tarihi

Şeyma Subaşı olayı nedir?

Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı, Mısırlı milyarder olduğu söylenen sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldığını doğruladı. Alsaloussi’yi sosyal medyada takipten çıkaran ve tüm fotoğraflarını silen Subaşı, eski sevgilisinin dolandırıcı olduğuna dair iddiaları da “iddialar asılsızdır” sözleriyle yalanladı.

Şeyma evleniyor mu?

Şeyma Subaşı evleniyor mu? Şaşırtan yanıt: Hamileyim ve evlenmiyorum!

Mohammed Al Saloussi kaç yaşında?

Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi‘nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor.

Mohammed Al Saloussi ailesi kimdir?

Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan, aynı zamanda yapımcılık ve DJ’lik de yapan 36 yaşındaki Mohammed Al Saloussi‘nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile anılmıştı.

Mohammed Al Saloussi evli mi?

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi evleniyor (Mohammed Alsaloussi kimdir?) NTV.

Meedo ve Şeyma barıştı mı?

Bundan aylar önce hamile olduğunu açıkladıktan sonra sevgilisi Meedo‘yla ayrıldığını duyuran Şeyma Subaşı herkesi şaşırtmıştı. Ancak sonra çift yeniden barışmıştı.

Kübra Açıl kimdir?

Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Açıl aynı zamanda Şeyma Subaşı’nın da ablası. İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi’nden mezun olan Kübra Açıl, bir süre sosyal medya fenomeni kardeşi Şeyma Subaşı ile birlikte aynı voleybol takımında oynamış.

Şeyma nerede?

Şeyma Subaşı Miami’ye yerleşiyor! Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye’den ayrılarak Miami’ye yerleşeceğini açıkladı.

Şeyma Subaşı hamile mi?

‘EVLENMEDEN ÇOCUK OLMAZ’ Çiftin bu kararı ‘Şeyma hamile mi‘ dedikodularına yol açmıştı. Çıkan haberlerin ardından Subaşı ‘Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten’ sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.