Acun Şeyma ya ne kadar nafaka ödüyor?

Şeyma Subaşı Acundan nafaka alıyor mu?

Şeyma‘yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim. Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana “Şu an paraya ihtiyacım yok” dedi.

Acun eşlerine ne kadar nafaka?

Protokoldeki detaylara göre; Ilıcalı, Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeyecek.

Acun Ilıcalı ayda ne kadar kazanıyor?

Anlaşma gereği Acun‘a program başına 750 bin dolar (1.3 milyon lira) ödeme yapılacak. Üç programla birlikte Acun Ilıcalı‘nın aylık kazancı 15.5 milyon lirayı bulacak. 10 ay boyunca program yapacak olan başarılı sunucu 155 milyon TL kazanmış olacak.

Acun Ilıcalı ilk eşinden neden ayrıldı?

FİLM GİBİ AYRILIK ÖYKÜSÜ Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ’dan ayrılma kararını, uzun bir depresyon sürecinin ardından aldığını şu sözlerle anlatmıştı: Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Yaşadığım bunalım sonucunda eşim Seda’dan ayrıldım.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ilgili ne dedi?

Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum” dedi. “İbiza’dan ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok” diyen Ilıcalı, “Konu, bilinenin çok dışında. Bizim aramızda “Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı” diye bir durum da yok. Şeyma‘yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim.

Şeyma Subaşı Instagram’dan ne kadar kazanıyor?

3 milyon takipçisi olan Subaşı‘nın, Instagram üzerinden yapacağı reklamlar için ne kadar ücret talep ettiği ortaya çıktı. İddiaya göre; Sosyetik isim, Instagram’da story üzerinden yapacağı tanıtımlar için 50 bin TL’den kapı açıyor. Subaşı, ilk reklam çalışmasından ise 100 bin TL kazandı.

Seda Başbuğ ne kadar nafaka alıyor?

Ilıcalı, Subaşı’na aylık 125 bin TL nafaka ödeyecek.

Şeyma Subaşı ne kadar tazminat aldı?

Acun Ilıcalı yaklaşık bir yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı için 10 milyon TL tazminat ve aylık 125 bin lira da nafaka ödemeyi kabul etmişti. Ayrıca birlikte oturdukları evi de kızları Melisa’ya bırakmıştı.

Acun Ilıcalı nın ne kadar serveti var?

100 milyon dolar olan servet.

Tv8 günlük reklam geliri ne kadar?

Toplamda 10800.000tl reklam kuşağından. Diğer reklam teknikleriyle günlük 15 milyon rahat kazanılır.

Acun Ilıcalı serveti ne kadar 2021?

boşanma davasının dilekçesine göre, acun ilıcalı‘nın yaklaşık 50 milyon tl’ye yakın serveti bulunuyor. açıklamalı listeye göre de ilıcalı‘nın show tv’den alacağı 26 milyon tl’nin yanı sıra levent, beykoz, yalıkavak, çamlıca, bahamalar ve 2 tane miami’de olmak üzere toplam 7 ev, 3 otomobil ve 2 teknesi var.

Acun Ilıcalı eşi ile nasıl tanıştı?

Nasıl tanıştınız? Acun Ilıcalı: Bağdat Caddesi’nde kotçu dükkanım vardı. O zaman kot satıyordum. Zeynep annesiyle birlikte kot almak için bizim dükkana geldi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı nasıl tanıştı?

2009 yılında “Var mısın yok musun?” programında tanıdık. Yarışmada 19 yaşında olan Şeyma‘nın, Acun Ilıcalı ile daha o yıllarda beraberlik yaşadığını öğrenmemiz ise uzuuun zaman alacaktı. ‘Var mısın yok musun?’

Şeyma Subaşı ne vatandaşı?

Şeyma Subaşı (d. 2 Temmuz 1990, Samsun) Türk sosyal medya fenomeni ve YouTuber.

Seyma Subasi nasil para kazaniyor?

3 milyon takipçisi olan Subaşı‘nın, Instagram üzerinden yapacağı reklamlar için ne kadar ücret talep ettiği ortaya çıktı. İddiaya göre; Sosyetik isim, Instagram’da story üzerinden yapacağı tanıtımlar için 50 bin TL’den kapı açıyor. Subaşı, ilk reklam çalışmasından ise 100 bin TL kazandı.