Tom Odell Türkiye konseri 2022 ne zaman?

Tom Odell istanbul konseri 2022 ne kadar?

Şu an için avantajlı dönem fiyatı üzerinden satışa sunulan biletler, kapasite dolduğunda yükselecek. Sahne Önü biletleri 450.00 TL’den satışa sunulurken normal giriş için ücret 250.00 TL olarak duyuruldu.

Tom Odell istanbul konseri ne zamandı?

Peki, Tom Odell İstanbul konseri ne zaman, nerede gerçekleşecek? BRIT Awards sahibi İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, 1 Temmuz Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşacak.

Biletix Bilet iptali nasıl olur?

Biletix organizatörler ve kulüpler adına bilet satışlarını yapar. Organizatör tarafından herhangi bir etkinlik iptal edilmediği veya ertelenmediği müddetçe ya da organizatörün belirlediği kurallar dışında, bilet iadesi, iptal ve değişiklik yapılamaz.

Tom Odell kaç yaşında?

31 yaşında (24 Kasım 1990)Tom Odell / Yaş

Küçük Çiftlik Park kaç kişilik?

İstanbul’da on binleri ağırlayan açıkhava konser deneyiminin tartışılmaz adresi KüçükÇiftlik Park; 17000 kişinin ağırlanabildiği 9000 m2’lik etkinlik alanı ve alan içerisinde özel organizasyonlar için ayrılmış 2000 m2’lik bahçesiyle konserlerden festivallere, defilelerden partilere, film galalarından lansmanlara, …

Arctic Monkeys Türkiyeye gelecek mi?

Plana göre, grup ağustos ayında Türkiye, Hırvatistan, Bulgaristan ve Çekya’da sahne alacak. Grup 9,10 Ağustos tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Arctic Monkeys, 2022’de yeni albümlerini de hayranlarının beğenisine sunacak.

Biletix biletimi başkası kullanabilir mi?

Biletleri başkasına versem kullanabilir mi? Kural olarak bileti elinde bulunduran kişi bileti ile beraber etkinliğe katılım yapabilir. Detaylı bilgiye internet sitemizden etkinliğe ait satış sayfasını kontrol ederek ulaşabilirsiniz.

Biletixten alınan bilet iptal edilir mi?

Bu kapsamda, kural olarak, tüm bilet satışları kesin olup, etkinliğin iptal edilmesi haricinde, satılan biletler, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilmemekte, değiştirilmemekte ve ücret iadesi yapılmamaktadır.

Tom Odell hangi müzik türü?

Tom Odell
Doğum adı Thomas Peter Odell
Doğum 24 Kasım 1990 Chichester, Batı Sussex, İngiltere
Tarzlar Indie pop
Meslekler Şarkıcı-şarkı yazarı Müzisyen

Another Love ne zaman cikti?

2013Another Love / Çıkış tarihi

KüçükÇiftlik Park kimin?

İlerleyen dönemlerde bölgeye Osman Kavran tarafından KüçükÇiftlik Lunaparkı kurulmuştur. 2009 yılında bölge mülk sahibi Naz Kavran tarafından yeniden yapılandırılarak çok amaçlı etkinlik alanı olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Bir konser ne kadar sürer?

Konser ortalama olarak 90 dakikadır ve şarkı sayısı da 25-30 arasında değişir.

Arctic Monkeys biletleri bitti mi?

Ağustos 2022’deki Arctic Monkeys konserleri için biletler satışa çıktığı dakikada tükendi. Karaborsacılıkla eleştirilen uluslararası bilet satış sitelerinde ise biletler 10 katı fiyata bulunabiliyor.

Arctic Monkeys Türkiye konseri kaç TL?

Dönem – Ayakta / Early Bird 1 – Standing Price: 418,00 ₺ Ön Satış 2. Dönem – Ayakta / Early Bird 2 – Standing Price: 616,00 ₺ Genel Satış – Ayakta / General Admission – Standing Price: 748,00 ₺

Biletix bileti devredilir mi?

Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15 (g) maddesine istinaden satın aldığınız biletlere dair cayma hakkınız bulunmamaktadır. Satılan biletlerin herhangi bir şekilde kaybolması, çalınması, hasar görmesi ya da imha olması durumunda, bilet değiştirme/yeni bilet basma ya da para iadesi yapılmaz.