Reklamsız YouTube nasıl izlenir?

Reklamsız YouTube nasil izlenir?

Tek yapmanız gereken buna dokunarak girmektir. YouTube Vanced bu platformun modlu sürümü olduğu için, kullanımı değişmiş değildir. Sadece size ek özellikler sunar. Bu sebeple arama kısmından istediğiniz videoya ulaşabilir, ardından reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz.

YouTube reklamsız izleme ne kadar?

YouTube Premium yıllık abonelik seçeneği ise 152.99TL olarak belirlenmiş. Yıllık abonelik otomatik yenilemeli değil ve bittiğinde yeniden alınması gerekiyor. Premium için aylık abonelik şu an 16,99 TL, Music içinse aylık abonelik 13,99 TL seviyesinde yer alıyor.

YouTube Premium Nasıl Alınır?

YouTube Premium

  1. Telefonunuzda veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın.
  2. Üyeliğinizi başlatmak istediğiniz Google Hesabında oturum açın.
  3. Profil resminizi seçin.
  4. Gerekli koşulları sağlıyorsanız ücretsiz deneme sürenizi başlatın. Aksi takdirde, YouTube Premium Üyesi Ol’a dokunun.

YouTube dizi nasıl izlenir?

YouTube Originals kanalında yayınlanan dizi ve filmleri youtube.com adresinde veya YouTube mobil uygulamasında izleyebilirsiniz. Bir dizi bölümü veya film izlerken YouTube‘dan çıkarsanız içeriği izlemeye daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

YouTube’dan ne kadar para kazanılır 2021?

YouTubedan AdSense ile para kazanma potansiyeli kanaldan kanala değişir, ancak içerik oluşturucuların 1.000 izleyici tıklaması başına yaklaşık 3 ila 10 ABD Doları kazanacağı tahmin edilmektedir. Bu, günde 10.000 görüntülemeye sahip bir içerik oluşturucunun 300 ABD Doları veya daha fazla kazanabileceği anlamına gelir.

YouTube 3 ay ücretsiz Nasıl Yapılır?

Youtube Premium’u Nasıl Ücretsiz 3 Aylık Edinebiliriz ? Youtube Premium’u 3 aylık ücretsiz edinebilmeniz için aktif olarak devam eden Discord Nitro üyeliğine ihtiyacınız var. Devam Discord Nitro üyeliğiniz var ise kampanyadan yararlanabiliyorsunuz.

YouTube Premium ücretsiz nasıl alınır?

YouTube Music Premium

  1. Bilgisayarınızda veya mobil web tarayıcınızda youtube.com/musicpremium/student adresine gidin.
  2. Ücretsiz Deneyin’i seçin.
  3. Doğrulama işlemlerini SheerID kullanarak tamamlamayla ilgili adımları uygulayın. …
  4. Kullanmak istediğiniz ödeme yöntemini seçin veya yeni bir ödeme yöntemi ekleyin.

YouTube Premium bireysel kaç cihazda kullanılabilir?

YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyesiyseniz ücretli üyeliğinizin internet bağlantısı olmadan sunduğu özellikleri aynı anda 10 adede kadar mobil cihazda kullanabilirsiniz.

YouTube’dan neden dizi izleyemiyorum?

Mobil veri bağlantınızı kapatıp açın. YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin. YouTube uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin. YouTube uygulamasını mevcut en yeni sürüme güncelleyin.

Dizi izlemek için hangi site?

Film ve Dizi İzlemek için En İyi Ücretsiz Yayın İzleme Siteleri

  1. Crackle. Crackle Sony’ye ait olduğu için Sony’nin kataloğunu orada bulabilirsiniz. …
  2. Popcorn Flix. Popcorn Flix, çeşitli türlerden diziler ve filmler sunuyor. …
  3. 3. Vudu Movies on Us. …
  4. Tubi TV. …
  5. 5. Pluto TV. …
  6. 6. CONtv. …
  7. 7. SnagFilms. …
  8. 8. Classic Cinema Online.

YouTube 1000 Abone ne kadar para veriyor?

Youtube üzerinden yayınlanan bir reklamın 1000 izlenilmesi ortalama 4-20 TL arasında kazanç sağlamaktadır. Tabi içerik çok spesifik ve reklam verenlerin hedeflediği ise bu 50 hatta 100 TL’lere bile çıkabilir.

YouTube 1000 izlenmeye ne kadar para veriyor?

Kişisel yatırım tavsiyesi veya kripto para birimler gibi bazı konular, kazancı yerinde olan bir kitleyi çekerek, Youtuber’ın reklam gelirlerini artırabiliyor. İçerik oluşturucuların, poplerliklerine göre her bin görüntüleme başına ortalama kazançları 2 dolar ile 11 dolar arasında değişiyor.

YouTube Premium 3 ay ücretsiz mi?

3 aylık deneme süreci bittiğinde 16.99TL/ay şeklinde ödemeye devam edersiniz. Youtube Premium programına devam etmek istemiyorsanız iptal edebilir ve herhangi bir ücret ödemezsiniz. 30 Ekim 2021 tarihine kadar Discord üzerinden kodu talep edin.

YouTube 1 ay ücretsiz Nasıl Yapılır?

1 aylık deneme teklifinden yararlanmak için:

  1. YouTube Premium’a ilk kez kaydoluyor olmanız veya önceki üyeliğinizi iptal etmenizin ardından 6 ay geçmiş olması gerekir.
  2. Son 12 ay içinde ücretsiz deneme teklifinden yararlanmamış olmanız gerekir.

YouTube Premium 1 ay ücretsiz Nasıl Yapılır?

1 aylık deneme teklifinden yararlanmak için:

  1. YouTube Premium‘a ilk kez kaydoluyor olmanız veya önceki üyeliğinizi iptal etmenizin ardından 6 ay geçmiş olması gerekir.
  2. Son 12 ay içinde ücretsiz deneme teklifinden yararlanmamış olmanız gerekir.