Washer Samsung WiFi Nedir?

Samsung çamaşır makinesi WiFi ne işe yarar?

İlk tanıtımı 10-13 Ocak tarihlerindeki 2012 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarında (CES 2012) yapılan WiFi-bağlantılı WF457 çamaşır makinesinin Akıllı Kontrol Sistemi™, tüketicilerin makinenin yanında durmak zorunda kalmadan çamaşır yıkama çevrimine bağlanabilmelerine olanak sağlıyor.

Samsung AddWash nedir?

AddWash (Yıkarken Ekle) göstergesi yanarken, makinenin çalışmasını durdurabilir ve kazanın içine ek çamaşır veya yumuşatıcı koyabilirsiniz. Kolay erişim için Ekleme Kapağı 130° kadar açılır.

Çamaşır makinesinde WiFi ne işe yarar?

CEPTEN ÇAMAŞIR MAKİNESİNE BAĞLANIN Uygulama ile kullanıcılar, dışarıdayken evlerindeki cihazların durumunu kontrol edip görüntüleyebilmenin yanı sıra enerji tüketimini izliyor, favori programlara erişebiliyor.

Samsung çamaşır makinesi sterilizasyon ne ise yarar?

Üstelik Samsung Combo Çamaşır Makinelerinde bulunan Air wash sistemi, sıcak hava ile çamaşırlarınızdaki kötü kokuları giderirken, sterilizasyon özelliği ile kıyafet ve yastıklardaki bakterileri tamamen yok edebiliyor.

Wifi li bulaşık makinesi nedir?

Home Connect bağlantısı ile akıllı telefonunuzdan, tabletinizden ya da akıllı saatinizden bulaşık makinenize uzaktan bağlanıp çalıştırabilirsiniz. Dilerseniz akıllı bulaşık makinenizin programı bittiğinde Home Connect uygulamasından telefonunuza bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz.

Eco Bubble özelliği nedir?

Samsung‘un benzersiz köpük üretme sistemine sahip Eco Bubble çamaşır makinesi, giysilerinize daha hızlı ve etkin nüfuz ederek temizlik sağlarken, deterjanı özel jeneratöründe su ve hava ile çözerek kıyafetlerinizin üzerinde deterjan kalıntısı bırakmıyor.

AddWash çamaşır makinesi nedir?

Uzaktan bağlantıya imkan tanıyan AddWash akıllı kapak teknolojili çamaşır makineleri, yıkama sürecinin tamamının takip edilmesine olanak veriyor. Kullanıcılar evin dışındayken dahi çamaşır makinelerini çalıştırabilirken, makinenin bittiğini bildirim olarak akıllı telefonlarında görebiliyorlar.

En iyi yıkayan çamaşır makinesi hangisi?

En İyi Ortalama Puana Sahip Çamaşır Makinesi: Samsung WW90J5475FW/AH. Küçük Yıkama Kapasiteli En İyi Çamaşır Makinesi: Vestel CMI 7610. Büyük Yıkama Kapasiteli En İyi Çamaşır Makinesi: Samsung WW10N644RBW/AH. Enerji Tüketimi En Az Çamaşır Makinesi: Arçelik 9147 YCM.

Buzdolabı wifi ne işe yarar?

Dijitalleşen dünyada erişilebilirlik kolaylaştı. Wifi Teknolojisi ile dünyanın neresinde olursanız olun, buzdolaplarına erişimiz oldukça kolay. Telefonunuz ile buzdolabınızın sıcaklık değerleri değiştirilebilir, ürün modları düzenleyebilir, (varsa) bölmeleri açıp kapatabilirsiniz.

Sterilizasyon Nedir çamaşır makinesi?

Sterilizasyon işlemi kısaca şu şekilde yapılır: Üniteye getirilen kirli aletler akıtılmadan direkt olarak eğer mevcutsa otomatik yıkama makinesinin sepetlerine yerleştirilir. Kapak kapatılır ve çalıştırılır. Ortalama 45 dakikada yıkama işlemi çeşitli evreler ile sürer.

Kazan temizlemede ne kullanılır?

Tıkanıklık ve kireç temizliğinde sıklıkla kullanılan karbonat ve sirke karışımı iyi bir seçenek olabilir. Yarım su bardağı karbonat ve yarım litre beyaz sirkeyi karıştırarak çamaşır makinesi kazan temizleme tozu niyetine makinenizin deterjan haznesine ekleyebilir ve makinenizi çalıştırabilirsiniz.

Vestel Wi-Fi bulaşık makinesi nedir?

GENEL BİLGİLER. Bulaşık makinenizin kontrolü her an her yerde sizin elinizde! Evin aklı uygulaması sayesinde bulaşıklarınıza uygun programı ve ek fonksiyonları seçip, makinenizi dilediğinizde başlatabilir, durdurabilir veya bitirebilirsiniz. Üstelik, zaman ertelemeli seçim de yapabilirsiniz.

Home Connect bulaşık makinesi nedir?

Home Connect Bulaşık Makinesi, uzaktan akıllı sistem ile kontrol ederek bulaşıklarınızı yıkayabileceğiniz harika teknolojiye sahip bir bulaşık makinesi çeşididir. … Siemens Home Connect Bulaşık Makineleri bittiğinde kendini kapatır ve size bir bildirim gönderir. Bu sayede kullanılan enerjiden de tasarruf etmiş olursunuz.

Eco Bubble nasıl çalışır?

Deterjanın tamamen ve etkin bir şekilde çözülmesi için özel bir jeneratör kullanan Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, yıkama işlemine başlarken deterjanı hava ve su ile birlikte bu jeneratörün içinde köpürterek çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz ediyor.

Eko yıkamak ne demek?

Eko programlarda ise suyu 60 derece yerine 40 dereceye çıkarırsınız. Yani suyu ısıtmak için harcanan enerjiden kısarsınız. Su miktarını da daha az kullanarak ısıtma enerjisini iyice azaltırken fazla su tüketiminin de önüne geçmiş olursunuz.