Spiderman bilet kaç TL?

Spiderman eve dönüş yok kaç saat?

2 saat 28 dakikaÖrümcek-Adam: Eve Dönüş Yok / Süre

Spider-Man eve dönüş yok kaç yaş üstü?

10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir.Şiddet ve korku unsurları içerir.Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Sinema bileti kaç TL 2022?

Tüm Sinema Bileti fiyatlarının ortalaması alındığında ise 14 Mart 2022 tarihinde ortalama Sinema Bileti fiyatı ise 50.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Spiderman eve dönüş yok ne zaman çıkacak Türkiye?

17 Aralık 2021 (ABD)Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok / Gösterime giriş tarihi

Spider Man No Way Home kac tl?

Doktor Strange’den kendisine yardım etmesini istediğinde bu riskler daha da tehlikeli bir hal alır ve onu gerçekten Örümcek-Adam olmanın ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar. Sabah Seansı 20.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir.

Venom kaç yaş üstü?

Venom: Zehirli Öfke / Venom 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir.

Bir sinema bileti ne kadar?

Türkiye’de 2020 yılının temmuz ayında ortalama sinema bileti fiyatı 20,6 TL’dir. – Veri Kaynağı

Sinema bileti kaç yaşa kadar ücretsiz?

Yaş sınırı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca belirleniyor ve yasal bir uygulama olduğundan belirlenen yaş sınırı altındaki misafirlerimizi salonlarımıza alamıyoruz. Ancak 7A,13A,15A gibi A kodu içeren sınırlamalarda minik misafirimiz yanında yaşı tutan aile bireyiyle beraber filmi izleyebiliyor.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok hangi platformda?

Spider-Man: No Way Home’un yayınlanacağı platformlar Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olmasına rağmen Disney+’a gelmeyecek olan Spider-Man: No Way Home, 22 Mart’tan itibaren Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da izlenebilecek.

Spider-Man No Way Home bilet kaç TL?

Doktor Strange’den kendisine yardım etmesini istediğinde bu riskler daha da tehlikeli bir hal alır ve onu gerçekten Örümcek-Adam olmanın ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar. Sabah Seansı 20.00 TL (12:30 öncesi seanslar için geçerlidir.

Spider-Man No Way Home nerede izlenir?

Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olmasına rağmen Disney+’a gelmeyecek olan SpiderMan: No Way Home, 22 Mart’tan itibaren Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da izlenebilecek.

Spider-Man No Way Home ne zaman Netflix e gelecek?

SpiderMan No Way Home büyük bir ihtimalle Mart, en geç Nisan ayında video akış platformlarına gelecek. Filmin yayınlanacağı platform ise Disney Plus değil, Netflix. Geçtiğimiz yıl Sony ve Netflix arasında yapılan anlaşmaya göre bu yıl çıkacak filmlerin video akış platformlarındaki yayın hakkı Netflix’e ait.

Venom filmi +18 mi?

Marvel fanlarının merakla beklediği Venom filmine dair merakla beklenen detay sonunda ortaya çıktı: Film, beklenenin aksine +18 değil, +13 olacak.

Venom zehirli öfke 2 +18 mi?

Andy Serkis’in yönetmen koltuğuna oturacağı Sony bünyesindeki Marvel filmi “Venom 2” ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Açıklananlara göre filmin oyuncu kadrosuna Stephen Graham eklendi. Ayrıca Sony’nin, Joker’ın başarısını Venom‘da deneme kararı alarak Venom 2‘nun r-rated, yani 18+ olabileceğini açıklandı.

Cinemaximum biletler kaç TL?

Her Pazartesi ve Çarşamba 13 TL ile 25,5 TL arasında değişen özel bilet fiyatları, Cinemaximum‘larda seni bekliyor. – Sinema bileti kampanyası sadece 2D ve 3D filmlerde geçerlidir.