Sen Çal Kapımı daki çocuk kim?

Sen Çal Kapımı daki çocuk oyuncu kim?

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın beş-altı yaşlarındaki çocuklarını Maya Başol canlandıracak. Sosyal medya fenomeni olan ve aynı zamanda modellik yapan Maya Başol, Hande Erçel’e çok benzediği için seçildi.

Eda’nın kızının adı ne?

Dizide yeni sezonda en çok dikkat çeken detaylardan birisi de Eda ile Serkan çiftinin evlenmesi olacak. Bu evlilik üten bir kız çocukları olacak Eda ile Serkan’ı zor günler bekleyecek. Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonundaki çocuk oyuncu ise sosyal medya fenomeni 6 yaşında Maya Başol olacak.

Sen Çal Kapımı dizisinde Pırıl kim?

22 Ekim 1991 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Başak Gümülcinelioğlu Amerika’da lise eğitimini tamamlamış, Müzikal Tiyatro eğitimine başlamıştır. Ardından Türkiye’ye dönen oyuncu Mimarlık bölümünden mezun olmuş ve Londra’ya oyunculuk kariyeri için gitmiş LAMDA ‘da drama ve kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Sen Çal Kapımı Maya Başol Kimdir?

Asya Başol, sosyal medya fenomenidir. Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisiyle ilk dizisinde rol almış olacak. … Annesi Asya Başol sosyal medyada fenomenidir. Annesinin sosyal medya hesabında tatlılığı ile ünlenen Maya Başol bir çok firmanın reklamlarında yer almış ve çocuk modelliğini üstlenmiştir.

Eda’nın kızı var mı?

Dizinin yeni sezonunda ilgi çeken isimlerinden biri de Edanın kızı Kiraz rolünü oynayan Maya Başol oldu. Maya Başol izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Maya Boysan kaç yaşında?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur.

Maya Başol annesi kimdir?

Maya Başol‘un annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir. Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisiyle ilk dizisinde rol almış olacak. Buna ek olarak Maya Başol daha önceden LCW – Defacto- Tommy Hilfiger- Guess olmak üzere birçok markanın reklamlarında rol almıştır.

Maya Başol kaç yaşında?

7 yaşında (2015)Maya Başol / Yaş

Edanın kızı kim?

Sen Çal Kapımı dizisinde dikkat çeken isimlerden biri de Maya Başol oldu. Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Maya Başol, Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın kızını canlandırdı.

Sen Çal Kapımı pırıl hangi dizilerde oynadı?

Sen Çal KapımıPiril Baytekin / TV dizisi

Maya Başol Türk mu?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur. Fox TV’nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde başrol karakterlerin kızını canlandıracaktır. Maya Başol‘un annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir.

Maya Başol hangi dizide?

Sen Çal Kapımı yeni sezon tanıtımında dikkat çeken isimlerden biri de Maya Başol oldu. Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Maya Başol, Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın kızını canlandırıyor.

Sen Çal Kapımı edanın kızı kim?

Sen Çal Kapımı yeni sezon tanıtımında dikkat çeken isimlerden biri de Maya Başol oldu. Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Maya Başol, Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın kızını canlandırıyor.

Sen Çal Kapımı Kiraz dizide kimin kızı?

Eda ve Serkan’ın kızı.

Maya Başol kaç yaşındadır?

7 yaşında (2015)Maya Başol / Yaş