Black Orchid nasıl bir koku?

Tom Ford Black nasıl bir parfüm?

unisex bir parfüm olmasına rağmen daha çok kadın kullanıma uygun gibidir. pudramsı tatlı yapısı gerçekten iyi olmuş, biraz da sanırım bulgari black‘in daha tatlımsı ve ağır olanı gibi… ama kesinlikle vazgeçilmez, inanılmaz bir havası yok. ismi ve şişesi kokudan bir adım önde olan değişik bir parfüm.

Tom Ford Black Orchid güzel mi?

Güzel bir ürün bence. Baharat kokulu, ismi gibi çöl ve doğu ezgileri hissettiriyor. Öncesinde baskın baharat kokuları sonrasında yerini buhur çiçeğinin mistik havasına bırakıyor.

Tom Ford Black Orchid yaz mı kış mı?

1. oldukça tatlı, iş toplantıları için uygun, uzun süreli, başlangıcı çok ağır ama sonra hafifleyen kış kokusu.

Velvet kokusu nedir?

Üst notalarında yaseminin çiçeksi kokusu olmak üzere; orta ve alt notalarında Hindistan cevizi ve karamelden gelen şekerli kokuları taşımaktadır.

Tom Ford Black Orchid içinde ne var?

Tom Ford Black Orchid Edp 100 Ml

  • Tepe Notası: Taze Bergamot, Siyah Kuşüzümü, Black Truffle, Ylang Ylang.
  • Kalp Notası: Lotus Ağacı, Siyah Orkide.
  • Dip Notası: Paçuli, Tütsü, Vativer, Vanilya.

Tom Ford Velvet Orchid nasıl bir koku?

Ürün İçeriği : Tom Ford Velvet Orchid çiçeksi amber kokusu ile ikonik Tom Ford Black Orchid‘in, şehvetli bir kadının bedenine dökülmüş halidir. Ferahlatıcı notalar, taç yapraklar, bal ve rom içerir. Bedeninizi okşayacak, ışıltılı sıcaklığı içinde kendinizi keşfedeceğiniz yepyeni bir koku.

Tom ford hangi parfümü güzel?

Zengin Koku Ahenkleri ile Siyah Orkidelerin Buluşması: Black Orchid. İsmiyle ve siyah şişesi ile oldukça dikkat çeken Black Orchid Tom Ford ‘un en dikkat çeken ve en çok satan parfümleri arasında gösteriliyor.

Tom Ford Black Orchid yazın kullanılır mı?

Yaz aylarında ağır parfümleri rafa kaldırıp, daha hafif çiçeksi kokulara merhaba diyoruz. Tom Ford Velvet Orchid Oryantal çiçeksi kokusu, ferahlatıcı notaları, taç yaprakları, bal ve rom içeriğiyle ikonik Tom Ford Black Orchid‘ten daha ferah ve taze bir deneyim sunuyor.

Tom Ford Black Orchid Erkek mı bayan mı?

Üretildiği ilk yıllarda çiçeksi notaların verdiği feminenlik dolayısıyla Tom Ford Black Orchid kadın parfümü olarak nitelendirilir. Vanilyanın verdiği tatlılığın meyvelerle birleşmesinden ortaya çıkan aroması nedeniyle kadınların çokça tercih ettiği bir parfüm haline gelir.

Versace Eros nasıl bir koku?

Koku: Açılışta, Nane yağı(mentollü nane gibi), sentetik limon ve geride sentetik yeşil elma. 5-10 dk. sonra arkadan tatlı Tonka Fasülyesi, Vanilya ve Ambroxan kokusu belirginleşmeye başlıyor. Koku bu noktada bana Paco Rabanne Invictus’u anımsatmaya başladı. Ama Eros daha elmamsı ve tatlı.

Black Orchid ne kokuyor?

Bunun yanında Black Orchid‘in, vücudunuzun her bölgesine uygulayarak kokuyla bütünleşmenizi sağlayan vücut spreyi de mevcuttur. Sprey aynı zamanda, sonrasında kullanacağınız parfüm için uygun bir zemin hazırlar. Ferahlatıcı notaları, oryantal çiçeksi kokusu, bal ve rom esintisi ile canlandıran bir etkisi vardır.

Tom Ford Black Orchid ne kokusu?

Üretildiği ilk yıllarda çiçeksi notaların verdiği feminenlik dolayısıyla Tom Ford Black Orchid kadın parfümü olarak nitelendirilir. Vanilyanın verdiği tatlılığın meyvelerle birleşmesinden ortaya çıkan aroması nedeniyle kadınların çokça tercih ettiği bir parfüm haline gelir.

Tom Ford Black Orchid orjinal olduğunu nasıl anlarız?

-Gerçek parfümlerin seri numarası hem kutusuna hem de şişesine işlenmiştir. Seri numarası her ikisinde birden yazmayan ya da farklı numaralar yazan parfümler kesin sahtedir. -Orijinal ve sahte parfüm arasında renk farkı vardır. Ünlü markalar parfümlerinde çok fazla renklendirici kullanmaz.

Tom ford Velvet ne kokusu?

Ürün Detayı : Kullanım Şekli : Günlük kullanım için uygundur. Ürün İçeriği : Tom Ford Velvet Orchid çiçeksi amber kokusu ile ikonik Tom Ford Black Orchid’in, şehvetli bir kadının bedenine dökülmüş halidir. Ferahlatıcı notalar, taç yapraklar, bal ve rom içerir.

Tom Ford Velvet Orchid bayan mi erkek mi?

tom ford‘un kadınlar için ürettiği yeni parfümü. tom ford parfümlerinin genelinde olduğu gibi unisex de kullanılabiliyor.