Port Kargo lojistik kimin?

Sürat Kargo sahibi nereli?

Kaynak Holdin’in yönetim kurulu başkanı Mustafa Özcan 1962 yılında Bolu’da doğdu. Çocukluğunda Arapça ve İslami ilimler öğrenen Mustafa Özcan, öğrencilik yıllarında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Almanya’nın Kiel şehrinde ailesinin yanında ikamet etti.

Port Kargo ne zaman kuruldu?

Port Kargo ve Lojıstık Anonım Sırketı Hakkında 2003 yılının Temmuz ayında kurulan Sürat Kargo 2021 yılı itibariyle Port Kargo ve Lojistik A.Ş.

Surat Kargo yu kim aldı?

Sürat Kargo‘nun yeni sahibi Ensar Vakfı yöneticisi | soL haber. Sürat Kargo‘nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV’de yöneticilik yapan Halil İbrahim Bacacı’nın 3 hafta önce kurduğu şirkete satıldığı öğrenildi.

Sürat Kargo kime aittir?

SAHİBİ KİMDİR? Sürat Kargo 2003 yılında kurulmuştur. Sürat Kargo‘nun sahibi TMSF (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) ‘dir. Genel merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.

Sürat Kargo kaça satıldı?

Karar yazarı İbrahim Kahveci, bugünkü köşesinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Sürat Kargo‘yu 335.5 milyon liraya satışını değerlendirdi. Kahveci, “Sadece 13 iş günü süre verilerek 7 bin çalışanı olan ve pandemi de değeri katlanan Sürat Kargo son sürat satıldı.

Kaynak Holding patronu kim?

İmran Okumuş – Yönetim Kurulu Başkani – Kaynak Holding | LinkedIn.

Metin Kocael kimdir?

Sürat Kargo’nun genel müdürlüğüne atanan Kocael, Yurtiçi Kargo’da 2010 yılından itibaren 5 yıl boyunca genel müdür yardımcılığı ve ardından 4 yıl genel müdürlük görevini yürütmüştü. Kasım 2019’da Yurtiçi Kargo’yla yollarını ayıran, sonrasında birçok firma için ismi geçen Kocael‘in tercihi Sürat Kargo oldu.

Sürat Kargo kaça satildi?

“TMSF bir ay önce satışa çıkarttığı Sürat Kargonun satışının gerçekleştiğini açıkladı. 16 yatırımcı şartname almış ve 325 milyon muhammen bedelin sadece 10,5 milyon lira fazlasına, yani 335,5 milyon liraya satışın gerçekleştiğini açıkladı.

Surat Kargo kaca satildi?

Karar yazarı İbrahim Kahveci, bugünkü köşesinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Sürat Kargo‘yu 335.5 milyon liraya satışını değerlendirdi. Kahveci, “Sadece 13 iş günü süre verilerek 7 bin çalışanı olan ve pandemi de değeri katlanan Sürat Kargo son sürat satıldı.

Sürat Kargo satıldı mı?

Port Kargo, ihale ilanından 9 gün sonra kuruldu. … İSTANBUL – “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800’e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Sürat Kargo el değiştirdi mi?

Ticaret Sicil kayıtlarına göre Port Kargo ve Lojistik A.Ş, 7 Temmuz 2021’de bir başka şirketin isim ve amacı değiştirilerek dönüşüyor. Yani TMSF’nin 29 Temmuz’daki Sürat Kargo ihalesinden sadece üç hafta önce… Asıl adı Port Denizcilik olan şirket, ünvanını, amaçlarını değiştirirken sermayeyi yükseltiyor.

Kaynak Holding ne iş yapıyor?

2015 senesi itibariyle TMSF yönetimi tarafından faaliyetlerini yürütmekte olan Kaynak Holding; bünyesinde Eğitim ve Kültür Yayıncılığı, Kağıt, Sigorta, Lojistik, Basım, Turizm, Lisanslama, Medya ve Kargo sektörlerini barındıran; önceliği bünyesindeki markalara değer katarak büyümek, verimliliği artırmaktır.

Yurtiçi Genel Müdürü kim?

Yurtiçi Kargo’nun yeni Genel Müdürü Fatih Önyol oldu. Fatih Önyol şirketin yeni genel müdürü oldu. Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Fatih Önyol, profesyonel iş yaşantısına 2003 yılında Arıkanlı Holding Taşıma Grubu şirketlerinden Yurtiçi Kargo’da müfettiş olarak başladı.

Sürat Kargo CEO kim?

İSTANBUL (AA) -Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyımlığı altında yönetilen Sürat Kargo‘nun genel müdürlüğüne Metin Kocael getirildi. TMSF’den yapılan açıklamaya göre, 17 bölge, 700 şube, 24 aktarma merkezi ve 5161 personel ile faaliyetini sürdüren Sürat Kargo sektörünün lideri olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Sürat Kargo kime satıldı 2021?

TMSF’nin satışa çıkardığı Sürat Kargo ihalesine giren ve kazanan genç işadamı Halil İbrahim Bacacı, Kartal İmam Hatip’ten Bilal Erdoğan’ın arkadaşı. İhale sürecine dair çok sayıda şaibe var.