Sürat Kargo araca yüklendi ne demek?

Sürat Kargo kargo araçtan indirildi ne demek?

Kargo araca yüklendi. Kargo dağıtıma çıkarıldı. Alıcıya adresinde ulaşılamadı. Merhaba, Tarafınıza DM yolu üzerinden dönüş yapılmıştır.

Kargo gönderildi ne demek?

Ürünlerinizin kargo firmasına teslim edildiğini bildiren aşamadır. Kargo takip bilgisi size ayrıca gönderilecektir.

Sürat Kargo ödeme tipi at ne demek?

AT (Adrese Teslim) : Genellikle en çok tercih edilen adrese teslim gönderilerde faturanızda AT kısaltmasını görürsünüz. Bu kısaltma gönderinizin alıcının adresine teslim edileceğini bildirmektedir.

Kargonuz teslimat şubesinde ne demek?

Bir kargonun alıcısına teslim edilmek amacıyla gönderildiği Şube / Acentedir. Kargonun ilgili şahıs/kurum adına teslim alınabileceğini belirten belgedir.

Aktarmada hat aracından indirildi ne demek?

Aktarma şubesinden, size en yakın şubeye doğru yola çıkmak üzere veya çıkmış demek. Ertesi gün size en yakın şubeye ulaşmış olur muhtemelen.

Sürat Kargo ya ne oldu?

Türkiye’nin en bilinen kargo şirketlerinden… 325 milyon liradan satışa çıktı TMSF, Sürat Kargo, Sürat Lojistik ve Nurkay Makina’yı satışa çıkardı. İhalenin 28 Temmuz’da gerçekleştirileceği Sürat Kargo ve Sürat Lojistik satışında muhammen bedel 325 milyon lira olarak belirlendi.

Kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Maksimum
Şubeden Şubeye 600 – 1200 km arası 3 İş Günü
1200 km üstü 4 İş Günü
Kapıdan Şubeye 600 km altı 3 İş Günü

Kargo şubeye gönderildi ne demek?

Kargonuz çıkış yerinden varış yerine yol almış. Muhtemelen pazartesi elinizde olur.

At dişi ne demek?

İlgili gün içerisinde Adres Teslim ( A.T. ) olarak şubeye ulaşan, çeşitli nedenlerle teslim edilememesinden dolayı birimde kalan kargodur.

Sürat Kargo kurye Çağır nedir?

0850 202 0 202 Çağrı Merkezimizi arayarak kargonuz ile ilgili bilgilere ulaşabilir, kargo ile ilgili diğer bilgi ihtiyaçlarınızı, adrese kurye çağırma taleplerinizi ve her türlü geri bildiriminizi bize iletebilirsiniz.

Kargo teslimat şubesinde kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Teslimat şubesine ulaşmıştır ne demek?

Göndericinin gönderi yapılırken talebi üzerine ilgili kargo varış şubesine ulaştığında alıcıya telefon araması ile kargosunun şubeye ulaştığı bilgisi verilir. Bilgilendirmenin ardından alıcı müşterimiz kimlik ibrazı ile kargosunu şubeden teslim alabilir.

Kargo şubede araç yükleme ne demek?

Kargonuz kargo aracına yükleniyor demek.

Firma gönderisi ne demek?

Firma veya kişilerin birbirlerine, belirli ve kısa sürede iletilmek üzere gönderdikleri; doküman, dosya, paket, valiz, torba ve sandık gibi kap içinde veya doğal halindeki malzeme ve eşyadır.

Sürat Kargo kim aldı?

Karar yazarı Kahveci: Ensar Vakfından tanıdık İbrahim Bacacı, yıllık 120 milyon kâr eden Sürat Kargo‘yu 335 milyon TL’ye TMSF’den aldı