Wolfteam ın yapımcısı kimdir?

Wolfteam hangi ülkeye ait?

Wolfteam, bildiğimiz üzere Türkiye’nin en büyük online FPS oyunu.

Softnyx kurucusu kimdir?

Softnyx, 2001 yılında Jinho Kim tarafından kurulan Softnyx Ltd. bünyesindeki video oyun markasıdır.

Wolfteam turk oyunu mu?

Wolfteam‘de oynaması birbirinden keyifli pek çok harita ve oyun modu bulunyor ve aynı zamanda Türk oyunu olan Wolfteam, Haritaları, silahları ile de Türkiye‘nin kültürel mirasını oyun dünyasına getirdi.

Wolfteam satıldı mı?

Koreli CJ Games, 15 milyon dolar karşılığında Joygame’in yarısını satın aldı … CJ Games anlaşma için 15 milyon dolar ödedi.

Joygamenin sahibi kim?

Joygame‘in %50’si 15 milyon dolara Güney Kore’li CJ Games tarafından satın alındı [Doğrulandı] – Webrazzi.

Eski Wolfteam gelecek mi?

Fakat maalesef şimdiki Wolfteam ilk zamanlardaki Wolfteam‘ın yerini tutmuyor. Wolfteam‘ın eski halini özleyenler ve oynamak isteyen oyuncular, 18 Şubat’ta Wolfteam: Classic’in Steam’e geldiğini duyunca oldukça sevindi.

Wolfteam dünyada kaç kişi oynuyor?

Wolfteam MMOFPS türünde bir oyun olduğu için, yüksek dikkat ve beceri gerektiren oyun severlerin ilgisini çekiyor. Wolfteam‘in 35 milyon civarı aktif oyuncu sayısı bulunuyor.

Wolfteam ne kadar ekran kartı ister?

İşletim Sistemi: Windows XP SP3 – Vista SP2 – Win 7 ve üzeri. İşlemci: Pentium 4 (2.2 GHz) RAM: 2 GB. Ekran kartı: 512 GeForce 6800 veya üstü

Wolfteam Türkiyeye gelecek mi?

Kilopat. Wolfteam Classic Steam’de Türkiye’ye erişime kapandı.

Wolfteam zararlı mı?

Wolfteam klasörleri de dahil zararlı bir yazılım bulunmamaktadır. Bazı virüs programları bilgisayarınıza zarar verir şüphesiyle uygulamayı engellemektedir. Oyunu güvenle oynayabilirsiniz.

Joy Game Türk mü?

Joygame dijital eğlence platformu olarak kurulduğumuz günden bugüne üyelerimize kaliteli ve oldukça zevkli bir eğlence deneyimi sunmayı hedefliyoruz. 2009 yılında kurulan ve Türkiye‘nin ilk oyun şirketi ünvanını alan Joygame, yetenekli oyun stüdyolarını hem finansman açısından hem de bilgi birikimi ile destekliyor.

Wolfteam kac yasinda?

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam, 10’uncu yaşını hem oyun içinde hem de oyun dışında Kasım ayı boyunca sürecek çok özel etkinliklerle kutlayacak. Ayrıca 10’uncu yıla özel güncelleme ile birlikte oyuncuları bugüne kadar görülmemiş büyüklükte sürprizler bekliyor.

Eski Wolfteam ne zaman gelecek?

Fakat maalesef şimdiki Wolfteam ilk zamanlardaki Wolfteam‘ın yerini tutmuyor. Wolfteam‘ın eski halini özleyenler ve oynamak isteyen oyuncular, 18 Şubat’ta Wolfteam: Classic’in Steam’e geldiğini duyunca oldukça sevindi.

Eski Wolfteam ne zaman çıkacak?

Wolfteam‘i eski zamanlarına götürecek olan Wolfteam: Classic duyuruldu. Oyun 18 Şubat tarihinde Steam’de oynanabilir olacak. Wolfteam Classic, insanlar ve kurtlar gibi an be an değişen çeşitli takım oluşumlarının ve savaş alanı durumlarının tadını çıkarabileceğiniz bir oyun.

Wolfteam 2 yıldız nasıl olunur?

Oynadıkça gp kazanırsın böylece yüzdelik dilimin düşer ve rütbe yükselirsin. Eger baska şekilde anlatacak olursak bu 100 kişinin içinde 60 ıncı olduğunu düşün ve 2 yıldızsın. Oyuna ara verince 61. Adam seni gececek ve o 2 yıldız olup sen 1 yıldız olacaksın.