Psikolog Yeşim Akıncı kiminle evli?

Uzman Psikolog Yeşim Akıncı Kimdir?

YEŞİM AKINCI KİMDİR? Yeşim Akıncı 1980 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde aynı anda hem Halkla İlişkiler hem de Psikoloji Bölümü’ü bitirdi. Selçuk Üniversitesi Sosyal bilimler Fakültesi’nden Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans derecesini alarak ‘Uzman‘ ünvanı aldı.

Psikoloji Okulu Zafer Akıncı Kimdir?

Uzman psikolog Dr. Zafer Akıncı, 2006 yılından bu yana Türkiye’de psikoloji ve insan davranışları alanındaki araştırmalarını Humanovus şirketi altında Bilim Kurulu Başkanı olarak devam ettirmektedir.

Esra Erol’daki Psikolog kimdir?

Esra Erol‘un psikoloğu olarak ünlenen Yeşim Akıncı, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı. Güzel psikoloğun, Instagram hesabında 200 bin takipçisi bulunuyor. YEŞİM Akıncı, Esra Erol‘un “Esra Erol‘la Evlen Benimle” programında gelin ve damat adaylarına canlı yayında psikoloji danışmanlık vererek tanındı.

Yeşim Akıncı nerede çalışıyor?

Yeşim Akıncı Neo Psikoterapi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi bünyesinde çalışıyor.

Zafer Akıncı hangi üniversite mezunu?

İstanbul Ticaret Üniversitesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Zafer Akıncı/Eğitim

Zafer Akıncı hangi kanalda?

TRT1 ekranlarında yayınlanan yayınlanan sağlık programlarında “Psikoloji uzmanı” olarak yorumlar yapan Zafer Akıncı hakkında çıkan “Sahte doktor” haberlerine ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Esra Erol Gamze Erdem Kimdir?

Gamze Erdem 1981 yılında doğdu. Gamze Erdem güzellik uzmanı. Gamze Erdem İstanbul’da yaşıyor. Gamze hanım ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol evlilik programında yorumcu olarak yer alıyor.

Esra Ezmeci nerede çalışıyor?

Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Esra Erol Yeşim nereli?

YEŞİM AKINCI KİMDİR? Yeşim Akıncı 1980 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde aynı anda hem Halkla İlişkiler hem de Psikoloji Bölümü’ü bitirdi. Selçuk Üniversitesi Sosyal bilimler Fakültesi’nden Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Yüksek Lisans derecesini alarak ‘Uzman’ ünvanı aldı.

Zafer Akıncı psikolog değil mi?

YÖK onaylı iki farklı üniversitede psikoloji alanında doktora eğitimi aldığını ifade eden Zafer Akıncı basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Esra Erol’daki yorumcu Gamze kimdir?

Gamze hanım 1981 yılında dünyaya gözlerini açtı. Gamze Hanım güzellik uzmanı nişantaşında çalışıyor. Gamze hanım sakin bir yapıya sahip ve gayet güzel ılımlı bir bayan. İstanbul’da ikamet ediyor ve yaşamını sürdürüyor.

Esra Erol Gamze Korkmaz kaç yaşında?

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Gamze Korkmaz‘ın annesi Şehri Hanım ve babası Halil Bey, şeker hastası olan kızlarının Haziran ayında evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol‘dan yardım istedi. Canlı yayına katılan gözü yaşlı anne ve babanın tek isteği evlatlarının eve geri dönmesi.

Geçmişi temizleme terapisi nasıl yapılır?

Danışan yarı hipnotize bir durumdayken çocukluk dönemlerine gidilmesi sağlanır. Çocukluk dönemlerinde yaşadığı olaylar, anılar hatta travmaların gün yüzüne çıkarılması sağlanır. Daha sonra kişinin hafızasında hayatını olumsuz olarak etkileyen anılar olumluya dönüştürülür.

Tuzlu su ilişkide ne işe yarar?

Yoğun çalışma ve stres gibi faktörler kadınların dişil enerjisini düşüren şeylerdir. Ancak tuzlu su yöntemini uygulayan kadınlarda bu enerji tekrardan yükselir ve partnere karşı daha çekici gelmeye, ayrıca cinsel isteğin ve gücün artmasına yardımcı olur.

Esra Eroğlu kaç yaşında?

39 yaşında (12 Mayıs 1982)Esra Erol / Yaş