Volvo hala sağlam mı?

Volvo neden en güvenli?

VOLVO DÜNYANIN EN SAĞLAM ARABASI MI? İsveçli otomotiv firması Volvo‘nun ürettiği araç modelleri, girdiği güvenlik testlerinden en yüksek puanı alıyor. Volvo‘nun sağlam olmasının en önemli nedeni, İsveç çeliğinden yapılmış kasa ve dolgulu panel yapısıdır.

Volvonun ölümlü kazası var mı?

2002 yılından bu yana İngiltere’de 50 binden fazla satan Volvo XC90, şimdiye kadar hiçbir ölümlü kazaya karışmadı. Volvo XC90 model araç bağımsız laboratuvar Thatcham Research tarafından test edilerek en güvenli araç ilan etti. 15 yıl içinde 50 binden fazla satan model şimdiye kadar hiç ölümlü bir kazaya karışmadı.

Dünyanın en sağlam arabası Volvo mu Ford mu?

Sağlam otomobil deyince akıllara ilk olarak Volvo gelse de, aslında dünyanın en dayanıklı ve en sağlam arabalarını sadece Volvo üretmiyor. Mercedes, Audi, VW, Ford, Toyota, Chevrolet ve Renault gibi dev markalar da sağlamlık konusunda rüşdünü ispatlamış durumda.

Volvo’nun hikayesi gerçek mi?

Volvonun hikayesi deyince akla ilk önce sahibinin kızının trafik kazasında ölmesi geliyor. Ancak yıllardır dilden dile dolaşan bu hikayenin gerçek olduğu pek söylenemez. Volvo, 1927 yılında İsveçli Assar Gabrielsson ve Gustaf Larsson tarafından kurulmuştur.

Volvo’nun en çok tutulan modeli hangisi?

Volvonun kompakt sınıfta yer alan modeli XC40, 2020 yılının ilk çeyreğinde en çok satan Volvo modeli oldu. Markanın yükünü sırtlanan otomobil tasarımı ve donanımıyla gerçekten dikkat çeken bir model.

Dünyanın en sağlam aracı nedir?

Mercedes-Benz A-Class, yolcular için – oranında güvenlik sağlayabilmesinin yanı sıra fren asistanı, şerit değiştirme asistanı ve sürücünün yorgunluğunu takip eden sistem sayesinde en güvenli araç seçildi.

Volvo ne çeliği kullanıyor?

Kalite ve sağlamlıkla adı sık sık anılan Volvo‘nun ana malzemesi İsveç çeliği uzun ömrüyle markaya güç katıyor. Kalite ve sağlamlıkta dünya markası olan İsveç çeliği, Volvo‘nun iş makinaları sektöründeki gücünün ana kaynağı. Uzun ömürlülüğü ve yakıt tasarrufu da onu liderliğe taşıyan diğer etmenler.

En sağlam araba Volvo mu?

Fiyat konusunda dolar kurunun ve vergilerin de yüksekliğiyle bizleri üzse de, eğer 450-500 bin TL değerinde bir araba almaya niyetiniz varsa ve güvenliğinize önem veriyorsanız, “Dünyanın En Sağlam Arabası” olarak geçen Volvo XC90’a bir göz atabilirsiniz.

Volvo en sağlam araba mı?

Rahatça söyleyebiliriz ki dünyanın en sağlam arabalarını Volvo yapıyor. Bu sağlam arabalarda İsveç çeliğinin güçlü yapısının etkisi olduğu kadar firma mühendislerinin uzun yıllardır araç güvenliği üzerine yaptığı çalışmalar sonucu ortaya çıkardıkları güvenlik teknolojileri de var.

Volvonun açılımı nedir?

Volvo Latince Yuvarlanıyorum anlamına gelmektedir. Simgelerindeki yuvarlak ve ok simyadaki 7 metalden biri olan demiri ve sağlamlığı simgeler. İsimle logo birleştirildiğinde devinimdeki sağlamlık anlamı ortaya çıkar.

Dünyanın en sağlam arabası hangisi?

Mercedes-Benz A-Class, yolcular için %96 oranında güvenlik sağlayabilmesinin yanı sıra fren asistanı, şerit değiştirme asistanı ve sürücünün yorgunluğunu takip eden sistem sayesinde en güvenli araç seçildi.

En güvenli otomobil hangisi?

Audi A1 Sportback – Bu araç kendi segmentinde sıralamada en üst sıraya yerleşti ve yetişkin korumada %95, çocuk korumada %85 ve yayalara ayrılmış olan puanlamada ise %73 başarı kaydetti. Renault Clio – Yine küçük arabalar alanında ikinci sırada yer alan yeni Renault Clio oldu.

Volvo hikayesi nedir?

Volvo Group’un tarihi 1927’ye kadar uzanmaktadır. Bu tarihte ilk Volvo arabası İsveç, Göteborg’daki fabrikadan çıkmıştır. … “Serie 1” adıyla tanınan ilk Volvo kamyonu Ocak 1928’de fabrikadan çıktı ve çok kısa sürede ülke dışında da dikkatleri üzerine çekti. 1930’da Volvo 639 binek araç sattı.

Volvo’nun en full paketi hangisi?

Volvonun tüm modelleri arasında da (XC90’daki Excellence donanımı hariç) Inscription adlı donanım paketi en üst donanım paketine karşılık geliyor.

Volvo S60 dizel mi?

Volvo‘nun güncel modellerinde S60 dışında dizel seçenek yoktu. Dizel Volvo almak isteyenlerin tercihi de S60 modelinden yana oluyordu. Ancak 2019 yılı itibariyle artık S 60 modelinin de dizel seçeneği olmayacak.