Zulayı toplam kaç kişi oynuyor?

Zulanın sahibi kim?

Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde bir video oyunudur. Oyun, Türk yapımı ilk MMOFPS oyunudur.

Zulanın kaç oyuncusu var 2020?

Türkiye’de ve dünyada 27 milyon oyuncusu bulunan fenomen oyun Zula’nın yaratıcısı yerli oyun şirketi InGame Group, yerli bir şirket olarak Türkiye’nin oyun alanında dünyaya açılan markası olmak misyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Zula kaç yaş üstü?

Şiddet unsurları içeren oyunlara 15 yaşın altındaki çocukların gelişimini, psikolojisini, sosyal çevresindeki davranışlarını etkileyebilecek içerikleri barındırıyor olduğundan +15 yaş sınırlaması getirilmektedir.

Zula kaç gb ram istiyor?

Zula grafikleri sebebiyle ortalama bir PC sistemine sahip olmayı gerektiriyor. Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 6 GB yer kaplamaktadır.

Captainatx kimdir?

Türkiye’nin gururu olarak çıkacak ZULA’nın yayıncı firması olan Lokum Games’den Ahmet Avcı ile oldukça keyifli bir röportaj yaptık. Siz onu Captainatx olarak tanıyor ve biliyorsunuz.

Eşref Dayı Kimdir?

3. Eşref Dayı Demir’in saygı duyduğu, akıl hocası. Geçmişi hakkında resmi kayıtlarda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hayatı ile ilgili gizemi sadece Demir biliyor. Bir rivayete göre Çakırcalı Mehmet Efe’nin soyundan geldiği düşünülüyor.

Zula Steam kaç TL?

Goldbar

Ürün Fiyat Satın Al
5 Euro Steam Cüzdan Kodu 5 Euro Steam Cüzdan Kodu 88,00 TL Hemen Al
10 Euro Steam Cüzdan Kodu 10 Euro Steam Cüzdan Kodu 176,00 TL Hemen Al
20 Euro Steam Cüzdan Kodu 20 Euro Steam Cüzdan Kodu 346,00 TL Hemen Al
50 Euro Steam Cüzdan Kodu 50 Euro Steam Cüzdan Kodu 860,00 TL Hemen Al

Zula pass kaç TL?

Zula Pass satın almak isteyen oyuncular Zula Pass paketini 9900 ZA Zula Altın karşılığında satın alabilirler. 9900 Zula Altın paketine en yakın paket 2 tane 5850 Zula Altın paketidir. 2×5850 Zula Altın paketinin fiyatı 26 TL‘dir. Bu şekilde Zula Pass 26 TL‘dir.

PUBG kaç yaş üstü?

Pubg Mobile’da yaş sınırı 13 oluyor. 13 yaşından küçüklerin oynaması için başka bir yöntem var. Aile izni olarak dijital izin alınabilecek. Bu sayede küçük yaştaki arkadaşlarımız oynayabilecek.

2 GB RAM zula kaldırır mı?

Zula oyunu diğer FPS oyun türlerine oranla çok daha az bütçeli sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymakta ve 2GB RAM yeterli olmaktadır.

1 GB RAM ile zula oynanır mı?

Oyunu oynayabilmeniz için minimum zula sistem gereksinimleri şunlardır; Windows 7/8/10 işletim sistemi ve Pentium 4 2.4 GHz /Athlon XP 2500 işlemcisi gerekiyor. 1 GB sabit diske ve 2 GB ram ile birlikte Graphics Intel HD ekran kartına ihtiyacınız bulunuyor.

Zula Captainatx kimdir?

Türkiye’nin gururu olarak çıkacak ZULA‘nın yayıncı firması olan Lokum Games’den Ahmet Avcı ile oldukça keyifli bir röportaj yaptık. Siz onu Captainatx olarak tanıyor ve biliyorsunuz. … Oyun oynamayı seven ama oyun oynatmayı çok daha fazla seven bir arkadaştır kendisi.

Ahmet Avcı kaç yaşında?

Ahmet Avcı, 18 Eylül 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale Biga’lı olan yazar ilkokul, ortaokul ve lse eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. 2002 yılında lisans, 2005 yılında yüksek lisans ve 2010 yılında doktora eğitimini Marmara Üniversitesinde eğitim bilimleri alanında tamamlamıştır.

Azad Kara Kimdir?

Azad Kara 1985 tarihinde Diyarbakırda doğdu. Askere gidene kadar babası ile birlikte aile mesleği bakırcılığı sürdürdü. Askerde iken tanıştığı ve canı gibi sevdiği komutanı Demir’in Gladyo tarafından hain bir saldırıya uğradığını öğrenir öğrenmez İstanbula geldi ve Zula’ya katıldı.

Demir Erez Kimdir?

Demir Erez İstanbul, Üsküdar’da doğdu. Kara Harp Okulu’nu üstün başarıyla bitirdikten sonra Bordo Berelilere katıldı. Dürüst, cesur ve çalışkan kişiliğiyle bütün üstlerinin takdirini kazandı. Yönettiği operasyonlardan birinde devlet içerisinde tehlikeli bir yapılanmaya ait çok önemli bilgiler öğrendi.