Sur Yapı sahibi kim?

Sur Yapı kimin nereli?

SUR YAPI KİMİN? SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi’nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ’de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Sur Yapı ortakları kimler?

Konfeksiyoncu Abdullah Armağan ve turizmci Bilal Özcan’la birlikte 1997 yılında kurulan Sur Yapı‘nın Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas’la, porjelerini değil, şirketin vizyonunu konuştuk.

Sur Yapı hangi holding?

Hayat Holding Yönetim Merkezi – Sur Yapı

Altan Elmas aslen nereli?

Altan Elmas Biyografisi 90’lı yıllarda kurduğu Sur Yapı isimli şirketiyle büyümeyi başaran Altan Elmas, 1969 İstanbul doğumludur. Gerçekleştirdiği projelerle kısa sürede sektörde lider konumuna gelen, prestijli, güvenilir inşaat şirketleri arasında yerini aldı.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Sur Yapı ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Orta öğrenimini 1986 yılında Işık Lisesi’nde tamamlayan Elmas, 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mimar olarak mezun olmuştur.

Sur Yapı antalya ne zaman teslim?

Sur Yapı tarafından inşa edilen ‘Sur Yapı Antalya‘da daireler Haziran 2020’den itibaren teslim edilmeye başlandı.

Haluk Sur kimdir?

Haluk SUR, Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklıklarından biri olan İhlas GYO’nun kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak çalıştı.Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, GYODER’de 2004 yılında Başkan Yardımcılığı ve 2005-2007 yıllarında Başkanlık görevini yürütmüştür.

Sur Yapı hangi metro?

Bu Metro hatları Sur Yapı Marka Avm yakınından geçiyor: 1, 2, 3.

Elmas ailesi aslen nereli?

Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas‘ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur.

Hakan Elmas Kimdir?

Genel Sekreter Yrd. 25.05.1982 tarihinde Mersin İli, Erdemli İlçesi’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erdemli’de tamamlayarak, 1999 yılında Erdemli İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

Antalya Sur Yapı ne zaman bitecek?

19 bin konutun yer alacağı Sur Yapı Antalya Kepez projesine 19 binin üzerinde talep geldi. Ön talep süreci devam eden Sur Yapı Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Sur Yapı bahçeyaka ne zaman teslim?

Daire Sayısı 327. Daire m² Aralıkları 52 – 486 m² Proje Başlangıç 2016 3. Teslim Tarihi September 2021.

Mudanyadan sur yapıya nasıl gidilir?

Mudanya bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Sur Yapı Avm adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 1/M, 1/SY, 14/L-2, 14/N, 2/U, F/1.
  2. Minibüs / Dolmuş: ORGANIZE SANAYI – GÜZELYALI.

7 Mar 2022

Özlüceye hangi metro?

Özlüce – 29 Ekim Metro İstasyonu.

Elmas aslen nerelidir?

Aslen Giresunlu’dur. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir. Hayatının bir kısmını yurtdışında geçirdi. İlk ve orta öğreniminin ardından Avusturya Lisesi’ni tamamladı.