3 köprü ucreti ne kadar?

Üçüncü köprü geçiş ücreti ne kadar?

2022 yılından itibaren Yavuz Sultan Selim Köprüsünden geçiş ücreti her iki taraftan da alınmaktadır. Bu durumda gidiş geliş toplam ücreti otomobiller için 38 TL, hafif ticari araçlar için 50 TL, motosikletler için 26 TL olmuştur.

3 köprü geçiş ücreti gidiş dönüş mü?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Yavuz Sultan Selim Köprüsü gidiş dönüş ücreti olarak ayrı ayrı olacak şekilde ödenmektedir. Sürücüler köprüden her geçişlerinde ödeme yapmak zorundadırlar.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş kaç para?

Buna göre Yavuz Sultan Selim Köprüsü tek yönlü otomobil geçiş ücreti 8.25 TL olarak belirlendi. Araç sahipleri gidiş-geliş toplam 16.50 TL ödeyecek. 2021 yılında tek yönlü geçiş ücreti 13.25 TL idi.

3 köprü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. OGS ve HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız.

3 Köprü kaç yıl sonra devlete geçecek?

» 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun işletmesi, 10 yıl 2 ay 20 günlük süre ile IC İçtaş – Astaldi JV tarafından yapılacak. Bu süre sonunda Ulaştırma Bakanlığı’na teslim edilecektir.

Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nasıl ödenir?

OGS/HGS etiketiniz bulunmuyorsa, girişte Nakit gişelerinden bilet alıp, çıkış gişelerinde biletinizi gişe görevlisine vererek sistem tarafından hesaplanan ücreti Kredi Kartı/Banka Kartı/Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Köprüler gidiş geliş ücretli mi?

Köprü geçiş ücretleri iki eşit parçaya bölünerek iki yönlü olarak değiştirildiği için sürücüler artık gidiş gelişte ayrı ayrı ücret ödeyecek. Bu nedenle bir otomobil sürücüsü gidiş geliş için toplam 16,5 TL ödemek zorunda kalacak. Bu tutar geçen yıl 13,25 liraydı.

Köprü gidiş geliş ne kadar?

Buna göre araç sahipleri gidişgeliş toplam 16.50 TL ödeyecek. 2021 yılında tek yönlü geçiş ücreti 13.25 TL idi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 1 sınıf araç geçiş ücreti ne kadar?

Karayolları genel Müdürlüğü internet sayfasında yer alan bilgilere göre; Yavuz Sultan Selim Köprüsü‘nde ücret tarifesi birinci sınıf araçlar için 19,15 TL, ikinci sınıf araçlar için 25,50 lira, üçüncü sınıflar için 47,35 lira, dördüncü sınıflar için 120,20 lira ve beşinci sınıf araçlar için 149, 55 lira olarak …

Kuzey Marmara otoyolu geçiş ücreti ne kadar?

Kuzey Marmara Otoyolu güncel geçiş ücretlerine ulaşmak için Kuzey Marmara Otoyolu geçiş ücreti sayfamızı ziyaret edin….Otoyol Geçiş Ücretleri 2022.

Otoyol Giriş-Çıkış Bölge Geçiş Ücreti (Otomobil)
Kuzey Marmara Avrupa Otoyolu Kınalı-Fatih 39,00 TL

3 köprü kaçak geçiş cezası nereye ödenir?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz.

Otoyol geçiş ücreti Nakit ödenir mi?

2.OTOYOL ÜCRETİNİ KREDİ KARTI VEYA BANKA KARTI İLE ÖDEYEBİLİR MİYİM? Evet, NAKİT gişelerinde ya da etiket ile ödeme yapılmadığı durumlarda OGS/HGS gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Köprüler kaç yıllığına kiralandı?

Köprü temeli 29 Mayıs 2013’de atıldı. 10 yıl 3 ay ekleyelim üzerine (10 gün bizden): 2023/29 Mayıs 10 yıl eder +3 ay daha eklediğimizde 2023/29 Ağustos tarihinde köprü artık devletin olması gerekiyor. İhalede böyle denmiş ve ihale böyle kazanılmış.

Yapılan köprüler kaç yıllığına özelleştirildi?

Sözleşmeye göre köprü ve otoyolların işletim süresi 22 yıl 4 ay. Bu sürenin 7 yılı “yapım süreci” olarak tanımlandı. İşletmeci firma inşaatı, 7 yıldan önce bitirdiğinde sözleşme gereği artan süre işletme süresi olan 22 yıl 4 aya eklenecekti.

Kuzey Marmara Otoyolu geçiş ücreti nereye ödenir?

Serbest geçiş bölgelerini kullandığınız takdirde OGS/HGS ile geçiş ücreti ödenemediği durumlarda https://www.anadoluotoyolisletmesi.com/ – https://www.avrupaotoyolisletmesi.com/ web sitemizden kredi kartı ve banka kartı ile ya da anlaşmalı olduğumuz İş Bankası ve QNB Finansbank şubelerinden geçiş ücretinizi …