YouTube nereden indirilir?

Ücretsiz YouTube nasıl indirilir?

Youtube uygulamasını indirmek için market uygulamalarına mutlaka giriş sağlamanız gerekiyor. Giriş sağladıktan sonra ise üyelik oluşturmalısınız. Üyelik oluşturduktan sonra arama butonuna Youtube yazarak uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

YouTube den video nasıl indirilir?

YOUTUBE‘DA VİDEO NASIL İNDİRİLİR?

  1. Öncelikle Youtube‘da indirmek istediğiniz videonun URLsini kopyalayın.
  2. Ardından Google üzerinden herhangi bir Youtube videosu indirme sitesini açın.
  3. Açtığınız sitede URL’yi yapıştırabileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır. …
  4. Açılan sayfandan “MP4 720” indir seçeneğine tıklayın.

YouTube bugün neden açılmıyor?

Bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir.Diğer web sitelerine normal şekilde erişebildiğinizi doğrulayın. Bir Google Apps alanındaysanız YouTube, alanınızın yöneticisi tarafından etkinleştirilmemiş olabilir YouTube‘u hizmet olarak eklemeyi öğrenin. Ağ yöneticiniz veya İSS’niz YouTube‘u engelliyor olabilir.

YouTube neden yüklenmiyor?

Eğer mobil ya da masaüstü internet tarayıcınızdan değil de akıllı telefon ya da tabletinizdeki YouTube mobil uygulamasında YouTube‘da video yüklenmiyor sorunu yaşıyorsanız uygulamanın güncel olduğundan emin olmalısınız. Aynı şekilde mobil cihazınızın işletim sisteminin güncel olmaması da benzer sorunlar doğurabilir.

YouTube’dan video nasıl indirilir 2021?

İşte nasıl:

  1. YouTube Videosuna Gidin ve URL’yi Kopyalayın. YouTube‘a gidin ve indirmek istediğiniz videoyu açın. …
  2. 2. VLC Media Player’ı açın. …
  3. 3. Yeni Ağ Akışı. …
  4. Medya’yı açın. …
  5. 5. ‘Oynat’ Seçeneğine basın. …
  6. 6. Codec Bilgileri. …
  7. 7. Konum. …
  8. 8. URL’yi Kopyalayın/Yapıştırın.

YouTube video indirme programı hangisi?

Akıllı Gece Modu gibi benzersiz ve heyecan verici özellikler, Android için Snappea’yi en iyi YouTube video indirme programı yapan özelliklerin başında bulunuyor. Bu YouTube video indirme program ile herhangi bir videoyu mümkün olan en hızlı şekilde ve sadece tek bir tıklamayla indirebilirsiniz.

YouTube bu bölgede kullanılamıyor ne yapmalıyım?

Bu sorunu yaşayanlara şunu söylemek istiyorum: Hali hazırda açık olan bir senkronizasyon yani “eşitleme”niz yoksa açın. Açtıktan sonra, tarayıcınızı kurduğunuz dizine gidin ve kurulu olan klasörü silin. Sonra denetim masasından da kaldırın ve yeniden yükleyin. Sorun bu şekilde çözüldü.

YouTube sürekli durduruluyor neden?

Ayarlardan uygulamalara girin. Oradan YouTube‘u bulun ve önbelleğini temizlemeyi deneyin. Eğer sorun düzelmezse tekrar ayarlar kısmından pil ve cihaz bakımına girin. Ardından telefonu optimize etmeyi deneyin.

Telefonum YouTube desteklemiyor ne yapmalıyım?

Uygulamanızı güncelleyemiyorsanız Android işletim sistemi sürümünüz, YouTube uygulamasının yeni sürümünü artık desteklemiyordur. En yeni Android YouTube uygulamasını edinmek için Android işletim sistemini en son sürümüne güncelleyin. İşletim sisteminizi güncellemeden YouTube uygulamasını kullanmaya devam edebilirsiniz.

Uygulama yüklenmiyorsa ne yapmalıyız?

İndirme Yöneticisi’nin önbelleğini ve verilerini temizleme

  1. Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Uygulamalar ve bildirimler. Uygulama bilgisi veya Tüm uygulamaları göster’e dokunun.
  3. İndirme Yöneticisi’ne dokunun.
  4. Depolama Alanı Önbelleği temizle’ye dokunun.
  5. Depolama alanını temizle Tüm verileri temizle. Tamam’a dokunun.

YouTube video indirme hangisi?

En dikkat çeken SaveFrom alternatiflerinden biri olan KEEPVid, çevrimiçi olarak video indirmenizi sağlayan bir platformdur. KEEPVid üzerinden başta YouTube olmak üzere aklınıza gelen tüm video izleme platformlarından ve sosyal medya platformlarından dilediğiniz videoları indirebilirsiniz.

YouTube’dan video nasıl indirilir program?

Adım adım anlatalım: Platformun https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtubevideo.html adresine gidin. Karşınıza çıkan kutucuğa indirmek istediğiniz video linkini yapıştırın. İndir butonuna bastıktan sonra gelen pencerede “MP4 720P” yazan kutucuğu işaretleyerek indireceğiniz videonun görüntü kalitesini seçin.

En iyi ücretsiz video indirme programı hangisi?

En iyi video indirme programları: Free YouTube Download. All Video Downloader. ClipGrap. Winx YouTube Downloader.

YouTube Google hesabınızla kullanılamıyor ne demek?

Aşağıdaki mesajı görüyorsanız Google Workspace alan yöneticiniz henüz YouTube‘u etkinleştirmemiştir: Maalesef YouTube‘a Google Hesabınızla erişme iznine sahip değilsiniz. Erişiminiz, yöneticiniz tarafından kısıtlanmış.

YouTube bu kanal ülkenizde kullanılamıyor ne demek?

önce youtube gir. sonra hesap ikonuna tıkla. tıkladığında bölge var orayı farklı bir ülke yap. sonrada kanal gösterecektir.