Reina’nın yerine ne açıldı?

Reina yerine ne oldu?

Terör saldırısının ardından kapanan eğlence merkezi Reina‘nın mevzuata aykırı kısımları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Söz konusu alan, yıkım işlemlerinin ardından yeniden dönüştürülerek İSPARK’a verilip otopark olarak İstanbulluların hizmetine sunuldu.

Eski Reina ne oldu?

Dün sabah itibarıyla bir devir tamamen kapandı. Yılbaşında gerçekleşen kanlı terör saldırısının ardından kapılarını bir daha açmamak üzere kapatan Reina, belediye ekipleri tarafından, ‘mevzuata aykırılık’ gerekçesiyle tamamen yıkıldı.

Reina’nın sahibi kim?

25 yıl boyunca İstanbul’da kömürcülük yapan Mehmet Koçarslan, aile şirketi olan kömürcülüğün yanında ithalat işleri ile de uğraştı. Daha sonra daha önce hiç ilgilenmediği bir dal olan gece kulübü sektörüne girdi ve Laila’nın yanında Reina ismini verdiği gece kulübünü açtı.

Reina yeniden açılacak mı?

Dün Sabah itibarıyla bir devir tamamen kapandı. Yılbaşında gerçekleşen kanlı terör saldırısının ardından kapılarını bir daha açmamak üzere kapatan Reina, belediye ekipleri tarafından, ‘mevzuata aykırılık’ gerekçesiyle tamamen yıkıldı.

Reina da kaç kişi öldü?

Terör örgütü DEAŞ üyesi Abdulkadir Masharipov tarafından 2017 yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina saldırısının uluslararası yayın yapan 12 medya organında nasıl yer aldığı tez çalışması ile incelendi.

Reina patlaması ne zaman oldu?

Peki, Reina saldırısı ne zaman oldu? İşte Reina saldırısında yaşananlar… İstanbul Ortaköy’de 2017 yılında Reina adlı gece kulübüne yılbaşı gecesi 01.15’te silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 39 kişi hayatını kaybetmiş 79 kişi ise yaralanmıştı.

Reina ne zaman kapandı?

Reina, 23 Mayıs 2017 tarihinde kapanmıştı.

Hasan Fikri Koçarslan Kimdir?

Şavak Aşireti mensubu Tuncelili Çemişkezekli Koçarslan Ailesi’nin 1933 yılında dünyaya gelen oğulları Hasan Fikri Koçarslan, önce ceviz ardından peynir ticareti ile iş hayatına atıldı. Tulum peyniri ticaretinden kazandığı parayla gayrı menkul ve kömür madeni yatırımı yaptı.

Ali Ünal nereli?

Patron: Ali Ünal. 1971, Elazığ doğumlu. Park Şamdan ve Maçka Max’de şef, Havana’da ise müdür olarak çalıştı. 2 yıldır Reina‘nın işletmecisi.

Abdulkadir Masharipov kimdir?

Beşiktaş Ortaköy’de yaşanan Reina saldırısında 39 kişiyi öldürmekten yargılanan sanık Abdulkadir Masharipov’a 40 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1368 yıl hapis cezası verildi.

Saldırıyı yapan nereli?

Saldırganın kimliği 8 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Emniyeti’nden alınan bilgi ile basın yayın organlarında duyuruldu; saldırgan Özbek asıllı, 2011 yılından beri Türkiye’de bulunan, Abdulkadir Mashapirov isimli bir IŞİD militanı.

Reina gece kulübü neden kapandı?

Yılbaşı gecesi terör örgütü DAEŞ tarafından düzenlenen terör saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina‘da sabah saatlerinde yıkım yapıldı. İş makinelerinin erken saatlerde başladığı yıkımda Reina‘nın giriş kısmı hariç tamamı yıkıldı.

Reina gece kulübü yıkıldı mı?

Ortaköy’deki eğlence merkezi Reina‘da sabah saatlerinde yıkım gerçekleşti. Yılbaşı gecesi terör örgütü DAEŞ tarafından düzenlenen terör saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina‘da sabah saatlerinde yıkım yapıldı.

Işletmeci Ali Ünal Kimdir?

Reina’nın işletmecisi ve ortağı olarak 17 yıl boyunca misafirlerini ağırlayan ünlü İşletmeci Ali ünal, 2017 yılında Ortaköy’de yeni mekânı Ruby’i açarak İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getirirken, Bodrum ve Kartalkaya’daki mekânlarıyla da yoluna başarıyla devam ediyor.

Ruby İstanbul kimin?

Eğlence sektörünün duayen isimlerinden biri olan Ali Ünal, kardeşi Erkan Ünal, Osman Baydar ve Çağın Keskin ile ortak Ortaköy’de yeni bir mekan açtı. Ruby adlı mekan ile İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getiren Ali Ünal ile mekanında buluştuk.